pikkurinsessa

Matkarattaat vol 2

503 posts in this topic

Nyt on hankittu molemmat edellisessä viestissä mainitut. Liikkeessä suosittelivat, että kun ratasosan päälle laittaa pehmeän kantokopan, niin voi käyttää pikkuvauvallekin päikkypaikkana. Sopivasti meillä valmiina ollut Emmaljungan pehmeä kantokoppa sopi Britaxin rattaisiin. Näillä siis mennään. Toivottavasti on toimiva kombinaatio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on ollut matkiksina Babyzen Yoyo ja todella tyytyväisiä on oltu! Kulkee hyvin erilaisilla alustoilla (tosin lumessa ei oo kokeiltu) ja mahtuu yllättävän paljon tavaraa alakoriin ja saa makuuasentoon ja on iso kuomu ja kurkistusaukko ja menee lentokoneeseen käsimatkatavaraksi ja ja ja :D <3

 

Yoyoja ennen oli Mamas&Papas Flipit, koska piti saada pieni kasvot vanhempaan päin, mutta heti kun voitiin niin myytiin ne pois (isot, painavat, huonot työntää).

 

Mutta uuden raskauden myötä herää kysymys, mitkä matkarattaat sisaruksille? Ikäeroa olisi tulossa 1v 8-9kk, ja ensimmäinen ulkomaanmatka suunnitteilla jo kuin kuopus olisi 3kk vanha, eli makuuasento on ehdoton, vanhempaan päin mielellään, mut tuskin tapahtuu... Jotkut Uppababy G-Linkit, vai mitkä olis hyvät? Vai :D Tulisi siis ulkomaille/mökille/autoon käyttöön, kun perustuplavaunut (= vierekkäiset) varmaankin niin jykevät ettei niitä raahaa sit erkkikään mukana :lol: Vai pitiskö hankkia jotkut tandemit noita mökki/auto/ulkomaa -keikkoja varten? (Kuinka monet vaunut saa ostaa? :D )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Matkarattaat camien rinnalle? Ainoa ehto että pitää olla yhtä keveät kääntää ja työntää :D bj city mini 3 on nyt odottelemassa, mutta ne tuntuu kankeilta vähän vaikka kyytiläinen on alle 9kg..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now