Toivoako

Pregnyl Piikki ja sen tuomat kyssärit

105 posts in this topic

Pakko kysyä tuosta pregnylistä. Onko teillä alkanut kuinka ajallaan menkat pistämisestä? Siis noin pari viikkoa pistämisen jälkeen..

itsellä menossa tällä hetkellä 18.päivä pistämisestä eikä menkkoja ole alkanut vieläkään, ei ole siis ollut minkäänlaisia tuntemuksiakaan tällä viikolla, viime viikolla oli muutamana päivänä. R-testin tein sunnuntaina, negahan se oli. Ei kyllä ole ollut eikä ole nytkään minkäänlaisia raskausoireita joten raskautumiseen en usko.. Ihmetyttää vain menkkojen puuttuminen :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

 

Kirjoittelen nyt tähänkin ryhmään, vaikka en ole aikaisemmin tätä lukenutkaan. Olen ollut lapsettomuushoidoissa PCOS:n takia nyt puoli vuotta. Letrozol ei tehonnut, mutta Bemfola tuntuu kasvattavan munasoluja.

 

Pistin Pregnylin 5000 IU annoksen viime viikolla kun olin ensin kypsytellyt follikkeleja Bemfolalla (50 yks.) 11 päivän ajan. Kävin Bemfoloiden pistosten välillä useasti kontrolliultrassa ja kun lopulta yksi hyvin kehittynyt johtofollikkeli oli saatu aikaiseksi ja limakalvokin näytti tarpeeksi paksulta (muistaakseni 5,9 mm) sain määräyksen pistää Pregnylin.

 

Se oli kyllä epämiellyttävä pistää ja samana iltana maha oli kipeä ja piti varoa ettei liikaa jännitä vatsalihaksia. En sit tiedä pistinkö huonoon paikkaan. Otin panadolin kipuun.

 

Seuraavana päivänä oli sit varmaan ovis koska maha oli vieläkin kipeä ja tuntui turvonneeltakin, oikea puoli (jossa siis kasvanut munasolukin oli) vihloi päivän mittaan. Nyt on sit peittoa heilutettu, muistaakseni meille sanottiin että irrotuksen jälkeisenä päivänä hyvä olla aktiivinen. Oletetun ovulaation jälkeen pari päivää limakalvo on ollut hyvin limainen. Nyt on sit rinnat olleen arat, muita oireita en keksi. Mutta oireista voisi päätellä että ovulaatio tapahtui, nyt sit jännätään tapahtuiko muuta kivaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivotaan Laiheliini, että tärppäsi! Meillä myös eka hormonein tuettu kierto (ja inssi) ja tuloksia jännitellään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pregnyl aiheutti mulle edellisestä alkuraskaudesta tutut ikävän kipeät nännit, mitä en ole kokenut juuri koskaan normaalissa PMS:ssa. Raskaana en tietenkään nyt ollut, kun alkioita ei siirretty, mutta tuntemus oli juuri sama kuin ekassa raskaudessa. Alkoi kyllä huomattavasti aiemmin, luomuraskaudessa muistaakseni 10 DPO ja nyt muutamia päiviä punktion jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt 3 Pregnylin pistokertaa takana ja kyllä se vaan eri tavalla tuntuu joka kerta se pistäminen ja ovulaatio-oireet. Ensimmäiset 2 kertaa tupeksin pistämisessä varmaan jotenkin koska siis kolmannella kerralla ei oikein mitään mahakipuja eikä oikein ovulaatiotuntemuksiakaan, joten onpahan merkillistä. 

 

Nyt siis menossa jännittelyt kolmannen Menopur piston jälkeen eli että oisko OI -hoitolinjan muutos Bemfolasta Menopuriksi tuomassa tulosta. En oikein uskalla edes ajatella viikon päähän asti, silloin pitäs jo pystyä tekemään testiä! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now