Mintsu

Phil & Teds

479 posts in this topic

Hei mistä saisin helpoiten sportteihin uudet renkaat? Valmistajan sivuilta löysin kyllä, mutta saako jostain Suomesta, tai sopiiko siihen jotkut ihan taviskumit? Vanteet on siis kunnossa kyllä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vinkkejä edullisimmasta paikasta ostaa P&T DOT:it. Oon koittanu selaille UK nettikauppoja, mutta kauheesti ei tunnu säästöä tulevan postikulujen jälkeen :( Onko Suomessa kukaan bongannu mitän tarjouksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oletko tsekannut hollannin tai alankomaan kauppoja? Tai saksan? Uk on ollut vähän nihkee, eikä kaikki edes myy ulkomaille. Jos ei osaa kieliä, niin googletranslaattori kääntää suht hyvin englanniksi ja monilla kaupoilla on enkkusivut. Olen siis pistänyt googleen kärryjen nimen ja haluamani maa-päätteen. 

 

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kysyn yleisesti kolmirattaisista, että miten kulkevat lumessa? Siis esim. auraamattomalla tiellä? Vaikeuksia löytää talveksi rattaat, joilla vois kulkea/lenkkeillä säällä kuin säällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Ok, sitten ne on. Se vaihtelee. :) Me ollaan molemmilla kerroilla tilattu vaunut heti alkuvuodesta/vuodenvaihteessa ja silloin myytiin päättyvän vuoden mallit halvemmalla ja ihme kyllä joillakin oli tarjouksessa myös uudet.  Jos kaipaat listausta nettikaupoista, niin kannattaa tsekata se ketju, missä ihmiset kertoo ostaneensa sieltä-ja-sieltä-ja-miten-meni. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, vähän kattelin, mutta ei ollut apua. Taitaa olla niin uus malli noi Dotit, ettei niistä oo vielä mitään huippudiilejä =/ Mietityttää vaan, että kantsuuko briteistä tms tilata, jos säästää vaan 100 eur tms, kun kaikki takuujutut on sitten hankalampia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei, onks kenelläkään P&T:n käyttäjällä käytössä myös Cybex Aton kaukaloa? Mulle sanottiin yhdessä lastentarvikeliikkeessä, että tuo Cybexin kaukalo menis Maxi Cosin kiinnikkeillä kiinni noihin naveihin/doteihin, kun Maxi Cosilla ja Cybexilla on samanlainen kiinnitysmekanismi... Sitten taas toisessa liikkeessä sanottiin ettei mene. Eli mikähän olis sitten se totuus? :girl_sigh: Noi navit houkuttelis kovasti mutta en tiedä uskallanko ostaa niitä jos sitten ei saakaan tuota kaukaloa kiinni noihin rattaisiin :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö tossa piispanristin luona olevassa liikkeessä ollut sellaista adapteria? Muistelisin näin... Aattelin, että sitten olisi voinut käydä ihan kokeilemassa. Me hommattiin kaukaloksi naapurilta maxicosi, joten en osaa yhteensopivuudesta muuta sanoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

P&T:n nettisivuilta löytyy jostain hyvä lista, että mitkä kaukalot menee milläkin kiinnittimellä kärryihin kiinni. Meillä on maxicosi ja jouduttiin ostamaan nro 4 (niiden listalla neljäs) raudanhäkkyrä siihen väliin kiinnikkeeksi. Kannattaa etsiä se lista käsiinsä tai katsoa niiden nettikaupasta, että mitä ne myy ja mihin se sopii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mistä kannattaisi tällä hetkellä (ulkomaat) P&T varusteita. Navigatorit tarttui mukaan kaupasta mutta sadesuojat oli loppu. Joten tuplasadesuojaa, sitä laukkua aisaan ja ehkä vara kuomu. :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille kotiutui tänään vervet täältä: http://www.pramworld.co.uk/brand/phil-and-teds/twin-pushchairs/phil-teds-verve-dk-pvc-black

 

Muistelisin että pe tilattiin ja tänään ti saatiin kärryt, eli nopea toimitus. :) Alle viikossa kevyesti.

 

Mukana paketissa oli kärryt, sisaristuin, tuplasadesuoja, ja siihen taakse vauvalle hyttysverkko sekä muovilärpäke (ainakin jossain mallissa ovat Suomessa lisävarusteena). Oletan kuuluvan aina mukaan, mutta myös sisaristuimen kuomu tuli.

 

Voin suositella. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulin ostaneeksi Phil & Teds Navigatorit yhdelle lapselle ja nyt on huima pähkäily ilmeisesti paljonkin puhuttaneesta kantokopasta.. :)

Paljon löysinkin keskustelua kantokopista, mutta lähes kaikki koskivat rattaita tuplina käyttäen kopan sijoittelua alas.. 

 

 

Esikoinen on siis tulossa ja minkäänlaista käyttökokemusta ei näistä härveleistä ole. :ph34r: 

La on14.04 eli kesävauvaa pukkaa, katselin P&T:n omia koppia ja jotenkin nuo pehmet kantokopat vaikuttavat sille että kesä aikaan saattavat olla melko kuumiakin?

Muilta valmistajiltahan saisi kovan kantokopan, mutta pystyykö sen kääntämää kasvot itseensä päin kyytiin? Mietin että näenkö vauvaa kuomun alta ollenkaan vai matkustaako vauva kopassaan naama menosuuntaan, niin että päästäkseni "käsiksi" täytyy kiertää eteen? P&T:llähän olisi myös vaunukoppa (Snug), jolla rattaat saa muutettua vaunuiksi. On vaan kovin hintava (179€), varsinkin kun käyttöä tuolle tulisi olemaan kesän ja syksyn ajan. Talveksi ajattelin pehmeää kantokoppaa ja/tai sellaista karvamakuupussia.  :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Sinuna ostaisin kyllä sen Snugin. Jos vaikka löytäisit sen käytettynä tai nettikaupasta (ulkomailta) alessa? Oma poika syntyi 21.5. ja hikoili kantokassissa (60 cm) aika paljon. Edit. Hikoili myös "vauvakolossa" ilman kantokassia loppukesästä. Eikä viihtynytkään pienessä kantokassissa enää oikein 3 kk vanhasta eteenpäin. Minua myös häiritsi se aika paljon, ettei pieni vauva voinut olla kasvot minuun päin. Meillä ei ollut mahdollisuuttakaan tuohon Snugiin, kun käytettiin rattaita vauva-taapero-moodissa.

 

Tiedätkö varmasti, että toisen valmistajan kova koppa menee Naveihin? Meinaan, se istuisosan kapein kohtahan on aika kapea, eli ei siihen kummoinenkaan koppa mahdu. Eikös Snug kiinnitetä adaptereilla runkoon? Ei niihin adaptereihin varmaan ihan mikä tahansa koppa mene?

 

Onko sulla muuten vanhat Navit vai se Version 2? (Tämä haluaa sen V2:n, eikä ole mitään järkeä vaihtaa, kun siinä menettää väkisinkin rahaa.) Siinä V2:ssa on vähän enemmän tilaa vauvalle kuin vanhassa Navissa.

Edited by Anna Rosa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oon vähän koittanut kyttäillä, jospa sen sais esim. käytettynä  :tender:

 

Kyseessä on tuo uudempi Version 2-malli.

Se mitä mietin noihin oli "Rocca" merkkinen (ei hajuakaan mallista), katsoin vain että oli 70cm x 30cm ja myyjä kehaisi että monikin on ostanut P&T:hin kyseisen....?

Tämä oli siis "puolipehmeä" ja sen voisi sujauttaa rattaisiin. Mutta tuota tosiaan noissa mietin että kuinka kuuma niissä sitten on, tuossa Roccan kopassa tuntui olevan jämäkästi pystyssä olevat reunat, joten tuskin ihan iholla olisi.

 

Ehkä pidän suunnitelma A:na nyt ainakin aluksi tuota Snugia  :grin: Hmm.. empä ole tutustunut ollenkaan tähän adapteri asiaan, tarvitsenko siis P&T:n omaan Snug-koppaan myös jonkin adapterin?  :girl_sad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tyttö syntyi heinäkuussa ja nukkui alusta asti suoraan rattaissa ilman mitään koppia tms. Nyt talveksi hommasin ratsaspussin. Meillä kans kesän oli käytössä taapero-vauva yhdistelmänä ja pelkissä rattaissakin tyttö hikoili...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarvitsee mielestäni adapterin, mutta eiköhän se tule vaunukopan mukana. Tuosta Roccasta en tiedä mitään, joten sen sopivuudesta en osaa sanoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minusta se kova kantokoppa on hyvä ostos kesävauvalle. Meillä on Navigatorit, joihin ostimme Snugin. Ne pidikkeet, joilla koppa kiinnitetään, tulevat mukana. Tykkäsin kopasta, koska vauva on siinä ylempänä (lähempänä työntäjän kasvoja) kuin ratasosassa. Ainakin meidän vauvamme halusi välillä seurustella työntäjän kanssa lenkkeilyn lomassa. Lisäksi luulisin kovan kopan olevan viileämpi vauvalle kuin pehmeä kantokoppa. Riippuu tietysti vaunujen käyttöasteesta, kannattaako sitä ostaa, mutta ainakin mun tuli lenkkeiltyä vaunujen kanssa satoja kilometrejä viime kesän ja syksyn aikana, joten kyllä kopalle ihan kivasti tuli käyttöä! Uskoisin Snugin jälleenmyyntiarvon olevan ihan hyvä (itse en ole vielä myynyt tuota meidän, just in case :) ), joten osan hinnasta saa varmasti takaisin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on P&T Navigatorit hankittuna ja eilen hain maxi-cosin pebble -turvakaukalonkin. Adaptereja en vielä ostanut ja nyt googlettelin niitä ja olen vähän ihmeissäni. Netissä näyttää olevan maxi-cosin kaukalolle kahdenlaisia adaptereja. Toinen on sellainen kehikkomainen isompi järkäle ja toinen on vain kaksi sellaista pientä palikkaa. Voisin tietysti kävellä tuohon viereiseen lastentarvikeliikkeeseen kysymään, he kun niitä myyvät, mutta paljon helpompi täältä lämpöisestä kotisohvasta kysellä vaukkareilta.

 

Kumpi teillä siis on käytössä vai tarvitaanko molemmat vai mitähä?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

minga: Meillä on ollut se kehikkoadaperi, en edes tiennyt tuosta toisesta. Ainakin se kehikko on ollut helppokäyttöinen ja ollut meillä paljon käytössä. Meillä on tosin kaukalona Cabriofix, eikä Pebble, mutta ne varmaan käyvät samoihin adaptereihin.

 

Viljamiina: En taida myydä tuota meidän omaa vielä. Säilytän sitä nyt ainakin muutaman vuoden siltä varalta, että sille tulee vielä joskus käyttöä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

minga: Ilmeisesti uuteen Naviin saa kaukalon kiinnitettyä myös alas sisaristuimen paikalle. Olisikohan ne toiset adapterit sitä varten.

 

(Voi miksi tätä uutta Navia ei ollut vielä silloin, kun ostin omat vaununi ja vauva oli pieni. Uusi olisi (ollut) niiiiiin paljon parempi käyttöominaisuuksiltaan meille. Mua ärsyttää joka päivä puistossa, kun toi vanhan Navin jarru on minusta niin hankalassa paikassa. Melkein ihan sen takia tekisi mieli vaihtaa V2:een.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now