Malviina

Aktiivijäsen
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

About Malviina

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

841 profile views
 1. Tänään:
 2. @Naomi kiva kun joku muukin näkee jotain, mies kun sanoi ettei siinä mitään ole! Voi kunpa tuo nyt vain lähtisi vahvistumaan
 3. Näkyykö tässä mitään?? Taitaa olla n. dpo12.
 4. Amme -> helpotti hyvin oloa alkuun tens -> helpotti vähän kipua ilokaasu -> en huomannut hyötyä kipupiikki reiteen -> helpotti kipua, sain hetken levättyä avautumisvaiheessa kohdunkaulan puudute -> en huomannut vaikutusta avautumisvaiheessa, mutta olisiko vaikuttanut siihen, ettei ponnustusvaihe sattunut? Ihan tyytyväinen olin käyttämiin kivunlievityskeinoihin Liikkuminen ei tuntunut hyvältä, vaikka alkuun suunnittelin jumppapalloa yms.
 5. Alunperin halusin synnyttää kontillaan/seisaallaan mutta loppujen lopuksi puoli-istuva oli ainoa, mikä tuntui hyvältä. Ponnistus kesti puoli tuntia, oli työlästä muttei kivuliasta. Ei tullut repeämiä.
 6. Aamuyöllä noin 4-5 aikaan mahakipua. Aamulla noin klo 7 tuli hieman verta ja supistukset alkoivat vähän sen jälkeen. Kovenivat hiljalleen ja iltapäivällä/illalla lähdettiin sairaalaan. Vauva syntyi seuraavana aamuna klo 6 maissa
 7. Yhtenä päivänä. Supistukset alkoi aamulla ja illalla lähdettiin synnyttämään.
 8. https://www.tukisukat-shop.com/tukisukat/raskausajalle/?gclid=CjwKCAjwo_HdBRBjEiwAiPPXpOa6rzihhbz4U4LF5i6S_JO5956eOrLP-2A1njLxVfkY5snthmcMGxoCcXUQAvD_BwE Täältä olen tilannut tukisukkia ja tukisukkahousuja.
 9. Toinen raskaus menossa, ja viikolla 16 oli aika kaivaa mammavaatteet esiin! Farkut ei enää mene, paidat muuttuivat lyhyiksi Esikoisella muistaakseni myöhemmin.
 10. Hm ja kirppikset! Pitkiä toppeja yms (ei äitiys) muista perusvaatekaupoista.
 11. Viime raskaudessa suositeltiin lisärautaa, kun hemppa 100. Olo oli väsynyt! Otin nestemäistä, auttoi jonkin verran. Nyt jälleen raskaana, ja hb 104 ja lisärautaa otan, aloitin rvk 16.
 12. Jaksan! Tykkään näperrellä vauvakirjan parissa silloin kun saan olla yksin
 13. Ekasta jäin silloin kun ”pitikin”, nyt tokasta aloitan varhennetusti niin aikaisin kuin mahdollista. Syy on se, että näin äitiysloma alkaa mahd. lähellä vuoden vaihdetta ja saan yrittäjänä työt paremmin pakettiin.
 14. Parin hyvän kaverin kanssa jutellaan avoimesti näistä asioista. Muilta en kysele, vaikka kiinnostaa kyllä.
 15. Itsellä vaihteli jossain vaiheessa lapsihaave 0-3 välillä. Nyt ollaan miehen kanssa päätetty, että 2 on meille hyvä (odotan toista lastamme). Jotenkin ihanaa, kun on (toistaiseksi ainakin) varma olo siitä, mikä on meille hyvä!