Guest

Ne hupaisat raskaushormonit!

263 posts in this topic

Mua itkettää ihan kaikki. Tämän päivän itkunaihe oli prismassa ollut vanha tosi huonokuntoinen papparainen rollaattorin kanssa ja mähän olin pillahtaa itkuun sen nähdessäni kun säälitti niin kamalasti yksinäinen vanhus ja tosiaan niin huonossa kunnossa. Selvisin jopa autoon asti kunnes padot murtuivat :D Mies ei tajua mua ollenkaan... Itseasiassa kaikki mitä se tekee/sanoo tai jättää tekemättä/sanomatta on henkilökohtainen loukkaus mua kohtaan :D Toivon todella, että mä palaudun taas omaksi itsekseni synnytyksen jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihania itkunaiheita. :grin: 

 

Mä katselin eilen Jätä se! -elokuvaa ja itkin ihan jatkuvasti. Just kun olin saanut edellisen kohtauksen käsiteltyä, niin aloin itkeä seuraavaa. :rolleyes: Olen kaikenlisäksi katsonut leffan aiemminkin ja silloin se itkettänyt lainkaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän toisessa autossa tulee varoitukset mm pissapojan nesteen loppumisesta, turvavyöt jos ei oo heti kiinni, jos menee ilma kylmäksi, jos bensa käy vähiin jnejne.. Se siis sanoo kovalla äänellä BLIM! On se vähän ärsyttävää, mutta tänään kun ensin mies ei pistänyt heti vyötä kiinni, sitten oli auton mielestä heti perään kylmä sää ja sen jälkeen vielä tankki tyhjä niin BLIM BLIM BLIMMMM!!! Ja ai taivas mulla meni hermot :D mä en siis yleensä hermostu mistään, mutta nyt tuli aika painokelvotonta tekstiä. En ees kerennyt tajuaan itse mitään kunnes olin jo päästellyt kuinka myyn koko p*skan, ja kuinka vain idiootti päästää tossa p*ska-autossa bensan noin vähiin, kuinka surkee ostos mokoma romu on, eikö sitä stna saa hiljeneen mistään, mun pää räjähtää tosta prkl blim äänestä jnejnejne :D ja kaikki tottakai ihan puskista tulleella karmeella huutopapatuksella aivan umpiraivona. Mies katsoi mua ihan monttu auki ja mä vaan karjuin että no en kyllä mielestäni edes ylireagoi! :D sitten alkoi miestä naurattaan ja hän tuumasi että herranjumala, rauhoitu nyt hyvä ihminen! Ja minä haukon henkeä ja jatkan puhinaa kuinka romupaska lähtee myyntiin... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä löysin Iltiksen sivuilta tämän ja itken joka kerta 

Pappi laulaa hääparille omin sanoin ja mä testaan joka päivä, että vieläkö tämä itkettää ja aina vaan itkettää :D Ja otan kaikki mitä aikasemmin ottanut huumorilla, nyt ne otan henkilökohtaisesti ja usein loukkaannun ja tietenkin itken :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla aiheutti Game of Thronesin uusin jakso (s4e4) valtavan itkukohtauksen vauvan takia. Mua ei haittaa vaikka päitä katkotaan ja ihmisiä silvotaan, mutta vauvan kohtalo järkytti kovasti vaikka fiktiota sen tiedän olevan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mua kans järkytti eilen se Game of Thronesin vauvan kohtalo. En pystynyt kattoon ollenkaan. Muuten ei myöskään haittaa mitkään raakuudet siinä. 

 

Mulla on vaan tällanen kummallinen raskausoire, ettei oo varsinaista itkuherkkyyttä. Järkytyn kaikista eläinjutuista ym. paljon herkemmin kun yleensä (ja oon normaalistikin tosi herkkä, enkä voi esim katsoa Avara Luontoa ollenkaan), mutta itkun sijaan reagoin siihen nyt raskausaikana jostain syystä fyysisellä pahoinvoinnilla. Jos nään jotain kamalaa, kuten se vauva eilen, niin tulee sellanen kuvotus olo.

 

Jään vielä vatvomaan surullista asiaa pitkäks aikaa ja sitten se paha olo ei mee pois. Eilenkin jäi säälittämään yhden siilin kohtalo tosi pitkäks aikaa ja taisin puhua siitä vähän jo liikaa kotona. Mies sanoi jonkun kommentin meidän koirasta, jotain tyyliin "olipa se söpö" ja mä tietty luulin että sekin puhui siitä siilistä, jota olin murehtinut pääni sisällä ja ääneen viimeisen tunnin ajan. Mies vaan oli ihmeissään ja totes, että " ei kun tarkoitin tota koiraa, ei mua kiinnosta se siili pätkän vertaa"  :)  Noh, tätä menoa se saa kyllä kestää vielä monet eläinten ja ihmisten puolesta murehtimiset ja vatvomiset tän raskauden aikana. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

annaar, mulla on sama ongelma. Mä olen ennenkin puolustanut eläinten oikeuksia kovastikin, mutta nyt raskauden myötä mä käyn entistä kovemmilla kierroksilla. Mä näin sen siili-jutun otsikon (jos puhutaan samasta asiasta) myös ja mun teki tosi pahaa se. Nyt mun itseasiassa tuli uudestaan ihan hirveän paha mieli ja valtava viha!

Yritän välttää kaikkia tuollaisia otsikoita, koska ihmiset on idiootteja ja mun kotona raivoaminen/itkeminen ei asiaa muuta. Argh, nyt kyllä suutuin taas. Jos se ihminen tulis mua vastaan niin en kyllä vastaisi seurauksista.

Enkä enää halua katsoa edes Avaraa Luontoa

 

Tosiaan, nyt sitä kantaa harteillaan vielä enemmän murheita kuin aikaisemmin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sartsuli, puhutaan varmaankin samasta siilistä. Tai ainakaan en usko, että olis ollut kahta eri siileihin liittyvää uutista päivän aikana. Mä oon kans yrittänyt nyt välttää sen kaltaisia uutisia, kun niistä tulee niin paha mieli. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä facebookissakin paljon levinnyt video sai mut itkemään ihan vuolaasti... täytyy myöntää, että melko onnistunut veto siis :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now