Sisi

SEKS

79 posts in this topic

Jouduin sairaalaan r-myrkytyksen takia, ja siellä osastolla oli ihanaa henkilökuntaa! Olin siis vierihoito-osastolla, mutta eri päässä kuin synnyttäneet. Kun synnytyskäynnystyi osastolla, oli silloin yövuorossa aivan ihana kätilö<3 Jouduinkin pian saliin seurantaan, lapsen sydänkäyrät oli välillä vähä huonoja.

 

Synnytys sitten kesti, mutta lopulta tyttö syntyi. Ihan kiva oli tuolla synnyttää, ainoa vaan että olin kytkettynä koko ajan siihen sydänkäyrälaitteeseen, enkä päässyt kävelemään enkä saunaan/ammeeseen. Kerran pääsin istumaan keinutuoliin... Harmittaa vietävästi. Mutta parempi näin, että saatiin seurata lasta koko ajan. Ensimmäisestä salin kätilöstä ei ole muistikuvaa, toisesta en tykännyt (hänellä oli opiskeluja mukana, en tykänny siitäkään), kolmas (ja viimeinen) kätilö oli ihanin ja mukavin! Mutta mun mielestä yksikään kätilö ei neuvonut tarpeeksi, no, hengittämisestä ne muistutti. Ilokaasua sain joo, mutta sen käytön neuvominen oli vähä huonoa.

 

Ihan jees fiilikset jäi. synnytys meni aika pitkäksi, ja välillä lääkärikin kävi katsomassa. Lääkärikin oli paikalla kun tyttö syntyi imukupilla avustaen. Se lääkäri oli ihana! En harmiskeni muista hänen nimeään, naislääkäri oli.

 

Osastolla ollessa tuli tutuksi lääkärit. Kaikilla oli oma mielipide. Ja viimeinen lääkäri jonka näin osastolla, oli yöpäivystäjä ja paras kaikista! Hän halusi viedä asiaa eteenpäin eikä enää odotella.

 

Eli joo, voisin synnyttää uudelleenkin seksissä! Vierihoito-osaston kätilöt oli ihania samoin lastenhoitajat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan hassu kysymys, mutta pitääkö synnytyksessä mukana olevalla miehellä olla SEKS:ssä omat sisäkengät vai voiko olla ulkokengillä? Muistaakseni TAYS:ssa piti olla, jos nyt en ihan väärin muista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mukava paikka :) kätilöt ja muu hoitohenkilökunta mahtavaa ja osaavaa. Tarpeet huomioidaan :) täällä vois synnyttää toisenkin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now