suvena

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About suvena

 • Rank
  Aloittelija
 1. Kahvin voisin jättää vähemmälle. Liikun ja syön ihan terveellisesti muutenkin. Pitäisi selvitellä, miten liikunta muuttuu raskauden myötä.
 2. Vähän vaivautuneesti Ihan positiivisesti kuitenkin. Puhuu itsekin että parin vuoden sisällä voisi yrittää.
 3. Ketjun uumenissa voi olla tähänkin vastaus... Mutta onko ovulaatio tapahtunut jo siinä vaiheessa kun ovulaatiokipu alkaa?
 4. Tätä olen itsekin pähkäillyt. Mutta kai se olisi reilua kertoa ennemmin aiemmin kuin myöhemmin.
 5. Pelko persiissä täälläkin. Olisinko hyvä äiti, meneekö elämä pilalle, onko lapsi terve, voisinko edes tulla raskaaksi... Huoh.
 6. Kierto vaihtelee, mutta ovulaatio tulee omien havaintojen perusteella 15 päivää ennen kuukautisia. Huomio oli jännittävä, koska muuten kierto on ollut mitä vain väliltä 28-60. Viime aikoina onneksi 35 hujakoilla, eli on onneksi tasoittunut paljon. Tai tunnen ovulaatiokipua 15-14 päivää ennen kuukautisia, ja olen laskenut siitä. Ovulaatiotestejä en ole vielä kokeillut.
 7. Miehelle riittäisi varmaan yksi, mutta itsellä on haaveissa kaksi. Villeimmissä haaveissa jopa kolme. Mutta katsotaan... Emme ole kumpikaan enää mitään teinejä joten suurperheen kanssa pitäisi jo laittaa toimeksi. Lapsia ei siis vielä ensimmäistäkään.
 8. Onkohan tämä jo sanottu? Vinha (m)
 9. Ärsyttää kun en ole koskaan kokenut olevani kovin äidillinen tai kokenut juurikaan vauvakuumetta. Siksi epäilen myös sitä, miten hyvä äiti olisin. Ärsyttää myös se ettei mies tiedä milloin haluaa lapsia. Ärsyttää, vaikka itse olen ihan samanlainen
 10. Täytän pian 30 ja liekö ikä pukannut pienen vauvakuumeen. Todella pelonsekaisen tosin. Mies kaksi vuotta vanhempi. Ahdistaa kun vuodet kuluvat ja jossain vaiheessa pitäisi tehdä päätös. Mies ei oikein sano juuta tai jaata, mutta enpä toisaalta itsekään ole varma En ymmärrä miten jotkut ovat jo parikymppisinä vauvakuumeessa kun itse jännitän asiaa vielä tässä iässä...