Toivoako

Letrozol ORION 2,5 mg - kokemuksia?

1064 posts in this topic

Eilen olisi menkkojen pitänyt alkaa, ei alkanut. Tänään pissasin kauheella jännityksellä tikkuun. Se näyttää plussaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea Anjusha <3 toivotaan että kaikki menee hyvin!

 

Itsellä tänään kp1 ja toinen letro kierto alkaa kp5. Päivänä. Tasan 14 päivää sitten oli ovulaatio (irrotuspiikin sain to iltana) ja tänään alkoi vuoto. Tämä kierto on kuin suoraan oppikirjasta :D Yleensä mulla on menkat alkaneet n. 11-13 päivää positiivisen ovis testin jälkeen. En tiedä sitten onko tämä 14 päivää parempi raskautumisen kannalta..

 

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka :)

 

Löysin eilen tämän teidän viestiketjun ja päätin liittyä teidän joukkoonne..

Mulla lapsettomuutta ja yrittämistä takana jo yli 10vuotta enemmän ja vähemmän...

Olen syönyt clomifenit, letrozolet, käynyt IVF-hoidot läpi ja saldona yksi keskenmeno 12 rv:lla

ja kuudennella raskauskuukaudella synnytin kauniit kaksoset, tytön ja pojan, jotka ovat nyt enkeleinä taivaassa <3

 

Siis..

IVF-hoito ja tuoresiirto 1/-13, josta plussa, päättyi keskenmenoon rv 12. Toukokuussa oli tarkoitus pakastealkiosiirto, mutta kumpikaan alkioista ei selvinnyt sulatuksesta.

Kesän ajaksi, kun lapsettomuuspoli on suljettu, määrättiin LETROZOLe-hormonit, että olisi edes säännöllinen kierto, kun syksyllä alkaa uudet IVF-hoidot. Lapsettomuuden syy siis PCO.

Mutta kappas ekasta letrozole-kierrosta plussa ja kaksoset. Mikä päättyi ikävästi, ja syynä oli tulehdus istukoissa. Tulehdus, mikä olisi ollut hoidettavissa antibiooteilla jos olisi tutkittu eikä vaan makuutettu sairaalassa.

 

 

Mutta tämän hetken tilanne:

Uusi mies, kokonaan uusi elämä. Perjantaina alkoi ensimmäinen Letrozole -kierto. Nyt siis kiertopäivä 5,

Odotukset ovat kovin korkealla..

Ikää minulla on 32vuotta, tammikuussa 33v... Miehelläni 33, niin ikään tammikuussa 34v... :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa kerhoon HeidiMaria. Toivottavasti Letrot tepsii ja ei tule enää ikäviä yllätyksiä matkan varrella  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa HeidiMaria ja sulle toivon sydämeni pohjasta pikaista plussaa. Olisi kyllä jo sun aika <3

Omaa napaa: kp1 ja helkkarinmoiset mahakrampit. Huominen ivf-suunnittelu jännittää, toisaalta menkkojen alkaessa ei tuntunut niin pahalta mitä yleensä :) Mites te muut piinailijat, onko tullut plussakavereita anjushalle? Plussatuulia (ilma on ainakin ollut tuulinen :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa HeidiMaria! Ja tsemppiä Sametti huomiseen suunnitteluun!

 

Täällä dpo5. Ovulaatiosta asti ollut ihmeellisiä mahatuntemuksia mitä ei yleensä ole ollut. Ei ollut edes plussakierrossa. Jospa tämä ovulaatio olisi The Ovulaatio :D Tälläkin hetkellä pistelee välillä keskelle alamahaa. Enimmäkseen ollut sellaista pientä paineen tunnetta. Ja nännit on ollut vähän arat mitä ei ole ollut muulloin kuin silloin plussakierrossa. Tiedän, ettei mitään raskausoireita vielä voisi edes olla mutta tahtomattaankin sitä kyttää itseään :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa HeidiMaria :) toivotaan että tällä kertaa onnistuisi yritys ja vauva pysyisi loppuun asti mukana.

 

Onko kenelläkään tietoa parantaako letrot jotenkin kohdun limakalvoa, tai onko muita hyviä vaikutuksia kuin follien Kasvatus? :) Netistä löytyy hirveen vähän tietoa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

mymelille tsemppiä piinailuun  :) ei oo enää pitkä ennen kun voit jo testailla

 

keko, tietääkseni letrot ei parantaa limakalvot, mutta ei ohentaa niitä ihan saman tahtiin kuin muut samanlaiset lääkeet. Pääpointti ainakin mun lääkärin mukaan on vaan saada ovulaatio aikaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsempit mymmelille <3 Olen siinä luulossa että clomeilla olis se limikalvoa ohentava vaikatus ja femarit/letrot ei tätä tekis?!?

ON: Lyhyellä kaavalla aloitetaan heti vaan kun seuraavat menkat alkaa (nyt siis kp2) joten menee ihan alkuvuoteen. Kp 2-6 pistän 200 iu puregonia ja kp 6 myös orgalutran. 7 päivä olisi sitten ultra jossa katotaan montako follia kasvamassa :D Jonka jälkeen joka päivä orgalutraa kunnes pregnyl ja punktio. Jos ei tuoreesta tärppää niin sitten kohdun tähystykseen ja loput odottamaan pakkaseen. Nyt toivon että saatais pakkaseenkin monta hyvää alkua ja hienon nopeesti taas päästään tositoimiin. Eli tää kierto vielä ja sit alkaa :D Menee sopivasti alkuvuoteen tuo eka hoito ja lääkärikin sanoi että kelan maksukatto tulee jo tästä yhdestä hoitokerrasta täyteen. On sitten loppuvuosi edullisempaa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos dansku ja Sametti!

Viikonloppuna ajattelin aikaisintaan testata.

 

https://www.vauvala.fi/index.php?route=common/home

 

Tuolla on menossa loppuunmyynti jos testejä kiinnostaa tilailla. Itse tilasin 10 kpl herkkiä puikkotestejä naurettavaan 12 euron hintaan. Tilauksen tein viime torstaina illalla myöhään ja tänään testit olivat jo tulleet. Hinnasta ja toimitusajasta iso plussa! Saakohan testit palauttaa jos testit eivät anna plussaa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sametti, toi kuulostaa lupaavalta, jännittää oikein sun puolesta miten käy sit ens vuoden alussa  :D

 

mymmeli, kiitos vinkistä. Tilasinpas heti muutamat testit kotiin, kyllä niitä menee vaikka koittaiskin maltillan testailla  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi vitsit, just kerkesin tilaamaan tukkupaketin liuskaraskaustestejä olikohan se nyt raskauskeijusta :) Ja joo, palautusoikeus pitäis olla negoilla :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Mymmeli85 vinkistä; tilasin 10 eurolla 30 kpl 25 iu liuska testejä :) pitäisi riittää jonkun aikaa ;) Tsemppiä piinailuun, toivottavasti viikonloppuna tulee plussa!

 

Huomenna olis kp5 ja pitäisi aloittaa letrot. Olen jostain syystä nukkunut kaksi viime yötä huonosti. Su/Ma yönä n. 3-4 H, ja viime yönä sain unen vasta kahden jälkeen, enkä tiedä miks.. Viime kierrossa letrot aiheutti unettomuutta, pelkään nyt että nukun myös loppuviikon huonosti letrojen takia :/

Edited by Keko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla varmaan joku mummutauti pukkaamassa kun hikoillut viimeiset 3 yötä, mistä lie johtuu kun en mitään ylimääräistä syö tällä hetkellä. Mymmeli saa tosiaan pian alkaa testailemaan, tsemppiä <3 Juu, kyllä alku vuosi on sitten jännää aikaa. Multa puuttuu vielä kymmenkunta viestiä sadasta joten sen aikaa ainakin roikun täällä ennen kuin pääsen siirtymään tonne yksityiselle puolelle. Josko sieltä löytyis joku ketju ivf-piinailijolle :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keko, onhan tässä. Siinä on toi puoli mihin ei pääse kurkkiin ennen kun on joku 100 viestiä kirjoittellut tässä foorumissa  :)

 

oma napailu: toiseksi viimeinen letro-päivä meneillään ja tällä kerta on ollut sellaista tipputelluvuoto, mutta tosi vähäinen. Just sen verran että riittää sotkemaan alushousut  <_<

Määpäs ostin kotitestilta sellainen miehen hedelmällisyys-testin, kertomatta sitä miehelleni  :D Nooh, ottihan se sitä sit ihan hyvin kun ehdottelin että olisiko kiinnostusta kokeilla tommonen  :D Onks kellaan kokemusta tommosen kanssa? Luin kyl käyttöohjeet mut onkohan se tulos sit kuinka selkeä...etten jää sitä kuppia tuijottaan moneksikin tunniks  :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

^mä ostin miehelle joskus epätoivoisena sellaisen, se otti sen tosi hyvin vastaan. Muistaakseni halusi tehdä sen yksin rauhassa ja taisi ottaa lopputuloksesta mulle kuvan. Tulos oli hyvä, joka on varmennettu myöhemmin lääkärin toimesta.

 

Mä käyn teitä täällä välillä vakoilemassa, vaikka oma Letron syönti loppuikin. Tsemppiä kaikille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

anjusha, onnea!

 

sametille peukkuja jotta tuleva IVF-toisi toivotun tuloksen

 

Uusille tervetuloa ja toivottavasti vierailunne jää lyhyt aikaiseksi.

 

Miulle lääkäri sanoi että letrot vaikuttavat positiivisesti kohdun limakalvoihin ja kyl ainaki itel ollu normaalia muhkeemmat limikset.

 

Mikä ihmeen yksityinen foorumi? Onks tääl joku sellanenki vai onko tuota viestien määrää vaan muutettu? Muoks. näköjään viestien määrää on muutettu 10:stä 100:n.

 

Omaa napaa: Ei oo ollu ovista edellisessä eikä tässä kierrossa. Ekassa letro kierrossahan ei ees yllättäny kun oli olokin sellanen ettei taatusti ollu. Mut nyt tän kierron ovuloimattomuus ihan ketuttaa.

Ovistestiin tuli kivasti positiivinen tulos, mutta se hemmetin munasolu onkin jääny kuhnailemaan eikä ookkaan halunnu lähteä mihinkään. Eli ei ole irronnut! Että osaa ottaa päähän!  :hysteric:

Ja tää selvis nyt viime viikolla kun kävin muitten asioitten takia gynellä ja halus ultrata.

Eli ei tarvi miettiä lopputulosta. Menkkatuntemuksia jo onkin ollu.

Saas nähä kuin kamalat kivut näis tulevis menkois on kun viimeksi oli aivan kamalat. Voi olla ett jätän seuraavas kierros letrot väliin, kun tammikuussa puhaltaa meilläkin taas uudet tuulet.

Edited by Heluna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei mistä johtuu, että toisille letrot aloitetaan viidentenä kiertopäivänä ja toisille kolmantena?

 

Toinen kysymys: Voikohan letrojen aikana käyttää estrogeenivoidetta? Unohdin kysyä lääkäriltä ja aivan turha yrittää poliklinikalle soittaa... Ei ole edes lääkärin numeroa.

 

Viime letrokierrossa estrogeenit meni niin alas, että alapää meni kylmäksi ja hävisi tunto. Not kidding! Tällä kertaa on vielä kaksinkertainen annoskin... huh huh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sukkulamato mun mielestä toi aloituspäivämäärä menee vähäsen sen mukaan kuis pitkä kierto on ja koska ovis pitäisi tapahtua. En ole tosiaan koskaan lääkäriltä kysynyt, joten voi se olla myös näinkin tyhmä juttu kuin makuasia koska sen kuuluu aloittaa  ;)

 

Voithan varmaan jättää lääkärille soittopyynnon? Ei mullakaan lääkärin oma numero ole, mutta soittopyynnöllä tää on pelannut ihan hyvin kun piti saada yhteyttä lääkäriin käymättä paikan päällä.  :)

 

andra, mä uskon että me katsotaan mieheni kanssa toi testihomma viikonloppuna sit yhdessä. Se ei näköjään ottanut siitä kauheesti stressia itselleen (mitä pelkäsin lähinna, jonka takia mä jätin sit kertomatta että ostin sellaisen), joten eiköhän se menee ihan rentona meiningissa  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.