Monalisa

Thaimaahan lapsen kanssa

292 posts in this topic

Matkakuume alkaa nousta, joten pitipä tulla tänne vähän lueskelemaan ja kysymäänkin vinkkejä.

 

Olemme lähdössä joulukuun alussa kahdeksi viikoksi juurikin tuonne Tuu-tikin kyselemään blue village exotic - khao lak seaview -hotelliin khao lakiin. Olisi kiva kuulla hotellista ja ympäristöstä jotain, jos jollakulla on kokemuksia jaettavana.

 

Minä ja mieheni lähdemme 4 vuotiaan poikamme ja lähes kaksi vuotiaan tyttäremme kanssa reissuun ja lentomatka hirvittää ihan kamalasti. Alun perin menolennon piti lähteä myöhään iltapäivästä, mutta varauksen jälkeen lentoa muutettiin ja nyt se lähtee 14.00, joten käytännössä matkustamme koko päivän. Lisäksi saavumme perille aamuyöstä, joten tuskin saamme hotellihuonetta pitkään aikaan käyttöömme. Paluulento taas lähtee aamulla paikallista aikaa ja on perillä iltapäivällä. En käsitä kuka ihmiskiduttaja näitä aikoja buukkailee, mutta kahden tosi vilkkaan lapsen kanssa, joista toisella ei ole omaa istuinta lentokoneessa, matkasta tulee varmasti piiiiiitkä! :girl_cry2:

 

Kertokaapa äskettäin matkustaneet, että onko nykyään Finnmatkojen kaukomatkakoneissa jokaisella matkustajalla oma tv-näyttö ja jos on, saako niihin ostaa haluamansa elokuva, vai katsooko kaikki silti samaa? Olemme varanneet eturivin "leg room" istuimet, mutta pitäisiköhän vauvakori varata erikseen niihin. Kun en ole ihan varma mahtuuko meidän kaksivuotias sellaiseen eli onko ihan turha sitten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ en nyt jaksa googlata tai katella matkatoimistojen/finnairin sivuja, mutta muistaakseni vauvakoriin on ikäraja 1v ja painoraja 10kg. ja näin taas sanotaan finnmatkojen sivuilla matkustusluokista ja viihdejärjestelmistä yms.:

 

 

Lentoluokat Thaimaa (Talvi 2011-2012)

Valitse matkaa varatessasi, miten tilavasti haluat lennolla istua ja millaisesta palvelutarjonnasta haluat lennolla nauttia. Matkan perushinta voi vaihdella lentoluokan mukaan.

 

 

 

Premium Class

Premium-luokassa matkustat ylellisesti ja tilavasti (istuinväli 92 cm) koneen etuosassa. Hintaan sisältyy kolmen ruokalajin illallinen ja ilmaiset juomat, henkilökohtainen viihdejärjestelmä sekä 10 kg lisää matkatavaraa veloituksetta. Matkan voit aloittaa mukavasti omalta lähtöselvitystiskiltä ja valmistautua menolentoon rentoutumalla Helsingin lentokentän Via Loungessa. Alle 2-vuotiaat eivät voi matkustaa Premium-luokassa. Premium Class alk. 290e/hlö/meno-paluu.

 

 

Blue Comfort

Blue Comfort -luokassa matkustat mukavan tilavasti (istuinväli keskimäärin 84 cm) koneen keskiosassa. Suurin osa koneen istumapaikoista kuuluu tähän luokkaan. Hintaan sisältyy lämmin ateria meno-paluulennolla. Viihdejärjestelmä sisältyy hintaan. Blue Comfort alk. 70e/hlö/meno-paluu.

 

 

Economy Class eli perusluokka

Hyvä vaihtoehto, kun haluat matkustaa mahdollisimman edulliseen hintaan ja tavallinen tilauslennon mukavuus riittää. Economy-luokassa istut koneen taka-osassa. Hintaan sisältyy lennolla tarjoiltava kevyt voileipäateria. Viihdejärjestelmän sekä kuulokkeet saa lisämaksusta koneessa. Suosittelemme lämpimän aterian varaamista voileipäaterian tilalle. Tilaa lämmin ateria numerosta 0303 60 500 viim. 3 vrk ennen lähtöä.

 

Valittuasi lentoluokan, voit vielä lisämaksusta valita halutun istumapaikan lentoluokassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blue2006: Me saatiin vielä viime lennolla (poika 1v 2kk) vauvakori ja todella tiukkaa teki vaikka poika on pieni sirppana ja silloin n. 10 kg. Epäilen, ettei kaksivuotiaalle anneta sellaista, tai ainakaan sitä ei saa enää kiinittää seinään koska painoa on mitä todennäköisimmin yli 10 kg:n. Sen sijaan kehottaisin varautumaan siihen, että kaksivuotiaan voi laittaa lattialle omiin jalkoihin nukkumaan - se on nykyään sallittua. Meillä oli paluulennolla tavispaikat ja laitettiin vauvakori lattialle. Ne päädyt sai vähän auki.

 

Jos tuo Khaolak Seaview on se sama hotelli mitä epäilen, nuo hotellin kuvat rannasta antavat mielestäni aika positiivisen kuvan. Ainakaan low seasonin alussa tuo ranta ei ollut noin leveähiekkainen, saattaa tietty riippua kuvausajasta. Rannalla oli mielestäni huonosti ruokapaikkoja (muita kuin ökyhotellien). Suosittelen ravintola Ga:ta pääkadulla, se omistajanainen on ihastuttava!

 

Jos rattaita käytätte matkassa mukana, niillä pääsee hyvin joka paikkaan. Me mentiin matkiksilla jopa siellä hiekalla.

 

Jos lapsi ei syö paikallista ruokaa, kannattaa varata mukaan niin paljon ruokia kuin tarvitsee. Meidän pojalla vatsa ei meinannut kestää paikallista ruokaa (ja purkkiruokaa ei saanut siellä mistään, koko Thaimaasta löydettiin vain about kahta kunnon ruokapurkkilaatua), tosin ikääkin oli vähemmän.

 

Vaippoja on hyvin saatavilla, niitä ei kannata hamstrata mukaan. Ovat saman hintaisia kuin Suomessa, ehkä aavistuksen edullisempia.

Edited by Claudia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia vastauksista!

 

Jaloissahan neiti pystyy hyvin nukkumaan, jos se kerran sallittua (luin jostain ettei saa, mutta varmaan vanhaa tietoa). Saako muuten kaukolennoilla nykyään peittoja/vilttejä vai onko nekin maksullisia? En tiedä meidän lentoluokasta mitään (Finnmatkojen luokat), mutta ainakin lisäpalveluita varatessani varmistin, että kaukolentokoneen kaikki istuimet ovat reilummalla mitoituksella kuin Euroopan lentojen.

 

Ruuasta ei huolta, kun poika eläisi pelkällä riisillä vaikka vuoden ja tyttö syö ihan mitä vaan. Ja molemmat on jo pienestä tottuneet tulisiin ruokiin, kun teen niitä usein kotona.

 

Claudia, onko rantahotellien edessä oleva ranta-alue hotellin käyttöön vai onko ranta vapaassa käytössä. Millaisena ranta jatkuu veden alla, kuinka nopeasti syvenee?

 

Ja vielä haluaisin udella paikallisesta menosta.. Minkälaisia kauppoja Khao Lakissa on? entäpä "harrastus"mahdollisuuksia? Viimeksi oltiin Krabin Ao Nangissa ja tiedän, että on hiljaisempi paikka, mutta olisi kiva kuulla, niin tietää vähän mitä odottaa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Se ranta-alue oli vapaaseen käyttöön. Tässä pari kuvaa suurin piirtein siitä nurkilta (muistutan kuitenkin, että nämä ovat low seasonilta, sateet olivat juuri tuloillaan eli rannat on seasonilla paljon paremmassa kunnossa!). En uinut siellä kertaakaan meressä, kun merenkäynti oli just noista sateiden tuloista johtuen aika voimakasta. Sellaista vedenalaista kivikkoa siellä oli paikka paikoin, mutta se näkyy kyllä laskuveden aikaan missä sitä on:

post-2768-13177504175098_thumb.jpg

 

post-2768-13177505073604_thumb.jpg

 

Khao Lak on ymmärtääkseni nykyään käytännössä vaan turistikäytössä, paikallista asutusta on vähän ja se tietty vaikuttaa kauppojen, markkinoiden yms. tarjontaan. Sitä "turistikamaa" siellä oli paljon - vaatteita, optikkoliikkeitä, räätäleitä, hierontapaikkoja yms. Isompaa ostaria siellä ei ollut eikä niitä kivoja "paikallismarkkinoita". Tesco Lotus oli muistaakseni matkalla Phuketista Khao Lakiin.

 

Harrastusmahdollisuuksiin en osaa sanoa mitään - me vaan ladattiin siellä akkuja. Toukokuussa Khao Lak oli ihan kuollut kun turisteja ei juuri ollut. Veneretkikausi oli lopuillaan, joten kaikenlaisia veneretkiä pitäisi ainakin seasonilla löytyä!

 

Ainakin yhdessä ravintolassa muistan listalla olleen perunamuussia, jos lapset kyllästyy riisi-pastalinjaan. Se oli se joku Yali, tai Jali (sellainen temppelin näköinen rakennus), Nanthong supermarketista vähän poispäin keskustasta. :girl_crazy:

 

Ja jos siinä Nanthong-supermarketin pihassa on vielä iltasella sellainen mummo paistamassa banana pancakeja, kannattaa maistaa - ne vie kielen mennessään :girl_sigh:

 

Hauskaa matkaa!

Edited by Claudia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finnmatkojen lennoista

 

Tänään juuri kotiuduttiin Phuketista TUIflyn lennolla ja jokaisella oma tv ruutu ja jokanen saa valita oman leffan. Lasten leffoja on kaks. Leffat eri meno- ja paluulennoilla.

 

 

Me oltiin Kata beachillä ja hotelli Centara Kata Beach. Oli hyvä perhehotelli! Sieltä ei kyllä löydetty vauvanruokaa vaikka kuinka etsittiin. Yhdestä pikkumarketista löytyi 2 eri Heinzin hedelmäsosetta mutta sanoisin että tarjonta tosi nihkeetä jopa Big C:ssä. Nan-jauhetta oli supermarketissa mutta sillä oli myös hintaa.

 

Vaippoja oli hyvin ja me testattiin Mami Pokoja ja oli ihan ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tää nyt ei varsinaisesti kuulu ihan tähän ketjuun, mutta hyvin voisi koskea Thaimaan lentoja, joten... Miten ootte selvinneet pitkästä (=koko päivän) lennosta 1,5v kanssa vai onko kaikki valinneet ihan oman mielenterveydenkin takia yölennot? Mä vasta tajusin katsoa, että meillä olisi tiedossa n. 12h päivälennot ja neiti on silloin 1v7kk. Mä oon jo valmis perumaan koko reissun tai vaihtamaan yölentoihin, mutta mies on sitä mieltä, että hyvin menee... Kokemusta on vain lyhyistä alle 4h lennoista taaperon kanssa ja ne on menneet kohtalaisen hyvin. Mutta vauhtia tytöllä siis riittää ja on erittäin kiinnostunut ympäristöstä eli paikallaan ei tule tuota aikaa pysymään. Eli olisi mukava kuulla vinkkejä ja kokemuksia miten tuollainen lento onnistuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thaimaassa paljon matkanneena suosittelen sitä kyllä lapsiperheiilekin! Ollaan erityisesti tykätty Koh changista! Multa voi kysellä lisää tietoa jos kaipaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

JJo me oltiin viime maaliskuussa reissussa ja nuorimmainen oli silloin 1v10kk. Tulolento oli päivälento 11,5h ja poika nukkui tunnin. Mutta lento meni hyvin-siis niin hyvin kun se vain niissä olosuhteissa voi mennä. Oma asenne kyllä varmasti ratkaisee paljon. Meillä oli kirjoja ja piirrustuslevy mukana ja sitä samaa traktoria me siihen levyy piirrettiin välillä tuntikin putkeen...mutta pääasia että poika pysyi tyytyväisenä. Eli kyllä mä sanoisin että reissuun vaan ja rento asenne mukaan. Kyllä siellä muittenkin lapset huutaa ja möykkää :girl_smile: Lentoemot ovat ymmärtäväisiä. Pari kertaa mentiin sinne takaosaan kävelemään niin sain pojalle tilkan mehua yms. Se koneen tasainen hurina mun mielestä jotenkin rauhottaa lasta.

Edited by Vippe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ollaan lähdössä jouluksi 2013 Thaimaahan. Isäni on siellä koko joulukuun ja puolet tammikuusta ja on vuokrannut asunnon jonne me mennään pariksi viikoksi. En muista nyt, mistä päin Thaimaata asunto on, mutta kysyn joka tapauksessa, että kai paikallisista ruokakaupoista löytyy ihan "perusruokaa", että koska asunnossa on tietenkin keittiö tarvikkeineen, ei kotoa tarvitse ylettömästi ruokaa raahata (silloin 1v5kk) lapselle mukaan? Helpottaisi kantamista meinaan huomattavasti!

 

Passista on kysymys, että ilmeisesti pitää olla passi joka on voimassa vielä 6kk matkan jälkeen. Onko mitään rajoituksia ennen matkaa voimassaolosta? Mulla on jostain tarttunut päähän, että se puoli vuotta olisi myös ennen matkaa (jos lapsella ylipäätään ikää riittää), mutta kuulostaa niin hölmöltä jutulta että taidan olla unta nähnyt..

 

Ja tää kysymys ei liity nyt Thaimaahan, lähden googlettelemaan tätä vielä lisää, mutta kysyn täältäkin jos jollain kokemuksia. Lapsi tosiaan 1v5kk kun ollaan reissussa ja mahdollisesti vuokrataan auto paikanpäältä. Saakohan auton mukana vuokrattua turvaistuimia, vai kannattaisiko meidän mielummin viedä oma mukaan (on kyllä niiiiiin mohlo ja vaikeasti kiinnitettävä/irroitettava että huh) tai ostaa jonkun kevyemmän version.. Tuskin paljoa kuitenkaan ajellaan jos ollenkaan. Tästä löysinkin jo keskustelua, mutta vastatkaa ihmeessä jos jollain tähän on kerrottavaa.

Edited by duudeli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa,

 

Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia vauvan kanssa matkustamisesta Thaimaassa, etenkin Samuilla? Ollaan suunniteltu reissua ensi helmi-maaliskuulle, kun vauva olisi 7kk. 

Onko liian riskialtista varata matkaa jo ennen vauvan syntymää?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa,

 

Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia vauvan kanssa matkustamisesta Thaimaassa, etenkin Samuilla? Ollaan suunniteltu reissua ensi helmi-maaliskuulle, kun vauva olisi 7kk. 

Onko liian riskialtista varata matkaa jo ennen vauvan syntymää?

 

Oltiin Samuilla maaliskuussa (poika silloin n. 10kk). Kannattaa ehdottomasti raahata omat ruoat mukaan jos vain mahdollista. Meillä ei ollut omia ruokia mukana (matka kesti yhteensä 1,5kk) ja meinasi mennä hermo kun paikallisista kaupoista ei meinannut löytyä vauvalle mitään järkevää sapuskaa. Paria eri sorttia löytyi Tescosta, mut yleensä hyllyt ammotti tyhjyyttään. Korvikejauheita oli onneks saatavilla tosi hyvin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitenhän Thaimaassa tuo maitopuoli? Meidän poika saa vielä unille mennessä maitoa rauhoittamaan noita kierroksiaan.. Pitäisiköhän tässä nyt äkkiä alkaa pullosta vieroittamaan, ottaa Suomesta mukaan maitojauhetta vai luottaa paikalliseen tarjontaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ollaan juuri thaimaassa. Kuopus 15 kk juo ihan tavallista maitoa mukista, mutta jauhekorvikettakin löytyy, jos sitä käyttää. Isoista kaupoista saa peruselintarvikkeita, mutta meillä on lapset syöneet ihan paikallista ruokaa, ja hyvin on uponnut. Purkkiruokaa on vähän kaupoissa joten toisin ehkä varmuuden vuoksi muutaman, jos lapsi vielä niitä välillä syö. Täältä saa myös pillimaitoja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me jätettiin suosiolla muuten tutista vierottaminen noiden pitkien lentojen vuoksi. Varmaan sen turtipullosta vierottamisenkin voi jättää matkan jälkeiseen aikaan. Ollaan pari viikkoa oltu ja lapset sen ajan paikallista maitoa juoneet eikä mitään tauteja saaneet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ kiva että vastasit Spring!

Pullovieroitusyritys onkin sujunut huonosti (ei vaan osaa rauhoittua ilman..), joten mahtavaa kuulla ettei tätä ole pakko tehdä nyt. Mä jätän ihan mielelläni sekä tutti- että pullovieroituksen matkan jälkeiseen aikaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Löytyisikö täältä suosituksia, mikä olisi hyvä kohde ja hotelli thaimaaseen finnmatkoilta? Joku Blue Village? Pohdittiin josko talvella lähdettäisiin jonnekin thaimaaseen kolmeksi viikkoa. Ehtiikö siellä käydä aika tylsäksi? Onko siellä helppoa seikkailla? Löytyykö ostoskeskuksia ihan rantakohteista?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Kysyit hotelleja, mutta pakko silti suositella ihan asunnon vuokraamista. Me tultiin juuri perjantaina Hua Hinistä ja asuttiin ruotsalaisten rakennuttamassa talokylässä (vieressä suomalaistenkin rakennuttama ja pääosin myös asuttama) kolmiossa jossa ilmastointi ja oma aidattu piha jossa taaperon oli hyvä temmeltää itseksensä. Kolmea viikkoa varten raaskittiin ostaa pihalle lasten kahluuallas jossa tenava sai sitten polskia silloin, kun vanhempia ei huvittanut lähteä talokylän altaille asti. Altaalla kuitenkin oli melkoisen tyhjää, alueella kun on monia ympärivuoden asuvia joilta uutuusinto polskimiseen on jo väljähtynyt..

 

Nuo asunnot eivät myöskään välttämättä ole yhtään hotellia kalliimpia vaan mahdollisesti jopa päinvastoin. Tietenkin hintaa lisää se, että sähkö on Thaimaassa kallista ja siitä saattaa joissain tapauksissa joutua maksamaan erikseen asunnon vuokran päälle. Ruokaa joutuu tietenkin myös ostamaan ja kyllähän sitä kolmessa viikossa kuluukin, mutta paljon halvempaahan ruokakaupoissa on Thaimaassa kuin Suomessa - etenkin jos löytää hyvän ison ruokakaupan (kuten Tesco) tai tukun (kuten Makro market) josta ostaa, ennemmin kuin huoltoasemilta yms.

Auton vuokraaminenkaan ei välttämättä ole tarpeellista - vähän riippuu alueesta. Hua Hinissä taksi oli käytännössä ilmaista (15km matka pöndeltä kaupunkiin 200-400bht eli 4,5-9euroa) mutta kuulemma esim. Phuketissa keskustassa voi olla tuplasti kalliimpaakin.

 

Hua Hiniä en paikkana suosittele, jos kaipaa kovasti tekemistä, vaikka on sielläkin vesipuisto, vesiputouksia, eläintarhaa, ostoskeskuksia yms perusjuttuja. Luonto on kuivempaa kuin etelämpänä Phuketin lähistöllä - Khao Lak ihanan vehreä ja kostea - eikä siten niin viidakkosafarimainen. Me kun lähinnä shoppailtiin ja maattiin rannalla niin Hua Hin kelpasi hyvin. 

 

Nuo mainitsemani talokylät löytyy netistä, jos kiinnostaa:

suomalaisten asuttama Chan Tha Gardens

ja ruotsalaisten asuttama (missä me olimme) Tropical Garden Village

nämä kaksi on siis käytännössä naapurikyliä, mun isä ja muutama muu asui meidän loma-aikana tuolla Chan Tha Gardensissa ja me tuolla ruotsalaisten kanssa :)

 

Edit: Ja vuokrattavia asuntoja löytyy mm. www.homeaway.fi

Edited by duudeli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos duudeli vinkeistä! Nyt kun lapset ovat niin pieniä niin mies tahtoo mahdollisimman helpon ja organisoiduimman matkan kuin mahdollista. Itse voisin kyllä vaikka omatoimi-matkailuakin kokeilla. Noita kohteita Thaimaassa löytyy vaan niin hirmuisesti, eikä siellä päin olla vielä matkusteltu niin ei tiedä minne kannattaisi suunnata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krabi on myös mukava, rauhallinen paikka ja siellä on useita Finnmatkojen hotelleja :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me koettiin juurikin helpommaksi oma asunto ratkaisu pienen lapsen kanssa, kun ei lapsi jaksa päivissä niin paljon ohjelmaa kuin aikuinen niin oli kiva että "koti" oli sellainen missä kaikki viihdyttiin hyvin ja missä oli tilaa tehdä pienen lapsen mahalle ja makuun sopivaa ruokaa, kun meidän yksilölle ei erikoisemmat maistuneet eikä muutenkaan jaksanut syödä ulkona (kaikki se odottaminen...) kuin kerran päivässä. Mutta se on tietenkin makuasia :)

 

Muttaniin, Hua Hinissä on isompia tosi hienoja hotelleja ihan rannan tuntumassa ja löytyy myös yksi iso ostoskeskus ja muutama pienempi. Pitkä matka ei ole myöskään Cha Amiin (tai Cha Amista Hua Hiniin) jossa myös kauppoja jos jonkinmoisia. Cha Am on enempi rantapaikka - turisteja ei ole rynnäköksi asti mikä on ainakin mun mieleen.

 Cha Amissa on siis ihanat rannat ja ainakin pienen/pienten lasten kanssa rantailisin mielummin siellä kuin Hua Hinissä, mutta Hua Hinissä on paremmat shoppailumahdollisuudet. Pitkä matkahan näistä ei ole toistensa luo (20km? Taksilla siinä köyhtyy ehkä kymmenen euron verran jos sitäkään) ja molemmissa on kuitenkin molempia. :)

Muualta mulla ei siis oo kokemusta, mutta Khao Lakia tosiaan olen kuullut monen lapsiperheen suosittelevan paikkana. Hotelleja en osaa vinkata :)

Edited by duudeli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Napsu ja duudeli! Nyt olen juuri lähinnä katsellut phuketista, khao lakista ja krabilta hotelleja. Ihan mielettömästi valinnanvaraa! On jotenkin niin uusi matkakohteena meille, että hankala tehdä päätöstä. Että tahtooko mennä vain jonnekin kauniiseen saareen, vai sitten sellaiseen kohteeseen joka varmasti tunnetaan. Onneksi on aikaa vielä selailla tarjontaa rauhassa, vaikka olisihan se kiva tietää jo nyt. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä suosittelisin myös vuokra-asuntoa pienten lasten kanssa. On enemmän tilaa esim. päiväunia varten. Me ei tehty itse ruokaa vaan haettiin ravintoloista mukaan. Meidän asunto

oli halvempi kuin hotelli olisi ollut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me oltiin just joulukuussa taaperon kanssa Finnmatkojen kautta Khao Lakissa JW Marriott -hotellissa. Ei ole mikään edullinen hotelli kylläkään, mutta palvelu oli loistavaa ja hotellialue todella kaunis. Yli 3km pitkä uima-allaskanava, iso lastenallas + vesiliukumäki, huoneesta suora yhteys altaaseen, ja hotelli aivan rannalla. Rannalla sai olla ihan yksin jos halusi, todella rauhallinen meininki. Upea hiekkaranta, jossa lapsen oli kiva puuhastella hiekkalelujen kanssa. Isot huoneet, lapsi mahtui hyvin nukkumaan päiväunet ilmastoidussa huoneessa. Ihan nappivalinta. Hotellissa mahtava aamiainen, ja useita ravintoloita. Ja heti hotellialueen ulkopuolella oli useita rantaravintoloita (pöydät kirjaimellisesti hiekalla), joissa ruoka oli tosi hyvää ja halpaa. Noissa ravintoloissa toivat lapselle hiekkaleluja, joilla hän leikki iloisesti sen aikaa kun aikuiset söivät. Myös hierontapisteitä, missä 1h hieronta maksoi alle 10 eur. Khao Lakin keskustaan oli noin 5km matka, mutta esim. hotellin oma kuljetus sinne oli tosi helppo ratkaisu kun kerran käytiin päiväsaikaan keskustassa pyörimässä. Ja heti hotellin ulkopuolella oli myös pieni supermarket. Sangen helppoa ja stressitöntä lomailua siis, jos sellaista kaipaa. Mikään menomestahan tuo Khao Lak ei ole, eikä siellä ole juuri mitään shoppailtavaakaan, mutta sellaista me ei kaivattukaan.  

Edited by Arby

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now