Sign in to follow this  
Followers 0
Mayatar

Varamummopalvelut?

5 posts in this topic

Onko sellaisia? Näistä on kuullut uutisia myöten, joten naiivina ihmisenä kuvittelin, että jokin valtakunnallinen palvelu on olemassa, jota jokin yhdistys pyörittää... No eipä tietenkään. En varsinaisesti löytänyt yhtään mitään, kun netistä aloin tietoa etsiä. Jollakin yksittäisellä paikkakunnalla saattoi jonkinlainen palvelu olla, mutta siinä kaikki. Meillä kun on sellainen tilanne, että syntyvän lapsen kumpikaan oikea mummo ei ole enää elossa. Enkä oikein itse minkään suomi24:n kautta lähtisi varamummoa kyselemään...

Kenelläkään parempaa tietoa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse lähtisin kyselemään MLL:ltä tai Pelastakaa Lapset ry:ltä. Nettisivuilta noilta löytyi aikuinen ystävä ja tukihenkilötoimintaa sekä kylämummit, jotka toimivat mummoina esim. perhekerhoissa. Ei siis varsinaisia henk.koht.mummoja. Mutta ehkäpä osaisivat ainakin neuvoa, mistä mummoja voisi löytyä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

SPR:ltä kannattaa kysyä myös. Aikanaan ollessani mukana SPR:n ystävätoiminnassa, oli ainakin oman paikkakuntani ystävätoiminta-aktiivit mukana myös tuollaisessa "varaisovanhemmuus"-jutussa.

Edited by Annma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0