Rusinat_rasahtaa

Rekisteröitynyt
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Rusinat_rasahtaa

  • Rank
    Aloittelija
  1. Itse olen aina ajatellut saavani lapset hyvin nuorella iällä, joten koin olevani valmis äidiksi jo pari vuotta sitten, 22- vuotiaana. Mies ei kuitenkaan tuntenut itseään vielä valmiiksi isyyteen joten olen vauvakuumeissani yrittänyt muistuttaa itseäni olemaan kärsivällinen... odotus palkittiin, nyt yhdessä tuumin yritämme saataa esikoistamme alkuun.
  2. Testailin tässä kierrossa ekaa kertaa (apteekin testit), ensin luulin etten onnistunut koko ovista edes bongaamaan kun en saanut ihan tasan yhtä tummia viivoja. Myöhemmin pengoin tikut roskiksesta ja katsoin uudelleen niin kyllähän siellä ihan selkeä ovistikku oli! Olisinpa älynnyt sillon testejä tehdessä kirjottaa niihin päivämäärät niin tietäisin vähän varmemmin jos olisi tällä kertaa tärpännyt. Kp 24 menossa joten kohtahan se varmuudella nähdään.
  3. Me sovittiin alunperin että ollaan tulee jos on tulakseen -meiningillä. Noh, yk2 meneillään ja mä friikkasin jo eli hankin pinkan ovistestejä. Uusi kierto pyörähti käyntiin muutama päivä sitten eli kohta pääsen ottamaan järeemmät aseet käyttöön, mies pyörittelee mun suunnitelmille silmiään..
  4. Mies suhtautuu nykyään hyvin käytännönläheisesti, uutta autoa miettii sekä isompaa asuntoa. Puhutaan melko avoimesti ja rennosti asiasta, en viitsi kuitenkaan jatkuvasti aiheesta muistutella ettei mies tympäänny, itse kuitenkin kuumeilen miestä huomattavasti enemmän.
  5. Huomasin roikkuvani tällä sivustolla jatkuvasti joten loimpa itselleni tunnukset, ja ei kun lusikka sopan sekaan! Itse olen toivonut perheenlisäystä pitkään, nyt lopulta mieskin asiaa rauhassa tuumailtuaan on ajatukselle lämmennyt ja ollaan annettu vauvalle lupa tulla. Virallisesta Yrityksen Alkamisesta ei tiedä (eikä varmaan tule tietämäänkään) oikeastaan kukaan, luulen kuitenkin että eräs ystäväpariskunta on aikeemme arvannut. Heillä itsellään on reilu vuoden ikäinen lapsi ja ollaan juteltu näistä asioista paljon.