perttirusina

Jäsen
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

About perttirusina

 • Rank
  Tavis
 1. Todellinen hermoilija täällä! O/ Yksi lapsi piiirkän yrityksen jälkeen, sen jälkeen kkm ja kemiallinen, nyt 4+5 ja 2,5 viikkoa pitäisi jaksaa venata alkuraskauden ultraan... Huh!! Taidan uskoa vasta, kun saan vauvan syliin, jos saan. Oireet ihan hyvät ja monta plussatestiä tullu tehtyä.
 2. Oisko nyt tehty lähemmäs 10?
 3. Herätellääs vähän vanhaa ketjua. Oon aina halunnut adoptoida. Yh:lle tosin hirveen vaikeeta, ja mulla ei varmaan ois biolasta tai en ois nyt raskaana, jos adoptio ois vähemmän byrokraattista. Omaani en tietty koskaan vaihtais pois, mut edelleen haaveilen siitä, että adoptoin omakseni laosen, jolla ei muuten vanhempia olisi. Varmasti rakastaisin kuin biologista.
 4. Onko täällä yhtään kaksosten yh:ta? Mulla pieni mahdollisuus kaksosiin, tämä(kin) raskaus alkanut clomeilla ja munasoluja oli ne 2. Esikko 3v. Tuplat enemmän ku tervetulleita, raskaus ja synnytys jännittäisi.
 5. Mulla on bmi jotaan suunnilleen 28. Pyörinyt niillä main aika monta vuotta. Syynä liian iso ruokahalu ja kilpirauhasen vajaatoiminta
 6. Mulla virtas toinen vähän huonommin ja oli siks pikkusen kipeämpi.
 7. Esikosta kävin 7+3, nyt varattu 7+0. Vielä pitäisi reilu 2 vko jaksaa odottaa...
 8. Voimia kaikille. Hirveetä.
 9. Kkm 01/15 ja kemiallinen 09/15, nyt raskaana 4+4.
 10. Mulla on 1 lapsi pitkän yrityksen jlk ja hänen jälkeen ollut 1 kkm rv 6+ ja 1 kemiallinen raskaus. Nyt raskaana uudestaan - varovaisen onnellinen. Nyt raskausoireet selvemmät, kun pieleen menneissä, joten herättää hiukan toiveita. Esikoisesta pahoinvointi lähenteli hyperemeesiä ja kesti koko raskauden, samoin jäätävä raskausmigreeni. Nyt on jo selvää kuvotusta ilmassa, väsy, hajuherkkyys, ruokagravingsit, migreenit ja eilen ilmesty tissit. Toivotaan siis parasta.
 11. Mun esikoinen oppi n 2kk sitten yökuivaksi!
 12. Täällä ois yks onnellinen yksinodottaja. Esikoinen 3v, nyt haalea plussa muuttunut tosi selkeäksi jo, et varovasti uskaltaudun palstailemaan. Helmikuussa siis kakkosta pukkaa, jos kaikki menee hyvin.
 13. Onnea kaikille
 14. Täällä on juuri plussattu!