Lex122

Jäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Lex122

 • Rank
  Aloittelija

Recent Profile Visitors

81 profile views
 1. Meillä alkaa yritys lokakuussa. Keväällä keskusteltiin miehen kanssa, ja hän vihdoin lämpeni tälle projektille. Ikää meillä kuitenkin on jo "tarpeeksi", itse olne 37 v. Meillä on kuitenkin ns. unelmien lomareissu tiedossa lokakuulla, ja mies toivoi etten olisi raskaana vielä silloin. Vaikka vähän alun perin harmitti, ymmärrän miehen mielipiteen ja toisaalta onhan se kivaa aloittaa yritys siellä unelmien lomamatkalla :-)
 2. Ärsyttää se, että ympärillä on ihan hirveästi vauva-aiheista keskustelua. Ärsyttää, etten voi ottaa osaa. Toisaalta en haluakaan kertoa kenellekään, koska mitä jos se ei onnistukaan. Onneksi on paras ystävä, jolle olen saanut purkautua. Ja toki mies myös, mutta en halua liikaa ahdistaa näillä kaikilla vauva-aiheisilla asioilla...
 3. Mies toivoo enemmän tyttöä. Molemmille kuitenkin selvää, että tärkeintä on terve lapsi, jos sellainen ylipäätään joskus saadaan. Poikakin olisi enemmän kuin tervetullut <3
 4. Mies haluaa enintään yhden, mutta itsellä ehkä kuitenkin toiveissa kaksi. Realismi on kuitenkin iskenyt faktoja tutkiessa, esim. kahden lapsen päivähoitoon menee niin paljon rahaa, ettei meillä olisi siihen edes varaa. Joten alan itsekin kallistua siihen yhteen.
 5. Kyllä pelottaa täälläkin. Ikää jo melko reippaasti ja ensimmäisen yritys edessä, lisäksi pelottaa juuri nuo peruskysymykset, voisinko olla hyvä äiti, miten parisuhteen käy yms. Ja eniten juuri se, että voinko edes tulla raskaaksi. No, sehän nähdään ja parasta toivotaan kuitenkin.
 6. Täällä ikää 37 v. ja yritys on tarkoitus aloittaa reilun kahden kuukauden kuluttua. Vuosia ollaan asiasta keskusteltu, ja nyt vihdoinkin keväällä mies näytti myös vihreää valoa :-) Ensimmäistä siis yritetään ja liikenteessä "pessimisti ei pety" -asenteella, eli eihän se välttämättä kovin varmaa ole näillä vuosilla (mies on myös useita vuosia vanhempi). Vaan mukavaa on elämä näinkin, katsotaan jos kuitenkin saataisiin kolmaskin perheenjäsen meille :-)
 7. Vauvasta on puhuttu jo vuosia, ja viimein keväällä lämpeni asialle :-) Yritys on tarkoitus aloittaa parin kuukauden kuluttua, ja ihan yllättävän positiivisesti on tuo suhtautunut myös kaikenlaiseen "hössötykseen" eli raskausvitamiinien syöntiin yms.
 8. Meillä tarkoitus siirtyä suoraan aktiiviseen yritykseen parin kk:n kuluttua...
 9. Punaviini kuuluu muutenkin suosikkeihin, joten miksipä sitä ei "luvan kanssa" hieman nauttisi myös yrityksen alettua :-)
 10. Yritys alkaa parin kk sisään, ja aloitettuna on Multivita raskaus ja imetys sekä omegat. Lisäksi, vaikka terveellisesti syönkin, on tarkoitus vielä parantaa ruokailutottumuksia ja pudottaa vähän painoa.