Toivoako

Letrozol ORION 2,5 mg - kokemuksia?

1064 posts in this topic

mymmeli, kyl uskon että noi letrot on sit sekoittanut kiertosi. Koita nyt ens kierrolla jos eka letroilla ja sit teroilla tulis taas tasanpainoon. Varmaan olis joka tapauksessa hyvä käydä lääkärillä varmuuden vuoksi  :) voi että kun on niin miljoona näitä lääkeitä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tähän mennessä kierrot on pyörinyt hyvin pelkillä letroilla. Keskenmenon jälkeen jouduin teroja ottamaan kun kierto ei käynnistynyt normaalisti (kun se luomuovis puuttuu). Uskon, että kierto tasaantuu kun nyt tuli nämä menkat ilman teroja ja tästä eteenpäin taas pelkät letrot :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt sitten ilmeisesti alkoi TAAS menkat! Kierto oli siis 14 päiväinen. Miten tämä nyt on mahdollista? Onko muilla kokemusta vastaavasta? Menee kohta hermo tähän mun kroppaan.. :(

Mullahan kävi juuri noin, eli söin teroluteja ja sit letrot. Parin viikon päästä terolut-vuodosta alkoi taas normaalit 6 pv menkat, ja oli kipuja ja itse asiassa rinnatkin oli vajaan viikon kipeät ennen vuotoa. Sinänsä hassua tuo rintakipu, kun gyne sanoi kp13 ultrassa munasarjojen olleen lepotilassa, enkä ollut ovuloinut ennen aikojani.

 

Mulla oli kp 34 menossa kun terot aloitin.

 

Itse en saanut enää aloittaa letroja, ellen sitten saa luomukiertoa tässä julkiselle odottaessa. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli mahdollisuus on, etten saakaan aloittaa letroja uudestaan.. :( Mullakaan ei luomuna kierto pelaa, joudunko nyt sitten odottelemaan uuden kierron käynnistystä ja jos ja kun se ei käynnisty, käynnistän sen teroilla ja vasta sotten letrot.. Todella turhauttavaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Kannattaa kysyä lääkäriltä ennen kuin aloitat. Nämä on niin tapauskohtaisia juttuja. Itse kävin yksityisellä, niin en tiedä nostiko oma lääkärini vain kädet pystyyn, koska ei osannut sanoa mistä syystä tuo vuoto tuli kesken kaiken. Mulla kun ei ole varaa kaikkia tutkimuksia yksityisellä teettää. Suositteli rauhoittamaan tilanteen, ettei mene vielä enemmän kierrot sekaisin.

 

Juuri noin hän mulle sanoi, että jos vaikuttaa siltä että (tästä ennenaikaisesta vuodosta laskettu) kierto venyy yli, niin sitten voi kokeilla uudestaan noilla teroilla ja letroilla.

 

Toivotaan että asiat suttaantuu tästä taas parhain päin -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maanantaina soitan polille joka tapauksessa. Mullahan letrot saa ovulaation aikaiseksi niin hassua olisi jos en niitä nyt saisi ottaa.

 

Toikin voi olla että sun lääkäri nosti kädet pystyyn kun letrot ei toiminutkaan niin kuin piti. En tiedä missä yksityisellä käyt mutta olen huomannut, että läheskään kaikilla yksityisillä lääkäreillä ei ole harmainta hajua mitä tulee lapsettomuuteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi hitsi miten mymmelin kroppa nyt sekoilee :( Toivottavasti pian tulis joku selvyys!

 

Oviksen odottajille tsemppiä! :)

Täällä menossa dpo7, oon antanut itselleni luvan testata dpo9. Dpo5 jouduin käymään röntgenissä ja ennen sitä tein testin, joka toki noilla päivillä ihan odotetusti nega :D

 

Nenä on ollut parina aamuna tukossa, maha on sekaisin ja eilen oli kaasua mahassa. Tuo mahan sekaisin olo johtuu varmasti antibioottikuurista, koska täsmää niin hyvin aina tabletin oton jälkeen se vessatarve.

Viime yönä heräsin ku näin unta, että tein positiivisen testin (tai siis 5 ) ja näin muutenkin kummia unia. Heräsin myös uneen jossa J ei halunnut harrastaa mun kans seksiä koska mun anuksesta kasvoi mustia karvoja :D :D Luulin herätessä että se oli totta :D

 

Nyt oon pyörinyt yli tunnin hereillä. Alamahassa tuntuu painetta kun makoilee vatsallaan. Luultavasti kuviteltua kuitenkin..

Edited by wii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Soitin tänään siis polille ja olivat siellä yhtä ihmeissään kuin minäkin. Nyt sitten menen huomenna verikokeeseen, haluavat mitata hcg:n arvon. En tiedä mitä ne sillä tekee, tiedän tasan tarkkaan etten tässä väliassä ole raskaana ollut, ihan jo senkin puolesta kun koko ajan jotain valuu ulos niin ei siellä mikään pysy. Ja keskenmenon jälkeen se jo mitattiin ja silloin se oli alle 1. Puuh, eli nähtävästi ei letroja tähänkään kiertoon :( Ja jos joudun käynnistämään seuraavan kierron taas teroilla niin mistä sitä tietää vaikka olisin kuukauden päästä taas samassa pisteessä. Mikäli tilanne johtuu teroista. Nyt on kieltämättä melko paska fiilis...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi mymmeli <3. En osaa muuta sanoa.

 

Voi wii mitkä unet! :D Mitä olen monilta kuullut, raskauteen/vauvoihin liittyvät unet ovat usein ollut "oire" raskautumisesta. Mä siis niin pidän peukkuja! Toivottavasti "oikeitakin" oireita alkaisi ilmaantumaan.

 

Mulla toinen Letro-kierto menossa ja oviksen pitäisi olla nyt huomenna-perjantaina. Jos viime kierron ultraa ja oviksen ajankohtaa on uskominen. Ajattelin etten tikuttaisi ovista tässä kierrossa. Se oli mulle niin stressaavaa puuhaa! Ja viime kierrossa tunsin oviksen todella voimakkaasti niin voi olla että tässäkin. Tallennellaan siis ihan varmuudeksi päivittäin. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

mymmeli, toivottavasti asiat rupeavat selviämään lääkärikäynnin jälkeen

 

 

Omaa napaa: Tilasin läjän ovistestejä jotka tulivat tänään postissa. Josko niillä sais jotain lisävarmuutta oviksen tapahtumiselle.

 

Tänä aamuna tuli tehtyä raskaustestikin (2014 päiväyksillä oleva löyty laatikon pohjalta) joka tietysti nega. Oottelin menkkoja tänään alkavaksi, mutta eipä oo näkyny. Kun nyt ois se pari viikkoo oletetusta oviksesta menny. Kaikenlaisista oireista päätellen kuitenki luulis niitte alkavan millo tahansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi ei tuota mymmelin tilannetta :(

 

Helunalle myös pahoittelut negasta :(

 

Littis: Jotain kunnon oireita odotellaan tosiaan. Väsymystä on, mutta se johtuu varmasti tästä flunssasta ja antibiootista. Ääh, tuntuu että päivät vaan matelee nyt :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wiille vielä tsempit, toivoa on :) Ja Mymmelille  pitkiä hermoja ton kropan sekoilun kanssa <3 Ja Helunalle pahoittelut negasta ja tsempit kp 1 (se on mulla aina pahin päivä niin fyysisesti kuin henkisesti)

Minäkin näen yleensä siinä pari-kolme päivää ennen menkkoja ihan hämäriä unia ja todella monta kertaa oon tehnyt unessa postitiivisen testinkin. Enneuniksi ei vielä kertaakaan ole kuitenkaan osoittautuneet :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Littiksen kanssa mennään aika samoissa ja ovista tässä odotellaan.

Vaikka kyllä ihminen on pölvästi kun hengähtää pitäis eikä kalenteria katsella kun tosiaan jonossa ollan ja luomuplussaan en enää jaksa uskoa,

mutta silti oon parina päivänä ovista tikutellut!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wii, huomennako (ke) testailet?

 

sametti, näinhän se on että eka kierron päivä on ehdottomasti pahin

 

(.) Täällä aukes hanat ihan kunnolla, joten huomenna alkaa taas letrojen popsinta. Mielenkiinnolla ootan ett millaset menkat nää on, kun ovat ekat letromenkat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hcg:n tulos oli nega niin kuin arvata saattoi ja huomenna menen sitten uudelleen ultraan. Mulla on yks kysta näkyny viime keväästä asti ultrassa, ja miettivät nyt et josko se häiritsisi kiertoa tai jos se olisi puhjennut. Toivottavasti ei ainakaan mitään vakavaa olisi :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä taas omanapailen, aamun ultrassa selvisi että menossa oleva on ihan tavis menkat. En tiedä sitten mitkä ne kaksi viikkoa sitten olivat. Kohdun limakalvo kuulemma näkyi huonosti (onko ihme jos on viisi päivää vuotanut) ja tarkisti kohdun aukiolon ruiskuttamalla nestettä sinne. En ole aukiolotutkimuksessa ollut mutta voin kertoa, että sen verran sekin sattui että valahdin ihan kalpeaksi.

Kysta oli pienentynyt eikä siinä ollut mitään häikkää muutenkaan. Loppu hyvin kaikki hyvin ja saan vielä tänään aloittaa letrot, vaikkakin kaksi päivää normaalia myöhemmin ja viikon päästä jälleen seurantaultra.

Nyt on parempi fiilis :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oi, mahtavia uutisia Mymmeli! Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn tähän kiertoon. :)

 

On: Mulla ovis lähenee vatsan tuntemuksista päätellen. Varmaan huomenna eli samana kp17 päivänä kuin viime Letro-kierrossa. Ja oi kyllä, tarkoitus on hyödyntää tänään. Eilen oli välipäivä tallenteluista mutta muuten ollaan laitettu kaikki peliin. Toivottavasti tämä olisi the kiero. :)

Edited by Littis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienoa mymmeli että käynnistä jäi hyvä mieli! :)

Littiksellei tsemppiä oviksen hyödyntämiseen! :)

 

On: dpo9 ja nega. Tänään syönnin jälkeen tuli paha olo, mutta johtunee tästä flunssasta ja väsymyksestä. Ei mitään oikeita oireita...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mymmeli,hienoa että sait aloittaa Letrot eikä kierto mene hukkaan.

 

Littikselle tsempit oviksen hyödyntämiseen!

 

wiille tsempit piinailuun!

 

On: Ovistesti näytti tänään aamulla plussaa! Jee :dancegirl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Peukku anjushan plussatestille. :) Mä en nyt ole varma missä mennään. Mulla oli ovis eilen. Ehkä. Kaikki muut merkit olivat samat kuin viime kierrossa (vatsaa väänsi, vatsaa turvotti, maistoin outoja makuja yms.), mutta samaa vihlaisua en missään vaiheessa tuntenut mitä viime kierrossa, ja aiemmissa oviskierroissa. Mulla ei myöskään ollut niin selvät ovislimat kuin aiemmin. Nyt olo on jo normaali. No, jos se ovis oli niin tulipahan ainakin hyödynnettyä. :) Viime kierrossa en missään vaiheessa saanut tikutettua täysin kunnollista ovisplussaa, kuten en nytkään (oi kyllä, sorruin tikutteluun eilen ja tiistaina :D ). Silti ovis oli, toivottavasti nytkin. Voi perse jos tämä on ollut ovuloimaton Letro-kierto. Noh, katsotaan.

Edited by Littis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos. On niin mukavaa kun on tällainen paikka missä saa mieltään avata ja löytyy kohtalotovereita. Toki miehellekin voin puhua mut luonnollisesti se ei aina ymmärrä.

 

Anjusha, pöllyttelee nyt vaan ahkerasti peittoja ;)

 

wii:lle plussasäteitä!

 

Littis, ovisplussatuulia sulle!

 

Sametti, toivotaan luomuovista sinulle!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jäin vielä miettimään, että mikä se kohdun aukiolotutkimus oli. Miten se eroaa munatorvien aukiolotutkimuksesta. Koitin googlettaa kokemuksia mutta herra google tarjoaa vain munatorvien aukiolotutkimusta. Enkä eilen tietenkään tajunnut lääkäriltä kysyä. Eikös munatorvien aukiolotutkimuksesta yleensä kerrota etukäteen, että osaa ottaa särkylääkettä tms. eikä tehdä extempore?

 

Selvitinkin jo että kyseessä oli Nestetäyttöinen ultraäänitutkimus eli sonohysterografia :)

Edited by mymmeli85

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen käsittänyt, että kyllä munajohdinten aukiolotutkimus sovitaan tosiaan yleensä etukäteen, ihan just sen takia, että voi ottaa särkylääkkeen varalta. Kohdun aukiolotutkimus ei ole tuttu sana, katsoitko kanta.fi:stä onko sinne tullut jo kirjausta käynnistä?

 

Toivottavasti Littis ja anjusha on tahoillaan saaneet oviksen hyödynnettyä! :)

 

ON: DPO10 ja varmaan kirkkain nega ikinä. Huoh... Edellinen plussa näkyi vasta dpo13, joten ei tässä sinällään kiire vielä ole, mutta kyllähän sitä toivoo että jotain näkyisi jo...

Edited by wii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heissan! Ilmoittautuisin mukaan keskusteluun. Olen 28 v nainen, ja mieheni on 30v. Vauvaa olemme yrittäneet n. 2,5 vuotta, jona aikana on ollut kolme alkuraskauden keskenmenoa. Kolmen perättäisen km:n jälkeen meidät laitettiin tutkimuksiin julkiselle. Mitään vikaa ei ole kummastakaan löytynyt. Lääkäri epäili keskenmenojen johtuvan vain huonosta tuurista, ja kuulemma ylipaino voi myös niitä aiheuttaa. Koska kk kiertoni on epäsäännöllinen, niin sain letroja. Viime pe otin viimeisen tabun ja ma olin ultrassa. Kaksi follia löytyi, toinen isompi ja toinen pienempi. Tänään laitoimme pregnyl pistoksen, joten h hetki osuu pe ja la päiville :) olen koko viikon jännittänyt pistosta, mutta eipä se juurikaan edes sattunut! Edessä on siis piinaavat kaksi viikkoa..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.