Salama

Beibamboo

4 posts in this topic

Löytyykö täältä kokemuksia Beibamboon vaatteista ja vuokrauspalvelusta: http://www.beibamboo-shop.com? Aivan mahtava idea mielestäni! Mutta kuinka hyvin toimii käytännössä, ja ovatko vaatteet hintansa arvoisia? Vastasyntyneille tuo vuokrauspalvelu tuntuu tosi kätevältä, kun vaatteet jäävät alkuun niin nopeasti pieneksi. Keskosille on tuolla ihan omat vaatteensa, niitä varsinkin taitaa olla vaikea löytää kaupoista, eikä ehkä kannata ostaa omaksi kovin paljon.

 

Aika arvokkaitahan nuo ovat omaksi ostettuna, mutta vuokrapakettien hinnat ovat ihan kohtuuden rajoissa, ja vuokrattuja vaatteita voi halutessaan myös lunastaa itselleen vähän edullisemmin. Vastaavat kriteerit täyttäviä vaatteita on kuitenkin aika vaikea löytää muualta, vai löytyykö jostain? Käytettynä ostaminen on tietysti ekologinen vaihtoehto, mutta laadukkaiden, vastasyntyneelle sopivien vaatteiden löytäminen kirppiksiltä tuntuu olevan aika työlästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ole kokemusta, mutta aivan loistava idea! Tällä blogaajalla on kokemus: Project Mama

 

Nuo vauvan vaatteet vaikuttaa järkeviltä, eli kietaisubody ja sellaiset housut, mihin mahtuu kestovaippakin (kietaisubodeja on yllättävän vaikea löytää kaupoista). Noilla yöpuvuilla en tosin henk.koht. olisi tehnyt mitään, meillä ei vaihdeta vauvalle yöpukua kun päivävaatekin on melkein aina juuri vaihdettu pulautuksen tm. takia.

 

Jos esikoisen kohdalla olisin tajunnut tuollaisen olemassaolon (tai no ei sitä ollut silloin kai vielä olemassakaan, mutta jossitellaan nyt :) ), niin olisin säästynyt monelta murheelta. Nyt meillä on esikoisen jäljiltä varasto täynnä vaatelaatikoita, oikeasti niitä laatikoita on ainakin 10, eikä sinne muuta mahdukaan. Nyt sitten plärään näitä sikinsokin pakattuja laatikoita kakkoselle ja etsin epätoivoisesti sitä tiettyä juttua... Ihanaa jos ei olisi tarvinnut säilöä näin paljoa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos linkityksestä, satuinkin juuri tässä pari päivää sitten lukemaan tuon blogipostauksen, hyvältä vaikuttaa!

 

Ei nyt liity tähän aiheeseen, mutta olen itsekin ihmetellyt mihin noita yöpukuja tarvitaan? Onko kokopuku mukavampi nukkumisen kannalta tai jotain?

 

Itse olen nyt aika hyvin löytänyt kietaisubodyja, jopa "tumpullisia" käytettynäkin, mutta pienimpiä kokoja en ole juuri ostanut, kun ei ole tietoa tarvitseeko niitä välttämättä ollenkaan.

 

Varmaan ihan vaan loistavan yritysidean kannatuksenkin takia aion ainakin tuollaisen minisetin tilata kokeeksi. Jos toimitusaikakin on tosiaan vain pari päivää, niin täytyy vaikka pistää mies tilaamaan kun vauva on syntynyt, niin ei tarvitse etukäteen arpoa koska vaatteille saattaisi olla tarvetta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensikokemukset ovat pelkästään mahtavia. Vaatteet on viimeistä piirtoa myöten hyvin mietitty toimiviksi ja vauvalle mukaviksi. Palvelu oli erinomiasen mahtavaa ja mieltä lämmittää kun ei tarvitse kaikke ostaa kaupasta, vaan vaatteet kiertää varmasti. Suosittelen lämpimästi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now