Guest *OÄ*

Raskausuutiset ja onnittelut vol2

949 posts in this topic

Se olis sitten ensimmäinen viesti tälle foorumille  :D

 

Perjantaina neljässä tikussa (kaksi viivallista ja kaksi digitaalista) oli plussat. Jos kiertopäiviä laskeskellaan (ja jos osaan oikein vielä edes laskea), niin saattais olla ollut dpo 35  :blink:. Menkat siis kolme viikkoa myöhässä, ja tästä laskettuna olisi menossa jotakuinkin kahdeksas raskausviikko...

 

Ja kyllä, vähän pääsi tilanne yllättämään :D

 

muoks. viikot kuntoon: ovulaatiolaskelmien ja tämänpäiväisen (hyvin ennenaikaiseksi osoittautuneen :D) ultran perusteella viikkoja olisi nyt 5+1.

Edited by stina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea plussanneille! Mulla se olis kanssa eka viesti tänne. :)

 

Parit haamut on tullu testeihin, aika vaikea todeksi uskoa vaikka onkin kolmas!

 

Toivotaan että pysyy!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sainpa minäkin alkuviikosta testiin plussan! :lipsrsealed:  Heinäkuussa jätimme ehkäisyn pois, elokuussa tuli menkat ja olo oli samanlainen nytkin, että alkaa hetkenä minä hyvänsä. Yleensä tuntien tarkkuudella ovat alkaneet, ja kun iltaan mennessä ei mitään kuulunut, oli pakko tehdä testi. ;)  

 

Ikää kuitenkin jo 32-v ja olin varautunut hyvinkin pitkään yritykseen. Miehelle yritin selittää, että lapsen alulle saamiseen saattaa ihan oikeasti mennä vuosi ennen kuin onnistuu eikä minulla ole varaa oikein häntäkään asiassa odottaa enää kauan. Miestä on muutenkin saanut pehmitellä asialle jo vuosikausia. Nyt kun plussa pärähti näinkin pian, mies on hieman hämillään ja totesikin, että eikö siihen pitänyt mennä vuosi. Mies ei nyt ihan niin innoissaan ole, toivottavasti hänkin asiaan pian tottuu. Kunhan nyt pikkuinen pysyisi matkassa loppuun asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea kaikille plussanneille! :lipsrsealed:

 

Meillä jäi tässä kierrossa pari kertaa ehkäisy pois ensimmäistä kertaa ikinä. Aloin heti elätellä toiveita "yllärivauvan" mahdollisuudesta, ja samalla yritin toppuutella itseäni sillä tosiasialla, että tärppi ei ehkä olis kovin todennäköinen. Menkkojen olis pitänyt alkaa tässä lähipäivinä (mulla kierron pituus heittelee jonkin verran). Tein tänään aamulla apteekin raskaustestin ja viivahan siihen tuli (kontrolliviivaa haaleampi, mutta selkeä). Pakko oli hakea apteekista vielä CB digi ja raskauttahan sekin näyttää vaikkei ole aamupissasta otettukaan.  :rolleyes:

 

Olo on hämmentynyt mutta onnellinen  :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea plussanneille! Oletteko vielä ehtineet miettiä, mitä vauvakirjaa ryhdytte täyttämään? Käykää kurkkamassa uutta verkossa täytettävää osoitteessa www.kidmemo.fi. Mä tykästyin tosi paljon! Ja ton voi vinkata vaikka baby shower -lahjaksi, me annettiin lahjakortti yhdelle kaverille ja hän tykkäsi tosi paljon. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now