Siona

Tuplarattaat

1062 posts in this topic

 

 

Moni on miettinyt täällä vervejä. Niistä vielä sen verran, että ne oli mullakin hankintalistalla kunnes katsoin ystäväni touhua niiden kanssa viime talvena. Etupyörät eivät pyörineet ollenkaan, kun lumi tarttui pyöriin ja lokasuojiin. Lämpimämmillä lumikeleillä pääsi eteenpäin vain raahaamalla vaunuja perässään. Ne ois ollu meille ihan katastrofit, kun ei meillä ole autoa ollenkaan.

 

 

Totta mulle kaupassa sanottiin. Toisaalta en googlauksella löytänyt käyttäjäkokemuksia tosta niin ei oikein ollut varma asiasta. Missä päin ystäväsi asuu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^kiitos! Tuolla tulikin ilmi, että jollain ollut vaikeuksia ja toisilla taas ei. Menee kovin vaikeaksi!

 

Onko muuten kokemuksia Bugaboo Donkey rattaista?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu kommer det lite info om Emmaljungas kollektion för 2013. Den största nyheten är en syskon- och tvillingvagn som ska heta Monkey (eller något liknande). Den ska ha två olika chassin, ett singelchassi och ett dubbelchassi. Den kommer heta Emmaljunga Monkey i singelutförande och Emmaljunga Double Monkey med dubbelchassi. Man kan välja antal liggdelar och sittdelar när man köper vagnen och sittdelarna är vändbara oberoende av varandra. Den kommer ha ergonomiska sittdelar och vikledshandtag. Monkey har svängbara hjul, på double är det två enkla hjul som är större än Emmaljungas vanliga svängbara hjul, ungefär i samma storlek som City Jets hjul. På singelchassit är det ett lite större dubbelhjul fram. Den är troligtvis inte lika bred som Emmaljunga Twin Nitro (79 cm) och även liggdelen är lite smalare än city korgen. Singelvagnen är smalare än Scooter S. Monkey kommer ha ett bra pris, mycket billigare än Donkey. Tyvärr kommer inte vagnen att komma förrän november-december ungefär. Men Emmaljungas övriga kollektion kommer redan i augusti.

 

emmaljungalta on tulossa vastaavat halvemmat ^^ kuvia odotellessa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Milloinkohan noita emmaljungan apinatuplia tulee myyntiin? tosi kivan oloiset... oliko hinnasta tuossa ruotsi-tekstissä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^höh, jotenkin pettynyt noihin. Niin perus Emmaljungat... odotin jotain uuttaa ja ihmeellistä :grin: mutta vois kyllä olla varteen otettava vaihtoehto, jos ei ole hinnalla "pilattu"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän tuplaratas pähkäily loppui tänään :) Tilaukseen lähti Bumbleridet :girl_sigh: Vaikka jo päätin, että selvitään ilman tai kaverilta ostetaan puoli-ilmaiset halpistuplat (Emma Z-line), niin tässäpä sitä sitten ollaan 700e köyhempänä.

 

Emmaljungan quadrolift sopii täydellisesti makuukopaksi ja vauvan saa kasvot työntäjään päin, kun kääntää vaan kuomun toisinpäin. Eli erillistä vaunukoppaa ei ostettu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onpa rumat kuomut noissa Monkeyissä! Ja jotenkin vähän antiikkisen näköinen muotoilu muutenkin eikä hyvällä retromaisella tavalla siis :D Mielenkiintoista olisi tietää paljonko noi painaa tyhjänä verrattuna Donkeyyn, veikkaan että aika paljon enemmän ihan jo runkomateriaalin takia. Mahtaakohan noissa olla mahdollista kääntää istuimia kasvot menosuuntaan ollenkaan, luulis että olis noissa ensimmäisissä kuvissa jo näytetty jos voisi...

 

edit. ja toi Monkey-nimitys on niin huono vitsi! Donkey eli aasi sentään kantaa raskaita taakkoja mutta apinat kylläkään ei :D Ja lisäksi Monkey-nimi on todella hölmön näköinen tuolla City Crossien ja Scootereiden vieressä :grin:(Pyydän anteeksi kaikilta Emmaljunga-faneilta jo etukäteen ;) )

Edited by forgetmenot

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niinpä.. Lisäkuvia odotellessa :D

Ja siis noiden pitäisi olla donkeyta halvemmat, niin maksaa varmaan just 1100e tms jos donkeyt liikkuu 1400e tienoilla.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perhostyttö, kerrotko sitten käyttökokemuksia Bumbleridesta, meillä myös kovassa mietinnässä mitkä tuplat laitetaan.. Nuo vaikuttaisivat hyviltä ja täyttäisivät lähes kaikki toiveet tuplista. Ainoastaan mietityttää, millaiset ovat työntää, kun vaikuttaa tuo työntöaisa kovin lyhyeltä, osuuko jalat vaunuihin niitä työntäessä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Kerron toki. Saadaan rattaat vasta parin viikon päästä. Liikkeestä olivatkin loppuneet ja maahantuojalta odotetaan uutta erää. Se mitä kaupassa työntelin, niin erittäin hyviltä tuntuivat työntää verrattuna moneen muuhun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulle on tullut hinku uusiin vaunuihin. Syy: esikoinen (92cm) ei mahdu kohta mukavasti nukkumaan nykyisissä.. Meillä on siis Z-linen Jule Twinit ja oon ollut hinta-laatusuhteeltaan niihin kyllä tyytyväinen, mutta pari asiaa harmittaa:

- turvavaljaiden korkeutta ei voi säätää = esikoisella turvavaljaat lähtevät lapaluiden kohdalta eli valjaat valuvat aina kyynärpäihin....

- ostoskassitila alhaalla on jaettu kahtia eli alaosassa on kaksi lokeroa ja mielestäni ne on kauhean pienet, tai luulen et tykkäisin yhtenäisestä alakopasta enemmän

 

Nyt olisi siis hakusessa vierekkäin istuttavat, joissa makuutila olisi mahdollisimman pitkä. Olisiko ehdotuksia/ tietoa, en äkkiseltään googlettamalla löytänyt.. :(

 

Sen verran muuten noista halpiksistamme, että en oo kokenut yhtenäistä kuomua lainkaan ongelmalliseksi. Meillä on se käytännössä aina lasten päällä eikä esikoinen oo ollut moksiskaan siitä, että kuomu on päällä. Kuomussa on kurkistusaukko, jota usein pidän auki niin näen esikoisen puuhat.

 

Mä mietin Z-line Jule Twinejä, Carenan Double Swingejä ja Babywelttejä noista halvemmista mut Carenat hylkäsin puhtaasti siitä syystä, että kun niitä näkee liikenteessä niin paljon, niin niissä on lähes järjestäen kaikissa ne jalkalistat rispaantuneet eli näyttävät kamalilta.. Ei vaikuta toki käyttöön mut mun silmään otti liikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

carenassa on varmaan aikalailla yhdet pisimmät. ja niissä on kuomutkin niin korkealla ettei pää ota kiinni. ja rispaantumisesta, musta ne menee "huonoksi" toisella tai kolmannella omistajalla, tuttavapiirissä kaikki ketkä on uutena ostaneet, ei oo saaneet rikki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osaatteko suositella tuplia, jotka mahtuisivat 88x98cm hissiin niin, että itsekin mahtuisi mukaan? Mielellään halvempia kuin P&T:t jotka tuntuu olevan ainoat ,, jos nekään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mites niiden ne halvemmat versiot? esim öö, olikohan emma? p&t saattaisi kyllä kulmittain mennä tuon kokoiseen hissiin

Share this post


Link to post
Share on other sites

nuo vaikuttaa pieniltä :) samaa luokkaa taisi olla emma jule twinit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta mikä kantokassi käy Babyweltin tuplarattaisiin (onko se nyt Montreal S4 tms.). Aika arvokas aja pienen näköinen tuo Babyweltin oma, niin ajattelin jos käytettynä ostais jonkun muun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me nyt alettiin vielä jahkaamaan kuitenkin noita Babyjoggerin city selectejä...mies ihastui niihin liikkeessä ja tytär samoin :D kun meidän enska on pieni (9kg/1v) ja alkuun vois olla siis siinä edessä ja vauva kopassa lähempänä työntäjää, ainakin näin kesällä liikkui kyllä kätevästi tuolla kuormalla (jossain oli keskustelua siitä, että isompi lapsi edessä ei ole niin keveä työntää, mikä pitää varmasti paikkansa ja liikkeessä suosittelivatkin niin päin et isompi takana). Ja sit 6kk iästä varmaan olis kuitenkin toisin päin, et enska takana ylempänä ja pienempi edessä. Ja nuo menee kasattuna pieneen tilaan, mikä olis meille tärkeää, kun haluttais sellaiset, jotka voi ottaa lentomatkalle mukaan, ettei tarvis erikseen matkiksia. Lisäksi houkuttaa tuo ominaisuus, et niissä on oikeasti eniten tilaa kaikista peräkkäin istuttavista (mikä johtuu tietysti siitä, et on kaikista pisimmät kärryt) ja molemmat istuimet saa makuuasentoon (on tosin kuppimalliset, et pitäis ostaa vauvalle koppa aluksi). Mut nuo on ainoat peräkkäin istuttavat, joita mies suostuu edes harkitsemaan, kun muissa on sen mielestä lapset niin sylikkäin (ja meidän 1v viihtyi tasan viis minuuttia siellä alaistuimessa p&t:ssä kun kavereilla kokeiltiin..sen mielestä sieltä ei nää ku on tottunut yksösissä oleen aina kasvot menosuuntaan ja on niin utelias). Tuossa on fiksusti, kun se taaempi istuin on korkeammalla, niin ei ole tuota näköestettä. Nää on tietysti tottumiskysymyksiä ja riippuu niin paljon lapsista, mut lähinnä meitä nyt alko poltteleen et jos ei tarttis hankkia sellasia rimpuloita matkiksia (joihin kuitenkin uppoaa n.200-300e) ja niiden ominaisuudet ei ole läheskään näitä vastaavia.

 

Hintaa noille kertyis pikaisella googlauksella ulkomailta n.725e kahdella istuimella ja yhdelllä kopalla. Käytettynä ei taida olla näitäkään paljoa liikkeellä? Onko kellään kokemusta näiden kans lentokoneessa, pakkauksesta jne. Millanenhan se on se BJ:n oma kuljetuslaukku? nää tulis meille halvemmaksi kuin Bumbleridet ja ne taas on niin isot kasattuna, et tarvittais kuitenkin matkikset erikseen, joten...

Share this post


Link to post
Share on other sites

nää no varmaan huonot busseissa/hisseissä. tai siis näin pitkiä ei ihan jokapaikkaan sovitella..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now