Toivoako

Letrozol ORION 2,5 mg - kokemuksia?

1064 posts in this topic

Wii, tiedän tunteen. Mulla menossa 7. kierto ja koitan sinnikkäästi uskoa, että tämä olisi the kierto. Yksi aikaisempi plussa toki valaa hiukan uskoa siihen, että se on ylipäätään mahdollista. Jos tästä kierrosta plussaan niin en tiedä miten selviän keskenmenon pelosta.. Tsemppiä sulle!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mymmeli, loistouutisia ultrasta! Nyt vain hyödyntelemään hienoa follikkelia. :)

 

Mulla dpo9, ja tein jostain hetken mielijohteesta testin äsken. Negaahan se näytti. Oireita ei ole nimeksikään joten toisaalta en muuta odottanutkaan. Mutta silti sitä toivoi. Joo, dpo9 vasta, mutta eiköhän tämä kierto ollut tässä. Tekisi mieli mennä seuraavassa kierrossa seurantaultraan tsekkauttamaan, että onko siellä sitä johtofollia ja että onko limikset riittävän paksut. Mutta en tiedä huvittaako mua taas maksaa siitä sitä reilua sataa euroa jos homma kuitenkin jatkuu samanlaisena. Blaah. Okei, onhan tässä vielä 4 kiertoa aikaa raskautua Letrojen avulla, mutta silti. Mä en jaksa odottaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuttuja tunteita teillä, aina sitä toivoo että josko nyt tärppäis, mutta sitten ei kuitenkaan.. Ei millään jaksaisi odottaa sitä että saisi plussan. Ja sitten kun/jos sen joskus taas saan, niin sit saa taas pelätä jokaista wc käyntiä :( itsellä dpo 5. Alavatsaa on nipistellyt melkein joka päivä, sellaista ei luomu kierrossa ole ollut koskaan oviksen jälkeen. Ilmeisesti jotain hormonaalista. Ei auta kuin odottaa ja odottaa..

 

Tsemppiä kaikille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meitä piinailijoita onkin nyt täs aika moni ja Keko ihan samoissa päivissä. Tsempit siis <3 Mymmeli, itse kans mietin et jos joskus plussa pärähtää niin onkohan pelot raskaudessa ihan erilaiset kuin ekan kanssa. Silloin ei oikeen osannut jännätä mitään ja tän kivisen tien aikana huomannut että mitä vaan voi tapahtua. No surraan niitä sitten kun se plussa tulee  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä menossa dpo6, mitään oloja ei ole mihinkään suuntaan. Tuskin on tärpännyt, vaikka aikaistahan se vielä on sanoa. Ja yhdyn kyllä ihan täysin noihin pelkoihin jos/kun plussa sattuu tulemaan. Esikoista odottaessani ainakin olin ajoittain ihan hermoraunio kun pelkäsin, että jotain menee pieleen. Tuskin toisella kertaa on yhtään eri juttu. Meillä tosin on tähän mennessä takana neljä raskautta, joista saldona kaksi keskenmenoa, yksi kohdunulkoinen ja yksi lapsi. Että onhan noille peloille jotain perusteitakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä kanss menossa dpo6. Toi lätäkkö on nyt näköjään muuttunut oikein runsaan valkovuotoon ja vatsa sekaisin ihan kunnolla. Sais jo pikkuhilja loppua semmoset sekamelskaoireet!  :P

 

Kävin tänään antamassa progesteroni-verinäyte, saa sit nähdä ens viikolla mitä lääkäri siitä sanoo. Siitä kai pitäisi osata sanoa onko ovulaatio tapahtunut tai ei. Ainakin näin ymmärsin. 

 

Taidetaan muuten tässä olla aika samoissa lukemissa dpo-päivissä  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt kirjoitan täysin omanapaisesti. Tein eilen ja tänään r-testit (dpo10 ja dpo11), ja molempiin ilmestyi punaiset haamut testiajan puitteissa! Tänään väri oli ehkä aavistus tummempi (tai sitten kuvittelen). Toivon niin, että viivat lähtisi nyt tummumaan. Pakko käydä ostamassa digi huomiselle. Mua niin jännittää! :D Nyt siis menossa Letro-kierto nro 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vau Littis, tää on aivan loistava homma  :) Peukut pystyyn että viivat jatkaa tummenemista 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos! Jänniä aikoja. :) Voi kunpa ne viivat nyt lähtisi tummumaan. Alla vielä kuva tämän aamun testistä ja tämän hetken viivojen voimakkuudesta.

post-9431-0-53896700-1448792893_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea Littis! Pidetään peukkuja että viiva lähtee tummenemaan <3

 

Tein kans tänä aamuna testin, ihan vaan mielenkiinnosta. Tänään on 10. Päivä pregnylin pistosta (dpo 8/kp 25), ja pregnylin(5000 iu) pitäisi näkyä max. 10 päivää testissä. Testi liuskaan tuli melko haalea haamu jossa punertavaa väriä.. Nyt sitten odotellaan että onko se oikea plussa vai pregnylin jämiä. Koko viime viikon on alavatsassa ollut ties mitä vihlomisia ja tänään oli pientä menkka juilimista. Vatsakin on turvonnut. Voisin lyödä vaikka vetoa että menkat alkaa, sillä tuskin ekasta lääke avusteisesta kierrosta voisin raskautua ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Ooooh, haamu. <3 Mä niin pidän Keko peukkuja sulle! Samoja oireita mullakin, vatsaa juilii koko ajan menkkamaisesti ja turvottaa. Voi kunpa nyt olisi iso plussa-aalto käynnistymässä. <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea Littis! <3 Ja toivotaan, että Kekon haamu olisi ihan oikea haamu!

 

On; mulla on nyt toista päivää o-testit näyttäneet positiivista (ja positiivisella meinaan sitä, että testiviiva on tummempi kuin kontrolliviiva). Aikaisemmin on ollut tyyliin yksi testi positiivinen ja saman päivän aikana olen jo tuntenut ovulaation ja viiva lähtenyt haalistumaan. Hyvähän se on, että plussaa näyttää mutta ihan uusi tilanne tällainen. Alavatsassa outoja tuntemuksia, vasen munasarja välillä juilii ja nännitkin on kosketusherkät. Jos en paremmin tietäisi niin sanoisin olevani raskaana, hah :D No, huomenna uutta testiä jospa se olisi jo haalenemaan päin.

 

muoks. tällä kertaa ovulaation aikaan liittyi myös ne kuuluisat limat. Tänään se oli jo vähenemään päin niin kuvittelin testinkin jo haalistuneen. Jostain olen lukenut, että jos limapäiviä on monta niin ovis olisi viimeisenä päivänä. Ei taida sekään sitten ihan paikkansa pitävä kai olla.

Edited by mymmeli85

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oho, ompa täällä viikonlopun aikana haamuiltu. Voi Littis, nyt peukut ja varpaat pystyyn mut aika hyvä malli <3 Ja Keolle kans peukkuja, kyllähän tuossakin on jo hyvät mahkut  :D Ja Mymmelille hyvät ovikset ja toivottavasti ollaan plussa aallossa kaikki <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea Littis! Ihan selvä plussahan tuo oli! :lipsrsealed::)

Toivottavasti myös Kekon haamu vahvistuu oikeaksi plussaksi, eikä ole pregnylin jäämiä :)

 

ON: Tää Letrokierto on ollut hirveämpi ku ensimmäinen. Mielialat vaihtelee laidasta laitaan sekunneissa, yhtenä hetkenä raivoan pää punaisena ja heti perään märisen ihan täysiä. :( Ihan hirveää... :( Huomenna kp7 eli otan viimeisen Letron, toivottavasti nää mielialat sitten tasaantuu.. :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lähtihän se viiva viimein haalistumaan. Ja ovis on melko varmasti tänään tapahtunut. Aamulla vielä oli vasemmassa munasarjassa tunne, niin kuin siellä olisi joku iso kupla. Ponnistaessa ja istuutuessa tuntui ja tuli epämukava tunne jos otin yhtään reippaammin lapsen syliin (olen tarhatäti). Nyt iltapäivästä tunne on hävinnyt ja alkoi palelu ja nukuin jopa päikkärit mitä en ole moneen viikkoon tehnyt. Varma en toki voi olla mutta tuntemukset viittaisivat siihen. Olkoon tämä päivä siis dpo 0 :)

 

Muoks. viiva siis haaleni, ei tummentunut :D

Edited by mymmeli85

Share this post


Link to post
Share on other sites

mymmeli, kuulostaa kyllä siltä että olis nyt ovis ollut. Ainakin toi lämpönousu on aika varma merkki että nyt se sit on ohi  :)

 

keolle onnittelut ja tsemppiä että se viiva tästä lähtee tummumaan. Hitsi kun nyt on plussaaalto täällä  :D

 

on: tänään dpo 9 ja alavatsa alkoi iltapäivästä sattuun. En nyt vaan tiedä onko se vaan että lihakset on kipeä eilisestä juoksulenkistä, mutta kun ei oo missään muussakaan paikat kipeenä niin hassu sekin. Pitää nyt kärvistellä tämä työvuoro loppuun asti reilu tunti vielä. äääähhh!! :girl_cry2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mymmelille tsempit piinailuun!

 

Milloin dansku ja anjusha testaatte? :)

Edited by wii

Share this post


Link to post
Share on other sites

wii, mä meinasin torstai aamulla testailla, jos mitenkään siihen asti pystyn odottamaan. Se olis sit DPO12 ja päivä ennen menkat pitäisi aloittaa (viime kierron perusteella laskettuna, eihän se mun kohdalla koskaan tiedä  :D )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testaan viikonloppuna, jos tarve vaatii. Mä kun olen joskus tehnyt päätöksen, että testaan vain jos menkat on myöhässä ja siitä en lipsu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hatunnosto anjushalle ja danskulle, hyvin teillä hermo pitää ja maltatte olla testailematta :D Mä taas en. Tänään dpo 10 ja puhdas nega, käytin viimeisen herkän liuskan, nyt enää kaapissa yks normi liuska ja 2 apteekin omaa. Lisää en ainakaan tähän kiertoon enää tilaa. Ei tainnut tulla luomuylläriä , mut viikon päästä päästään sitten ivf-suunnitteluun...Eli plussia piinailijoille kun mymmelikin pääsi piinapäivien puolelle :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällähän on paljon tapahtumia!

 

Littis, selvä plussa! Onnea!

 

keko, pietään peukkuja viivan vahvistumiselle

 

mymmelille piinailutsempit

 

Omaa napaa: Ovisplussa bongattu torstai-iltana ja perjantaiaamuna :) Joten piinailu menossa. Kyllä osaakin olla taas tunteet pinnassa. Itkuherkkyys huipussaan...

 

Kärsiikö teistä kukaan unettomuudesta letrojen takia? Itelle on tuntunu tulleen unettomuus letrojen myötä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos tsempeistä! Syy selvisi mun eiliseen olotilaan, ovis tulikin vasta eilen, eli tänään dpo1. En muistanutkaan sitä kipua, joka siitä tulee. Kierrosta jolloin raskauduin tuli vain pieni juilinta mutta nyt kovaa juilintaa kesti useamman minuutin, välillä piti oikein puhallella. No, sainpahan nyt selvyyden näihin dpo-päiviin :)

 

Heluna, mä olen aina ollut huono nukkuja ja heräilen monta kertaa yössä niin en osaa sanoa onko letrot siihen vaikuttanut.

 

Tsemppiä kaikille muillekin piinapäiviin ja peukut ylös!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heluna: Mulla oli unettomuutta letrojen aikana, ja jatkui vielä muutama päivä niiden lopettamisen aikoihin.

 

Omaa napaani: eilen vielä oli testissä haamu, tänään ei ole enään sitä. Taisi olla sitten pregnylin jämiä, mitkä sen aiheutti. Tänään kp 28, ja dpo 12, eli en usko että plussaa Tässä(kään) kierrossa tulee. Ens kuu meneekin pelkillä letroilla ilman klinikalla käyntiä. Tammikuussa sinne sitten seuraavan kerran, silloin varmaan ruvetaan miettiin inseminaatiota miehen sperman pienen viskositeetin takia.

 

Täytyy kyllä hattua nostaa teille jotka pystytte odottamaan testausta vasta siihen, kun menkat ovat myöhässä! Itsekkin sitä aina yritän, mutta en siihen koskaan pysty. Pitäisi varmaan antaa testit miehelle, ja pyytää häntä antamaan ne mulle vasta kun menkat ovat myöhässä ;-)

Edited by Keko

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.