Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Sillis

Erite poikavauvan vaipassa

5 posts in this topic

2kk vanhan poikavauvan pissavaipoissa on näkynyt pippelin kohdilla useita kertoja viimeisen viikon aikana keltaisia tahmaisia läikkiä. Kertakäyttövaipoissakin läikät näkyvät, mutta erityisen selvästi ne näkyivät kestovaipan pinnalla. Erite ei siis imeytynyt vaipan sisään kuten pissa. Itsellä mieleen tulevat vaihtoehdot ovat mätää tai jotain siemennesteen kaltaista. Onko kenelläkään kokemusta tällaisesta tai tietoa mitä se on..? Googlettamalla en löytänyt mitään, eikä neuvolan terkkakaan osannut sanoa mitään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tyttövauvoilla ainakin emättimestä voi vuotaa pieniä määriä tahmeaa eritettä, mikä on täysin normaalia. Liittyy muistaakseni samaan kuin hormoninäpyt eli ovat äidin hormonien aiheuttamia. Voisin veikata, että kyse on samsta asiasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä ei ehkä ole samaa, mutta meillä löytyi poikavauvan vaipasta parina päivänä, pojan ollessa vajaan viikon ikäinen, erikoista eritettä. Meillä se näytti lähinnä samalta kuin meikkivoide - vaalean ruskeaa, kiinteämpää ainetta kuin virtsa. Ja jäljet olivat nimenomaan pippelin kohdalla vaipassa ja itse pippelin päässäkin sitä hieman oli. Neuvolassa tai kättärillä eivät osanneet tuosta sanoa mitään, mutta pian se loppuikin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tuota aikanaan oli kanssa ja kyse on siis ihan vain sakkautuneesta virtsasta. Ihan normaalia pikkuisille vauvoille eikä liity mitenkään aikuisten virtsakiviin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostelenpas tätä!

 

Minun 8kk ikäisellä poikavauvalla on nyt muutaman päivän ajan tullut kellertävää ja välillä ruskeaankin taittuvaa limaista eritettä pippelistä. Ensimmäisen kerran tällaista eritettä tuli 2kk iässä ja se oli vain kertajuttu silloin. Nyt tuota limaa on lähes joka vaipassa, ja sitä tulee ilman pissaakin. Olisi kivaa kuulla lisää jos vastaavaa on vauvoilla ollut! Tietämättömyys nyt huolettaa kun neuvolassakaan ei osattu sanoa mitään. Vauva ei vaikuta muuten kipeältä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0