elanor

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About elanor

 • Rank
  Aloittelija
 1. Asutaan paritalossa, mutta puitteet aikalailla samanlaiset kuin omakotitalossakin.
 2. Yksi lapsi ennestään ja toiveissa olisi yhteensä 2-3 lasta.
 3. Palaan töihin lapsen ollessa 1v11kk. Tälle hetkällä tuntuu hyvältä ratkaisulta, mutta aika näyttää miten sujuu käytännössä.
 4. Saatiin paikka päiväkodista, joka on alle kilsan päässä kotoa.
 5. Elias ja Leo olivat hyviä vaihtoehtoja pojan nimeksi, mutta karsituivat yleisyyden vuoksi. Olin jo useampi vuosi sitten ajatellut, että jos saan tytön, hänestä tulee Venla. Sekin nimi on niin yleinen nykyään, että tuskin menis meillä käyttöön. :/
 6. Vitamiinit käytössä ja ylimääräisenä foolihappo. Yritän myös liikkua enemmän ja kiinnitän huomiota etenkin lihaskuntoon. Viime raskaudessa selkäongelmat olivat sen verran pahat, että yritän varautua jo ennalta.
 7. Clearblue dual digitalia kokeilin tässä kierrossa. Kierukan poiston jälkeen oli vähän vaikea arvioida koska aloittaa testaaminen ja aloitin liian aikaisin. Sitten tuli kuusi vilkkuvaa hymynaamaa ja tikut ehti loppua ennen oviksen bongaamista. Petyin vähän, mutta täytyy miettiä mitä sitten ensi kierrossa käyttää. Nyt menossa kp24.
 8. Aktiivista yritystä.
 9. Miehellä taisi vauvakuume alkaa vasta kunnolla siinä vaiheessa kun odotin esikoista. Oli toki jo ennekin, mutta ihan selkeästi suhtautuminen muuttui kun vauvasta tuli totta.
 10. Ostetaan taaperolle matkaa varten turvareppu/valjaat. Poikavärit tai neutraalivärit miel.
 11. Mulle tulee ilmoitus "ei oikeutta laittaa yksityisviestejä". :/ Pystyisitköhän Jenni81 laittamaan mulle yv:nä tiedot fb-ryhmään liittymistä varten? En tosin tiedä pystynkö edes vastaanottamaan viestejä...
 12. Haluiaisin myös FB-ryhmään.