Toivoako

Letrozol ORION 2,5 mg - kokemuksia?

1064 posts in this topic

En saanut tänäänkään Sofilla plussaa ja nyt on 14dpo, eli kyllä sen pitäisi edes haaleaa positiivista jo näyttää kaiken järjen mukaan. Varmaankin ollut kemiallinen ja luget pitää vuodon pois. Teen vielä apteekin testin illalla varmistukseksi ja sitten jään odottelemaan uuden kierron alkua. En suosittele kyllä kenellekään noita Sofin testejä.

 

Taidanpa ostaa tänään siiderin :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pahoittelut sukkulamadolle :( Ja mymmeli, ei sitä vaan opi...joka kierto sitä vaan kuvittelee kaikki oireet ja ehkä just siks testailen ajoissa et pysty päivä kerrallaan valmistautumaan taas kerran pettymykseen. Täällä kp 2 ja tänään olisi tarkoitus pistää eka puregon ja perjantaina ultra jossa suunnitellaan punktioaikaa. Jännittävää aikaa eletään ja täytyy kyllä myöntää et hiukan on ajatukset vienyt yöunia...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sain Sofin kanssa samanvahvuisen haaleaakin haaleamman haamun tolla apteekin testilläkin. Mitä hittoa nyt teen, kun lugeja olen käyttänyt jo sen 2 viikkoa, josta jatketaan jos testi on positiivinen. Tänään en ole enää laittanut, koska eihän nuo selviä haamupositiivisia ole. Nyt on hermot aika tiukilla.

 

Luulin, että tuo apteekin testi olisi luotettava :girl_mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haamut eivät vahvistuneet, ja eilen alkoi illalla tuhruttaan, tänään sitten aukes seula kunnolla :( Melkein kellolleen samaan aikaan alkoi kuin viime kierrossa. Ihanaa kun kierto on säännöllistynyt. Harmittaa vaan kun ei onnistunut tässä(kään) kierrosta, mutta en kuitenkaan kadu että testailin aikasin. Ilman testailua en tietäisi että jotain yritystä on yrittänyt tapahtua..Se tuo edes vähän toivoa. Luin netistä että jopa 70 % alkaneista raskauksista on kemiallisia, aika hurja määrä!

 

Sukkulamato: tilasin one step testit raskauskeijusta. Olen myös tilannut kotitesti.fi:stä sofi one step testejä. Sofin testit ovat mielestäni vähän leveämpiä. Tiedä sitten ovatko samalta valmistajasta :) one step oli mulla nyt ainut joka näytti haamua, muut oli selviä negoja, jopa erittäin herkkä 10 IU liuskatesti..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keko, olen pahoillani.  Itsekin yritän ajatella niin, että jos tämä osoittautuu kemialliseksi niin ainakin hedelmöityminen on tapahtunut. Ehkä limakalvo ei vaan ole ollut kiinnittymishetkellä tarpeeksi kypsä. Tuo kemiallisten suuri määrä yllätti minutkin. En ole hirveästi raskauteen liittyviä ongelmatilanteita miettinyt ennen tätä testipuljausta. Nyt on opiskeltu pikavauhtia kaikki kohdunulkoisista lähtien.

 

Itse tein taas aamun ekasta pissasta sen vanhan kunnon haaleaakin haaleamman haamun Sofilla, dpo15 tai dpo16. Huomenna teen predictorin digitaalisen, että loppuu nämä arvailut sitten kerrasta. Ei tätä touhua hullukaan jaksa, kun pitäisi kyetä ajattelemaan muutakin.

Lämmöt edelleen 37,3 ja alavatsaa nipistää ajoittain.

 

Tsemppiä kovasti kaikille! Paahdetaan vain eteenpäin positiivisin mielin. Onneksi ulkona on jo kaunis talvikeli. Se piristää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keko, harmillista :/

Sukkulamato, itselläni ei ole kokemusta ko. testistä, toivottavasti saisit pian selvyyttä tilanteeseesi!

 

ON, vasta tänään onkin dpo 6. Mitenhän sitä on ihan omiaan laskenut. Kävin ostamassa parit r-testit mutta saavat kyllä lojua vielä kaapissa useamman päivän. Josko viikonloppuna koittaisi testailla. Onneksi ollaan kevättä päin menossa ja valosa aika lisääntyy hitaasti mutta varmasti.

 

Muoks. jostain syystä hymiöt ei näy.

Edited by mymmeli85

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi harmi sentään, että haamut eivät vahvistuneet Keko. Tsemppiä Sukkulamato ja toivottavasti tärppi on käynyt ja kyytiläinen mukana :)Täällä kierron pituudeksi tuli 29 päivää. Menkat alkoivat kera mahakivun. Positiivista se, että kierto vaikuttaa säännöllistyneen mutta harmi, että tärppiä ei tullut.

Taidanpa nauttia tänään pari lasia punkkua :-P

Edited by puuttuva palanen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki! Olen ollut hiljaisena jäsenenä lukemassa tätä forumia, ja voi kuinka paljon siitä onkaan ollut tukea. Kiitos teille kaikille. Ihanaa myös, että plussanneita löytyy jotka ylläpitää omaa toivoa tämän koko "projektin" kanssa!

 

Meillä siis kolme vuotta yritystä takana, kaksi keskenmenoa (kummatkin noin 6rv paikkeilla). Nyt on tutkimukset tehty, ja kaikki näyttää olevan mallillaan sekä miehelläni, että minulla. Vaikka kummatkin tiedämme, että näinhän ei ole. Aika raastavaa sekin, ettei mitään tilannetta selittävää löytynyt.

 

Nyt Letrozolit käytössä ensimmäistä kiertoa. Jänniä tuntemuksia. Päänsärkyä alussa ja nyt 11dpo vatsa sekaisin ja rinnat todella kipeät.

 

Ihanaa, että asiat kuitenkin vihdoin etenee. Ensi kierrosta ensimmäiseen inseminaatioon Letrojen avittamana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pahoittelut Keko ja puuttuva palanen uusista kierroista :(

Tervetuloa letrokerhoon ImpatientLayla :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ImpatientLayla, eikös sekaisin oleva vatsa ja kipeät rinnat ole alkuraskauden oireita? Oliskos kuitenkin jo ns. pulla uunissa :) Dpo:t ainakin riittäisivät jo jonkinlaisiin oireisiin. Toivotaan parasta!

 

Tänne ei mitään uutta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa ImpatientLayla ja pidän peukkuja että nyt olisi teillä tärppi käynyt :) Mikä tilanne Sukkulamadolla? Tsempit Mymmeli85 piinailuun. Täällä kp2 ja mahakipu, pääkipuilu ja ärsytys.

Edited by puuttuva palanen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se olisi kp1. Mulla kävi moka, että pyysin eilen kaupungissa ollutta miestäni tuomaan apteekista Predictorin digitaalisen testin, vaikka tarkoitus oli pyytää Clear Bluen digitaalinen :grin: Sieltä tuli sitten Predictorin erittäin herkkä ei-digitaalinen, joka näytti iltapissasta täysin negatiivista. Ei mitään arvailtavaa siinä, ei haamun haamua. Ja näillä kiertopäivillä tuon luotettavuus pitäisi ohjelehtisen mukaan olla 99%.

 

Tänään illalla alkoi tiputtelu. Testaan vielä aamulla apteekin testillä (toivottavasti taas puhtaan negatiivisen), ja soittelen polille.

 

Seuraavassa kierrossa en testaa kyllä ollenkaan ennen kuin vähintään 14dpo on täynnä ja sittenkin vain jollain digitaalisella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos puuttuva palanen ja mymmeli85. Valitettavasti nää oireet on lievempänä mulla hyvin normaaleja.

Välillä olenkin miettinyt yrittääkö siellä joku epätoivoisesti kiinnittyä.

Nyt Letrojen kanssa kuitenkin aika rankkaa nippailua, rintakipuja ja alavatsan kosketusarkuutta.

 

Meillä on Sukkulamato aika synkronoivat kierrot. Jeiii! toi digi on melkein ainoa fiksu testaustapa. Olen kanssa itse todennut. Se viivojen etsiminen on turhauttavaa. Juokset huoneesta toiseen ja yhden valon alta toisen valon alle. Yritä siinä nyt sitten tulkita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sukkulamato ja puuttuva palanen, tsemppiä uuteen kiertoon!

 

Pitihän sitä aamulla tehdä testi vaikka on vasta dpo8. Täytyy totuttaa itseään hyvissä ajoin negatiiviseen tulokseen :D Viime yönä heräilin muutamaan otteeseen ja olin täysin virkeä, olisin voinut nousta saman tien ylös. Heräilen muutenkin usein mutten todellakaan virkeänä. Lisäksi repäisykipuja on tullut monena yönä kylkeä kääntäessä ja välillä päiväsaikaa muutenkin mutta niitä on negagierroissakin niin niistäkään ei voi mitään päätellä. Niitä on nyt kyllä ollut useammin kuin muissa kierroissa mutta en silti usko, että ne meinaavat mitään. Yleensä ennen menkkoja ärsyttää töissä kaikki ja kotona koira mutta nyt ei. Senkin voi kyllä selittää sillä, että olin kaksi viikkoa lomalla niin en ole väsynyt enkä stressaantunut. On tämä hullun hommaa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

ImpatienLayla, tervetuloa joukkoon  ^_^

 

Mulla on nyt ollut toi siemennestetutkimus-rumba päällä. Soiteltiin Dextralle ja siellä sanottiin että siellä ei tehdä tommosia ollenkaan, vain TAYSissa. Kummallista! Illalla mulla on soittoaika lääkärille, joten katsotaan mitä se nyt neuvoo. Kaippa se sitten miehelleni tekee joku lähetteen tai muuten vaan neuvoo että missä kantsi käydä. Tää on aika sotkuista jotenkin kun TAYSin sivuilla ei meinaa löytyä oikein mitään tietoa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä en saanut tavoitettua polilta ketään. Soittoaika sinne on vain puoli tuntia päivässä. Että sillai. Kiukuttaa :girl_mad: En uskalla aloittaa letroja tähän kiertoon jos en saa lääkäriä tavoitettua. Näyttää aika toivottomalta sen suhteen. Tein aamulla Sofilla samanlaisen kirkasvalolamppuhaamun kuin ekan kerran testatessa, mutta vuoto on jo normaalin runsasta. Oletteko kemiallisten jälkeen pitäneet luomukierron välissä? En löytänyt mistään tietoa...

 

Eikai tässä muukaan auta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pahoittelut Sukkulamato, tympeää et haamulla lupailee ja sitten valuukin pois :(

Dansku, mun mielestä TAYSsissa alettiin tänään tekeen myös siemennesteanalyysejä, aiemmin lähettivät samassa rakennuksessa toimineeseen Ovumiaan, koska ei ollut omaa labraa. Meen huomenna (kp6 ja 4 iltana oon pistänyt puregonin) ultraan missä katotaan montako follia on kasvamassa. Ja nyt tosiaan ovat joulusulun aikana muuttaneet, joten mistäköhän löydän oikeen rakennuksen?!? Jännittää :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sametti, oikeassa olet. Puhuin tänään lääkärin kanssa ja se teki meille lähetteen TAYSiin. Onkohan kenellä tässä kokemuksia kuinka pitkään siihen menee kunnes saa ajan sinne? Lääkäri ei oikein vastannut kysymykseni vaan sanoi jotain kuin että kaippa ainakin seuraavan kuukauden sisällä saat tiedon että milloin..  :huh:

Edited by dansku

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä taisi mennä juurikin se kuukauden päivät lähetteestä kun miehelle tuli kirje tutkimuksiin. Siinä ei muistaakseni ollut valmista aikaa vaan se täytyi tilata itse.

 

Dpo 9 ja herkällä testattu nega. Koska musta on tällainen testailija tullut?! :D No, jospa se lopullinen nega olisi sitten pettymykseltään vähän pienempi kun tässä tekee jo näitä etukäteisnegoja. Mä en ole muuten negakierroissa ikinä saanut mitään viivanpaikkaa tms. Ihan ovat totaalisen negoja aina olleet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä menossa  kp5, ja kolmas letrokierto käynnistyi. Vuodon määrä on selkeästi pienempää mitä luomukierroissa, onko muilla myös näin? onkohan se hyvä vai huono asia?

 

Soittelin eilen TAYS:iin varatakseni ultraa. Sain onneksi sieltä ajan. Olin ensin ihan varma että mun tuurilla se päivä on täynnä. Täytyykin lähteä sinne hyvissä ajoin silloin ajelemaan, että löydän sen uuden klinikan :) Me saimme sinne lähetteen tutkimuksiin muistaakseni viime maaliskuussa toistuvien keskenmenojen takia, ja jo toukokuussa tuli kutsu sinne ensimmäiseen tapaamiseen (mitään syytä ei löytynyt keskenmenoihin, lääkäri epäili vain huonoa tuuria).

 

ImpatientLayla:Tervetuloa, toivotttavasti teillä nyt tärppää viimein! :) Kiva kuulla että on muitakin jotka ravaa eri huoneissa ja yrittää tutkia viivoja eri valaistuksissa :grin:

 

Tsemppiä piinailijoille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keko, mulla ainakin on letrojen aikaan todella niukka vuoto. Paitsi viime kierrossa oli ihmeen runsas, itse epäilinkin että olisko jotain kiinnittymisyritystä tms. ollut. Tai sitten poikkeus vahvisti säännön.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ImpatientLaylalle ja mymmelille voimia olla piinailematta liikaa :blush: Toivotaan, että onnistaa.

 

Huh huh, mulla on vieläkin melkein kaikki testiliuskat tallessa pesukoneen päällä. Ja mikä pahinta, siihen ensin täysin negatiiviseen Predictor earlyynkin oli tullut ohut roskishaamu. Siitäkös se "riemu" repesi, että aiheutinko itse keskenmenon lopettamalla luget! Sain nyt maanantaille pikaultran, ennen sitä letroja ei saa aloittaa.

 

Vuoto on kyllä ollut kummallista, aika niukkaa loppujen lopuksi. Ihan verta ja hyytymiä kuitenkin, mutta enemmän niitä hyytymiä. Toivottavasti kaikki tulee itsestään ulos.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä kp4 eli aikalailla samoissa kiertopäivissä mennään Sukkulamato ja Keko :) Mahakipu sekä kauhea ketutus ihan kaikesta oli riesana kierron ihan alussa pari päivää, mutta nyt tuntuu jo tasaisemmalta :) Teimme päätöksen, että tässä kierossa jätän ultran välistä, koska vaste viimeksi hyvä ja lääkäri jätti asian omaan harkintaamme. Tikutusta ajattelin tehdä. Viime kierron perusteella oviksen voin olettaa olevan noin kp15 paikkeilla. Jatkuvatko oireet ja joko olet testaillut ImpatienLayla? Tsempit jokaiselle! Tämä keskustelu täällä on loistava vertaistuki niin hyvinä kuin vähän huonompinakin päivinä :)

Edited by puuttuva palanen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terveiset ultrasta, käytiin tiistaina.

Tohtori sanoi, että... 15mm siellä näkyi. Nyt sitten tikutetaan... vielä ei ole edes haamu näkyvissä... nyt on kyllä vasta kiertopäivä 13.

Mä en oo koskaan saanu noihin testeihin mitään viivoja.

 

Nyt sit jännittää, et toimiiko kierto kunnolla ku en enää syö primolutia... vai säännöllistääkö letrot kiertoa?

Jos ei tässä kierrossa tapahdu mitään, ni nostetaan annostusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyviä uutisia siis ultrasta Tivolissa! Hienoa. Kuulostaa lähes tulkoon tilanne samalta kuin minulla viime kierrossa tuossa vaiheessa. Ainakin minulla letrokierrosta tuli normaali 29 päivän pituinen. Aiemmin siis kiertoni heitelleet. Välillä Terolut ollut apuna kiertoja tasoittelemaan. Tsemppiä Tivolissa, pidän peukkuja :)

Edited by puuttuva palanen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.