Dilay

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Dilay

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mulla on ollut kuukautiset viimeksi toukokuun puolivälissä. En oo tehnyt vielä testiä, koska syön minipillereitä ja näillä on kuukautiset heitellyt ennenkin miten sattuu. Nyt on vaan alkanut ilmaantumaan epämääräisiä oireita mistä oon alkanut miettimään, että joskos varmuuden vuoksi testaisi kuitenkin. Rinnat on esimerkiksi tosi kipeät, närästää koko ajan ja päätä särkee, mahaa nippailee, on ihan sekaisin ja kuin pyöreä pallo turvotuksesta, nyt on pari päivää ollut hieman huono olo ja heikottaa. Venytän sitä testin ostoa koko ajan, kun nää voi hyvinkin olla vaan kuukautisoireita ja niitä on nyt tässä odoteltu alkavaksi... mutta ainahan sitä saa toivoa, että joskos sitä oiskin pillerit pettänyt ja olisi raskaana Me ei siis yritetä vauvaa ja syön edelleen pillereita, mutta kyllä muutamat kerrat kun on tullut raskaustestejä tehtyä, niin molemmat on toivoneet sitä plussaa. Joskos sitä kohta sitten jättäisi pillerit vaan pois...
  2. Musta tuntuu, että itsellä on ollut vauvakuume enemmän tai vähemmän siitä asti, kun tapasimme mieheni kanssa. Entisten kumppaneiden kanssa ei ole koskaan ollut samanlaista tunnetta, vaikka toki olen aina tiennyt haluavani äidiksi jossain elämän vaiheessa. Tietenkin siihen voi vaikuttaa ikäkin, että nuorempana vauvaa ei ole samanlailla "kuumeillut". Itselle se on sitä, että luen koko ajan kaikkea aiheeseen liittyvää, haaveilen raskaudesta ja pienestä vauvasta, otan asian puheeksi koko ajan miehen kanssa, NÄÄN raskaana olevia kadulla koko ajan ja ihastelen heidän mahojaan (vaikka aiemmin ei olisi kiinnittänyt mitään huomiota), kaikki lapset vauvoista isompiin saa mussa aikaan niin haaveilevan olotilan, ettei tosikaan. Välillä minäkin pullistelen mahaani peilin edessä ja mietin miltä se raskausmasu mahdollisesti näyttäisi ja kaikki mahdolliset oireet herättävät pienen toiveen pillereiden pettämisestä. Mutta vielä odotellaan kärsivällisesti yrityksen aloittamista.
  3. 80-neliöinen kerrostalokolmio Vuokralla vielä toistaiseksi.
  4. Yrityksestä luultavasti ei kenellekään. Ehkä omalle äidille ja parhaalle ystävälle voisin sanoa, että pillerit on jääneet nyt pois. Mies vitsailee jo nyt kaikille, että harjoitellaan. Haluaisin mahdollisen raskaudenkin pitää salassa sen ensimmäisen kolmanneksen, mutta tiedän että mies ei todennäköisesti siihen pysty. Asumme ulkomailla ja mies on ulkomaalainen, joten tässä asiassa kulttuurierot pamahtaa päin pläsiä.
  5. Täällä on yksi aika pahasti vauvakuumeileva. Molemmat toivotaan lasta, mutta ollaan yhteistuumin päätetty odottaa vielä vuosi-pari. Ei siis ihan ajankohtaista tämä, mutta oli pakko rekisteröityä tänne ja tulla höpöttelemään, kun ei kenellekään läheiselle tee mieli puhua asiasta. Asutaan ulkomailla, jossa esim. sairaalakuluihin tulee menemään aikamoinen summa rahaa, joten miehen mielestä tilillä ois ihan hyvä olla reilusti ylimääräistä, vaikka muuten taloudellinen tilanne hyvä onkin. Tämä siis syynä yrityksen odotteluun. Oon pari kertaa joutunut tekemään raskaustestin, kun oon ollut ihan varma pillereiden pettämisestä, mutta näköjään toive herättää oireet. Molemmat ollaan kyllä salaa toivottu, että plussa sinne tikkuun tulisi. Ei vielä ole kohtalo puuttunut peliin!
  6. Minä 24, mies 29. Esikoinen haaveissa. Vauvakuume on kova, mutta yrittäminen ei ole vielä ajankohtaista.