Toivoako

Letrozol ORION 2,5 mg - kokemuksia?

1064 posts in this topic

Sukkulamato.

Miulle letrot on määrätty kp 1-5 johtuu varmaan omasta kierrosta.miul on lyhyt kierto ja kai se sotkis kiertoa pahasti jos söis myöhemmin.

 

Vastaus toiseen kysymykseesi testaa vagisan voidetta.itse käytin sitä ja oli selkee apu kuivumiseen tosin niiden tiputtelujen takia en ole syöny enää letroja.

Nyt käytössä terolut ja silti roikun täällä

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään dpo 10 ja vaikka itselleni olen sanonut, että en testaa ennen kuin menkat on myöhässä niin piti kuitenkin aamulla kokeilla yksi raskaustesteistä mitä tilasin. Oletettavasti näytti negaa, kun niissä lukee, että voi JOPA kolme päivää ennen menkkojen alkamista testata ja nyt on kuitenkin vielä se 4-5 päivää menkkoihin. Silti on sellainen olo, ettei tästä mitään tulosta tule. Kai sitä alitajuisesti valmistaa itseään siihen pettymykseen mikä jälleen kerran seuraa. Blääh, onneksi on viikonloppu ja paljon tekemistä niin ei kerkiä miettiä näitä.

 

Mitäs muille? Onko täällä muita piinailijoita vielä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

mymmeli, no älä heitä vielä kaikki toivo kaivoon, onhan se nyt aivan liian aikaisin vielä sanoa mitään  :) katsos vaikka viikonlopun jälkeen uudestaan ja sitten tiedät. 

 

mulla on nyt kp 8 ja viimeinen letro päivä menossa, illalla otan viimeisen napin. Kun aikaisemmin ovis on ollut kp 17, se sit varmaan osuu ens viikon sunnuntaille. Onneks on heti sen jälkeen viikon joulumatka tiedossa että on jotain muuta mietittävää siinä sit ^^ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä söin letrot inssikierroissa kp 3-7 ja kierto on noin 28-29 ja letrokierrot tais olla sen 26-28 eli hiukan lyheni. Vagisania kans joskus käytin raskauden jälkeen kun oli paikat kuivat kun sahara :) Ja miehelle en tilannut testiä, vaikka joskus sitä kans katselin kun olen jotenkin ollut varma et vika on mussa ja onhan se toki matkan varrella tutkittu ja uimareita riittää. Tsempit mymmeli piinapäiviin :)

Mulla kp 6, joten eipä ihmeellistä kerrottavaa. Ajattelin kokeilla tähän kiertoon oviksen jälkeen joka päivä 1/3 pussillisen finrexiniä kun siinä oleva asetyylisalisyynihappo auttanut jotain raskautumaan. Vakoilin yhtä ketjua :D Tää ois vika kierto ennen ivf:ää jos vaikka tulis ihmeluomuyllätys :D On ihminen vaan kumma kun se jaksaa toivoo mahdotonta :D :D :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mieheni teki sitten se testi eilen jo yksin. Siitä tuli nega  :unsure: Nyt mä taas en tiedä onko se tehnyt siinä jotain väärin tai onko se oikeasti negaa. Onneks siinä on toinen testisetti heti mukana että voi tehdä varmuustesti. Tää homma tuli just astetta monimutkaisemmaksi jos siinäkin on nyt jotain ongelma... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

^no, siinä pitää odottaa ainakin kolme päivää että saa kokeilla uudestaan. Joten eiköhän sit joskus ens viikolla, kenties ehkä viikonloppuna.  :girl_to_take_umbrage2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainiin tietysti, pitää kehittyä uutta matskua. Ainahan se testi voi olla viallinen tai väärin tehty, ei vielä kannata muusta murehtia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ainahan se voi olla. Katsotaan sit kun seuraava testi tehdään, miten käy. Vähäsen kyllä mietityttäää...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eipähän tarvii enää testailla..menkat alkoi, kaksi päivää etuajassa. Ei vielä kunnon vuotoa mutta eiköhän se siitä vielä ylly. Yk25 taitaa alkaa seuraavaksi. Nyt on aika matto jalkojen alta vedetty olo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi Mymmeli, kyllä se teidän vuorokin jo pian saisi tulla <3 Mieli onneks hiukan nousee ovista kohti ja se toivo vaan aina löytyy jostain. Nyt kuitenkin isot tsempit sinnepäin. Onko teillä mitään puhetta ollut kuinka kauan mennään letroilla ja koska mahdollisesti tulis inssejä mukaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos tsempeistä ❤

Ei ole ollut puhetta. Aluksi polilla sanottiin että 5-6 kiertoa yleensä mennään OI:lla. Nyt mulla alkaa siis 8. OI kierto. Viimeksi lääkäri totesi vain, että mennään Letroilla vielä kun niillä on kerran tulosta saatu. Mutta ei kai nyt loputtomiin voi pelkillä Letroillakaan mennä, varsinkin kun ikää tulee koko ajan lisää. Eikä se mun mielestä kauhean hyvä prosentti ole jos seitsemästä kerrasta yhdesti on tärpännyt. Ja kun ei koskaan sitä aukiolotutkimustakaan tehty niin mistä tiedän vaikka vain toinen puoli olisi auki ja näin ollen mahdollisuus vain joka toisena kuukautena. Nyt voisin mieluusti nukkua seuraavat kaksi viikkoa ja alkaa suoraan odottelemaan seuraavaa ovista..

Edited by mymmeli85

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yksinpuhelen täällä mutta soitin äsken polille ja menevät joulutauolle enkä kuulemma voi aloittaa tähän kiertoon letroja kun ei pystytä seurantaultraa tekemään. Ja ultran haluavat tehdä koska viimeksi mulla oli niitä vuotosekoiluja.

Noh, tämä kierto mennään luomusti ja ehkä täytyy ajatella positiivisesti, että nyt voi rauhassa lipittää viiniä jouluna. (vaikka tietenkin tuhat kertaa mieluummin olisin sen plussan halunnut)

 

Aivot narikkaan ja tammikuussa yritämme uudelleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mymmeli, on sellainen odottaminen tosi turhauttavaa. Mut toisaalta, pääset sit aloittaan ensi vuonna puhtaalta pöydältä. Ehkä sellainen pieni tauko yrittämisessä tekee myöskin hyvää, että välillä stressiarvot pääse laskemaan.  :) Mitä ymmärsin, sitä vähemmän stressaa sitä paremmin se koko homma toimii (mikä on tosiaan ihan mahdoton itse kontrolloida mutta silti!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsemppiä Mymmeli! toivottavasti uusi vuosi toisi teillekin sen kaivatun plussan. En ole laskenut meidän yrityskertoja, mutta 2,5 v ollaan yritetty, joten tiedän miltä menkkojen alkaminen tuntuu kuukausi toisensa jälkeen..

 

Itse stressaan tosi paljon sitä kun ei plussaa tule, en tiedä voiko se sitten kuinka vaikuttaa onnistumiseen :( Löytäis vaan jonkun keinon miten voisi olla stressaamatta..Blaah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu samoilla ajoilla keko mennään, yrityskiertoja lopetin laskemasta ajat sitten. Eiköhän se aika tässä kulu kun on joulun pyhät ja touhua...niin mä ainakin itelleni uskottelen :D Laitoinko jo, että aion ottaa tähän vikaan luomukiertoon kovat aseet käyttöön ja kokeilla oviksen jälkeen puolikkaan asperiinin päivässä. Sitten on ainakin kokeiltu lähes kaikki poppaskonstit (ei akupunktiota) :D

Ja eikös punkkukin oo hyvästä ;)

Edited by Sametti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sukkulamato, en tiiä miekään mihin perustuu letrojen syöntipäivät yleensä. Miul ollu aika pitkät kierrot normaalisti ja syön letroja 2-6 kierronpäivä. Miulla tarkotuksena on saada lyhyemmät kierrot ja näin on käynytkin.

 

(.) Alotin nyt kuitenki viel letrokierron. Onko teillä kuin kokemusta letrokierroista joissa olis pregnyl mukana?

Millon ootte sen pistäny? Eli jos testiin tulis ovis plussa tänään ni millo pregnyl?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla oli Heluna aina inssissä mukana. Kaksi kertaa pistin la klo 21 ja inssi ma klo 11 ja kerran pistin pregnylin su klo 21 ja inssi tiistaina klo 11. Muuten en ole pistänyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla oli määrä pistää pregnyl ennen inssiä (pe klo 11), jos torstaina päivällä ole plussaa ovistestissä ja pistin pregnylin sitten to illalla klo 18.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia taas tsempeistä. Kummasti sitä aina sieltä pohjamudista nousee vaikka kp1 tuntuu, että fuck this shit ja tekis mieli luovuttaa.

En tiedä olikohan viime kierrossa jotain yritystä raskauden alkaa. Menkat on ollut runsaammat mitä ikinä ennen letrojen kanssa ja ennen kp1 oli valtava turvotus mitä ei myöskään ole ollut kuin silloin kun plussasin. Ajattelin, että olen lihonnut koska syönyt olen vähän sitä sun tätä epäterveellistä mutta nyt menkkojen alettua turvotuskin hävisi.

No, oli miten oli, mielenkiintoista nähdä tuleeko ovulaatiota luomusti. Viime keväänähän pco-tyyppisyys oli hävinnyt eli periaatteessa mahdollista. Mutta sen näkee sitten :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

femarin rinnakkaislääke tämä ilmeisesti?

 

täällä myös väestöliitolta lähdettyä saatiin kouraan femar 1kpl kp3-7.. arvatkaa jännittääkö, tähän saakka kaikki inseminaatiot tehty luonnolliseen kiertoon, koska kiertoni toimii.

 

kysyisinkin siis,koko ketjua en lukenut, onko tässä järkeä? auttaako nämäkään meille? onko teillä tehty luonnolliseen kiertoon ja tällä vain avitettu? onko teillä auttanut?

 

aikaistaako ovulaatiota?

 

ollaan vähän puulla päähän lyötyjä..ja yllätys, minä googlettelen ja googlettelen..

 

alkaa siis seuraavassa kierrossa, ja huoh,myt vasta kp.11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tinka, itselläni ei ole kokemusta, mutta olen käsittänyt niin, että letroilla saadaan myös parannettua ovulaatiota.

 

Mulla oli tänään kp10 ultra ja kaksi erottuvaa follia näkyi tällä 5mg annoksella. Ei mitään isoja olleet kylläkään, eli lääkäri vain arveli että saattavat ovuloida. Lauantaina pregnyl-pistokset ja loppukierto lugesteronia. Hyvin epävarmalta vaikuttaa tää homma. Suoraan sanottuna en usko, että tapahtuu mitään. Lääkäri oli kyllä mukavampi tällä kertaa ja onneksi aukiolotutkimusta ei tehty. On limakalvot taas siinä kunnossa, että ultraaminenkin tuntui ilkeältä. Tänään pitäisi kuulemma talletella jo siittiöitäkin varastoon ja liukkari tietenkin unohtui ostaa.

Nggghhhh...

 

muoks. Mulle ei lääkäri puhunut ovistesteistä mitään. Hän vain laski kalenterista päivät ja päätti, että kp13 pistetään pregnylit.

Edited by Sukkulamato

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen pistin Pregnylin 10 000UI kiertopäivänä 14.

Ultrassa kävin kiertopäivänä 10, jolloin molemmissa munasarjoissa oli yhdet johtofollit 10mm.

Kuulemma hyvä koko kun vasta kp 10. Ja lääkäri vaan kalenterista laski, että 15.12. pistetään pregnyl ja 1.1.2016 raskaustesti..

Perjantaina alkaa Lugesteronin laitto.. Kysyi lääkäri, että onko kaksosia suvussa kun kaksi johtofollia oli kasvamassa..

Miten tuon oman pääkopan saisi rennoksi, ettei koko ajan miettisi ja toivoisi.. Niinhän ne väittää, että omalla mielellä on suuri merkitys raskautumiseen...

 

Nyt pitäisi pari viikkoa malttaa odottaa..

Ja lähdetään vielä reissuun 30.12. mieheni siskon luokse uuttavuotta juhlimaan, enhän minä malta olla tekemättä testiä lähtöaamuna vaikka tietääkin, että tulos voi siitä vielä muuttua..

Ja kehtaako tuota uutenavuotena alkoholia nauttia tieten tahtoen.. Kaikki kyllä arvaa heti jos kuivin suin istuu :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tsemppiä uusille piinailijoille ja tervetuloa :) Toivotaan että vierailunne täällä jäisi lyhyeksi :D Mulla letrot mukana vaan kolmesti tukemassa inssiä. Omassa kierrossa ei häikkää. Meille ei tuottanut toivottua tulosta :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.