Guest RGB

Mikä oli turhinta mitä sairaalakassistasi löytyi?

107 posts in this topic

Melkein kaikki tavarat oli turhia. Paljon oli herkkuja mukana mutta en voinnut syödä mitään kun joka supistuksen jälkeen oksensin... Kirjat, lehdet, musiikki, liivinsuojat oli myös turhat.

Edited by shantia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikki muu tuli käyttöön paitsi omat siteet ja alushousut, mutta ne nyt ei paljon tilaa vie ja olivat mukanakin vähän siitä syystä, että sairaalareppu kulki mukana ennen synnytystä "varmuuden vuoksi" pidemmillä retkillä kassina, ja silloin vähän pelkäsin vuotoja/lapsivettä. Ai niin ja vauvalle oli mukana tutti, se oli turha (nyt en käsitä miksi edes pakkasin).

 

Mulle oli siis iloa karkeista, meikeistä, shampoista ja liivinsuojista. :)

Edited by Nori

Share this post


Link to post
Share on other sites

Karkit olivat turhia. Olin ostanut ison säkin irtokarkkeja, mutta tietysti vierailijat toivat kasapäin herkkuja osastolle. Nyt oltu kohta. Viikko kotona ja edelleen se karkkipussi on siellä sairaalakassissa.

 

Liivinsuojukset olivat myös turhia, sillä maito nousi kunnolla vasta ekana yönä kotona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Villasukat! Olin ennen viluvarvas vaan en oo enää :D

 

Muutenkin pakkasin sairaalaan ihan liikaa tavaraa mukaan. Musta tuntuu, että melkein kaikki mitä sairaalakassiin pakkasin jäi käyttämättä. Eväät - sain sairaalasta mehuja, kiinteää en saanut syödä ennen synnytystä ja synnytyksen jälkeen ruokaa oli tarjolla riittävästi. Luumut - sain sairaalasta. Suklaa - ei tehnyt mieli :o Omat hygieniatuotteet - käytin omista vain naamarasvaa, muuten sairaalan tuotteita. Omat musiikit - salissa oli radio ja se riitti, ja lopussa en halunnut kuulla mitään muuta kuin kätilöiden äänet. Omat sisäkengät - käytin sairaalan tossuja. Kirja ja keskeneräinen neuletyö - ajanvietteeksi riitti vauvan ihastelu ja TV :)

 

Seuraavalla kerralla otan mukaan vain puhelimen ja laturin, Tens-laitteen, imetysliivit, omat ohuet sukat ja juomapullon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Villasukat (ei ollut tarvetta) ja eväät synnytykseen itselle ja miehelle (ei ehtinyt syödä mitään, kun oli niin nopea synnytys).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Villasukat olivat turhat, koska hikosin imettäessä niin paljon, erityisesti jaloista, että olin sairaalassa vallan paljain jaloin. (Yhden hengen huone ja huoneesta ei saanut koronan vuoksi poistua.) Omaa evästä oli myös liikaa, kun synnytys oli niin nopea, mutta osastolla oli pakko syödä omia eväitä öisin, kun oli niin kova nälkä, enkä jaksanut pyytää hoitajaa tuomaan mitään, vaikka sitäkin tarjosivat. Liivinsuojia mulla oli myös varmuuden vuoksi mukana, mutta niitä en tarvinnut - eivät paljoa turhaa painoa lisänneet.

Mulle riitti itselle löysät kotiutumisvaatteet, omat pesuaineet, hiusharja ja hiuslenkit ja vauvalle kotiutumisvaatteet (varmuudeksi kahta kokoa). Olin osastolla vain sairaalavaatteissa ilman imetysliivejä ja vauvakin pelkällä vaipalla ja sairaalasta saaduilla pipolla ja villasukilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now