Leakerttu

Löysä maha, vihreä vaippa ja syöpölle lisää kaloreita

2 posts in this topic

Mikä neuvoksi? Kolmekukautisella tyttärelläni on neljättä päivää vaipansisältö vihreä ja limainen ja normaalisti ei sieltä löydy kolmeen päivään muuta kuin pissiä joten kolme kertaa päivässä vihreät löysät vetiset tuhahdukset suoraan imetyksen jälkeen eivät ole normaalia. Tyttö ei vaikuta kovin sairaalta ehkä hivenen väsyneempi mutta hyvän tuulinen. Lääkäritarkastuksessa todettiin että kiloja oli vauvalla naftisti ja kuullesssaan että ruokitaan pelkällä rinnalla määräsi minut syömään lisää kaloreita rasvaa esim100g suklaata päivässä . Lähinnä itsellä ollut huono omatunto syöppöilystä 100g -200 g suklaata päivässä ei todellakaan ole mikään ongelma. Rautaanemian takia syön lihaa päivittäin ja 300g päivässä ei ole ikään mahdottomuus ja sen kanssa pastaa, perunaa tai riisiä vihanneksia(fenkolia,porkkanaa,punajuurta,zuccini,kolraabi, tomaatti kurkku), hedelmiä(banaani Omena, Päärynä). Leivällä on voita ja monesti myös ruassa. Ennen lääkärin kehoitusta lähinnä ajatellin että niitä suklaalevyn ahmimisa voisi vähentää eikä sen neljälle hengelle tehdyn ruoka annoksenkaan nauttiminen välttämättä ole hyväksi. Joten epäilen että kaloreiden saannin puutteesta ei ole kyse. Tutut varoitelleet suklaan aiheuttavan saallergijoita..(Samainen Lääkäri kehotti myös antamaan tulevaisudessa neljännellä kuukaudella ensimmäisen peruna tai porkkana mössön voin kera..mitä mieltä olette voi, vesi vaiko pellava öljy?) Tytär on saanut rinnan suuhunsa viime päivinä aina tahtoessaan joten kaksi tuntia syöttöjen välissä on viime päivinä jo ollut pitkä aika,yöllä ei ole tosin herrännyt kun kerraan syömään.

 

Salmiakkiakin on tullut naposteltua kun ei sen alhaiselle verenpaineen omaavalle pitäisi aiheuttaa stressiä . Yksi kuppi kahvi on kuulunut aamupalaan mutta nyt olen kokeillut jättää sen pois. Niihin ei ole kolmekukautiseni aiemmin reagoinnut ollenkaan ellei tämä nyt sitten ole se reaktio. Kokeneet kertokaahan mikä avuksi mahavaivaiselle

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä kuopuksen vatsan toiminntaan vaikutti heti omat syömiseni. Mun piti jättää karkit, suklaa, limpparit ja mausteiset ruuat pois. Olisiko kyse vauvan ilmavaivoista? Joidenkin kohdalla kyse on ollut maitoallergiasta. Toisilla taas vaipan sisältö on muuten vain vihreää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now