Tiltu

Aktiivijäsen
  • Content count

    107
  • Joined

  • Last visited

About Tiltu

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 10/29/83

Recent Profile Visitors

347 profile views
  1. Tämä lienee vain viivanpaikka? http://aijaa.com/TjzPHR
  2. Hän kiittää, kumartaa ja lopettaa typerät testailut. Nyt aamulla apteekin herkkä, sekä pc. Vitivalkoisia.
  3. ^ Siihen jää se viivanpaikan reuna näkyviin. Sitä en tiä onko väri viivan puolella vai ei. http://aijaa.com/V08v7n
  4. Uskotaan sitten sen olevan vaan viivanpaikka. Palailen huomenna taas uuden kuvittelemani viivan kanssa.
  5. Ehkä se sit on vaan viivanpaikka. Ei vaan ole ennen testeihin tullut edes niitä, niin sitä kuvittelee näkevänsä jotain. Ja joo on pc:n testi.
  6. Ei kai toi enää pelkkä viivanpaikka voi olla?
  7. Näkeekö kukaan muu tässä jotain? Onko viivan paikka, haamujen esihaamu vai kuumeilijan mielikuvituksen tuote?
  8. Varmasti joku muukin on testaillut läpi kierron.. Tämä testailu kun saa nyt pään sekaisin. Eka o+ tuli kp14, myös kp15 ja 16 oli vahva plussa. Seuraavat pari päivää viiva haaleni ja nyt tänään kp19 viiva taas lähes plussan vahvuinen. Mahtoikohan koko ovulaatiota edes tapahtua?
  9. Noniin. Nyt on viiva lähtenyt haalenemaan. Sitten taas vaan odotellaan.
  10. Kuivanahan noita ei pitäis tietty vertailla, mutta näin kuivana kateltuna kp15 ois ollu kaikkein tummin. Tänään (kp17) en oo vielä testiä tehny joten saa nähä oisko jo haalentunu.
  11. Näin itsekin muistan lukeneeni että ekan plussan jälkeen pitäisi testailu lopettaa. Edellisestä kierrosta en ihan tummaa viivaa saanut ennen kuin haaleni, mutta kipuilun perusteella se tummin saamani viiva oli oikeassa. Nyt sit tummaa viivaa monta päivää. Saa nähdä mitä huomenna näyttää.
  12. Kolmatta päivää näin tumma viiva. http://aijaa.com/BJKLum
  13. Joo kerran päivässä, aamun tokalla pissireissulla. Kelloaika vaihtelee jotain 8 ja 12 välillä, riippuen siitä miten töissä jaksaa lähteä kävelemään sen puol kilsaa vessaan. Meinasin kans eka et oisin nää pari päivää testannu kaks kertaa päivässä, mut eilen illalla unohtu ja aamulla tuli jo tuo plussa, niin en sitten varmaan tänään illalla testaa. Ehkä.
  14. Kiitos Joo tarkotus ois tuhlata testejä koko kierto läpi. Alku kierto oli sen verta kummallinen. Menkat kesti päivän, seuraavana päivänä enää tuhrua. Ja sit toi kp4:n ovisplussa.
  15. Vihdoin. http://aijaa.com/vzONY2