mamaJ

Aktiivijäsen
 • Content count

  289
 • Joined

 • Last visited

About mamaJ

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

405 profile views
 1. Kohta voidaan todeta, että se ei olekaan enää erikoinen raskausoire, jos otsassa tuntuu lämpö pahalta. Mä olen saunomisen lopettanut oikeastaan kokonaan, kun hyvän olon sijaan tuntuu vaan pahalta.
 2. Mäkin näen väriä tikussa. Mulla oli ekassa omassa testissä sellainen viiva, että toisessa reunassa oli väriä selvemmin kuin toisessa, kuten musta tuossakin on alareunassa. Toivottavasti se on huomenna ja ylihuomenna entistä selkeämpi.
 3. Välillä tuntui etteikö se ikinä loppuisi, mutta rv16/17 taisi olla aika käännekohta. Voimia kaikille pahoinvoinnin kanssa!
 4. Onnea Tiinanyn! Ihan selkeä plussa.
 5. Tämän päivän löytö on sitruuna! Sitruunavettä lasissa ja sitruunan kanta kädessä haisteltavana. Oon jo ihan päästäni sekaisin, kun tuntuu, että vähän helpottaa...
 6. Kylmät ja raikkaat ruoat on auttaneet myös mua. Harmi, ettei pakastetulla vesimelonilla ihan hirveän pitkälle pötkitä.
 7. Kerroin kahdelle läheisimmälle ystävälle, jotka ovat lähiaikoina saaneet kumpikin esikoisen. Nyt plussan jälkeen fiilikset heiluu niin paljon, että toiselle oli pakko kertoa melko nopeasti, että on joku, joka voi jakaa näitä tuntemuksia ja joka tietää miltä ne muutokset voi kropassa tuntua. Ja loppujen lopulsi hänelle haluan myös kertoa, jos joku meneekin vikaan.
 8. Mua hermostuttaa myös töissä oleminen, koska voin oikeasti huonosti, eikä ruoka maistu, kahviin en voi koskeakaan. Ja voi jo nyt kyllä todeta, ettei ole jäänyt työkavereilta huomaamatta. Kunpa kaikki saisi olla hyvin ja ultra kertoisi hyviä uutisia.
 9. Mitä muille hermoilijoille kuuluu? Täällä yksi lisää! On aivan epäuskoinen olo, voiko siellä olla ketään? Hyvä on, olo on aivan karmiva, mutta tarkoittaako se, että joku niitä hormoneita heiluttaa vai onko joku vinossa... Ja mistä se kertoo, että pari vähemmän karmivaa päivää on ollut välissä? Periaatteessa viikkoja olisi nyt kasassa 7+1, mutta ultra varmasti näyttäisi vähän vähemmän.
 10. Miten teillä on ensimmäiset oireet alkaneet muuttumaan? Plussa saatiin pari viikkoa sitten ja huomaan ajatusten olevan aivan kiinni omassa olossa. Miten voikkn vaihdella tämä huono olo, kun välillä on aivan karmivaa ja välillä melkein siedettävää.
 11. Mä jo luulin, että muut pärjää yhdellä testillä. Mutta tein siis yhteensä neljä. 3 liuskaa ja lopuksi ClearBluen digitaalisen, jonka jälkeen oli pakko ruveta uskomaan.
 12. Dpo17 tuli liuskatestiin haalea viiva ja vasta dpo19 uskalsin tehdä cb:n testin ja reilusti sekin plussasi.
 13. Mun oireet ovat olleet tosi huomaamattomia, mutta nyt niitä taitaa alkaa tulla. Sanoisin, että hyvin menkkamaiset tuntemukset oli plussaa odotellessa. Vatsaa turvotti ja rinnat ovat arat. Tuntuu kuin olisi jännitysperhosia alavatsassa. Se, mikä poikkesi menkoista, oli nipistelyt navan takana. Normaalisti nipistely on ollut toispuoleista. Ja tämän lisäksi olen palellut normaalista poiketen.
 14. Suurin piirtein 8-9 kuukautta kesti yrityksen aloittamisesta. En uskonut sen olevan mahdollista meille laisinkaan, mutta ilouutinen ilmoitti itsestään silloin kun sitä vähiten odotin.
 15. Onnea Malviina! Pari päivää ollaan onnesta itketty ja riemuittu, plussa saatiin!