sera

Ylläpitäjä
 • Content count

  5600
 • Joined

 • Last visited

About sera

 • Rank
  Ei muuta elämää

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Pirkanmaa

Recent Profile Visitors

4864 profile views
 1. Ikävä kyllä päivitykset voi ohjelmoida vain @Kimmo, eikä me muut juuri nyt osata sanoa että koska olisi tapahtumassa, tuntuu olevan kovin kiireinen mies vain. Kovasti sitä me adminit(kin) odotetaan ja toivotaan tapahtuvaksi!
 2. Ei taida tällä hetkellä olla parempaa tapaa. Jostain syystä on nyt venynyt päivityksen loppuun tekeminen, joten kaikkea ei ole vielä käytettävissä. Toivottavasti nyt saatais päivitys nopsaan ajettua läpi!
 3. Lisään tänne vielä: Otin Kimmoon yhteyden ja kyselin aikataulua päivitykselle. Seuraava(kin) päivitys on iso, muutoksia ja lisäyksiä on tulossa. Tarkkaa päivää Kimmo ei uskaltanut antaa, mutta syyskuun aikana se olisi suunnitelmana ajaa läpi. Vähän siis vielä odottelua ja kärsivällisyyttä
 4. Uusi lopullinen päivitys on tulossa vielä. Ikävä kyllä en osaa nyt tarkkaa aikataulua sille antaa, mutta tulossa on. Pientä kärsivällisyyttä tarvitaan. Foorumi on hiljentynyt harmittavasti, mutta sitä se on ollut jo pitkään ennen tätä päivitysjuttuakin.
 5. Ja noi automaattisesti pyydetyt salasanat ei oo toimineet jostain syystä, monilla on esim kirjautumissähköposti eri kuin nykyisin käytössä oleva. Ja muutenkin yhteydenotot menee Kimmolle suoraan, joka täällä vähemmän käy. Uusia profiileja ei ole syytä (tai sallittua) tehdä, vaan nimenomaan tänne minne pystyy kirjoittamaan rekisteröitymättä kannattaa tulla meitä admineita huutelemaan. Me voidaan vaihtaa mm niitä salasanoja niin alkaa taas homma rullaamaan.
 6. Mä voin tehdä. Onko sulla käytössä toi hotmailin sähköposti siis edelleen?
 7. ˆLaitoin sulle sähköpostia. Meillä ei näy ketään toista tuolla tunnuksella. Vain pelkkä Edith, jonka edellinen sähköposti viittaisi sinuun. Jos toi -08 luotu tunnus ei ole sun, niin ilmota tonne sähköpostiin.
 8. Kieli muuttuu suomeksi sitten kun päivitys saadaan valmiiksi. Mullakin näkyy semmosia ruutuja missä ruksi sisällä, tabletilla selaimella selatessa. En oo varmistellut, mutta uskoisin tämänkin korjaantuvan loppua kohden. Kännykällä kaikki kuvakkeet näkyy niinku pitää, esim palloina tai tähtinä. edit. Foorumin päivittäminen ei ole täysin valmis vaikka toiminnassa jo onkin. Päivityksiä Kimmo ja kumppanit tekee taustalla koko ajan. Myös allekirjoitukset on tulossa takaisin ja käsittääkseni fontitkin.
 9. ^ Haluatko että yritän laittaa sulle sähköpostiin uuden salasanan vai poistanko sen vanhan profiilin? Edit. Onhan sun vanha nick Edith? Onko käytössä vielä toi luukku-sähköposti?
 10. Ja edelleen pyydetään kärsivällisyyttä, jos et pääse kirjautumaan omilla vanhoilla tunnuksillasi - älä heti perusta uutta profiilia (tai jos perustat niin pyydä vanhan poistoa, tuplaprofiilit on edelleen kiellettyjä!!) vaan pyydä apua, salasanojen palauttamisessakin on pieniä ongelmia ollut, mutta yritetään ensin edes.
 11. ^ Mä tonne ylös sulle aiheeseen vastasinkin...
 12. Nostetaanpa tämä, kun en näemmä saa Kimmon aloitusta kiinnitettyä...
 13. ^ Joillain vanhoilla foorumilaisilla on ollut nyt päivityksen vielä kesken ollessa ongelmia sisäänkirjautuessa. Pääsitkö siis vanhalla salasanalla kirjautumaan vai ehditkö jo uuden tunnuksen luoda? Huomasithan, että kirjautumisen tunnus on joillain vaihtunut - jos sulla ennen oli eri tunnus kirjautuessa kuin mikä oli nimimerkkinä foorumilla, niin nykyään se foorumin nimimerkki on myös se sisäänkirjautumisen tunnus. Kimmo aloitti aiheesta ketjut sekä tähän palstalle että sitten myös tonne alakertaan kysymyksiin ja ohjeisiin.
 14. tiitiainen; laitoin tuohon gmail sähköpostiin uuden salasanan - ilmoita jos ei toimi
 15. amandalia, muutokset on nyt tehty ja salasana sulle lähetetty. Jos se ei tuu perille tai muuta ongelmaa tulee, niin palaa asiaan