Briony

Poikien nimiä, vol. 2

902 posts in this topic

Hanuli, noista sun ehdottamistakin mun mielestä varsinkin Robin ja Oliver olivat tosi hyviä - ei tartte suomalaisillekaan selittää vaikka ovat kansainvälisiä :)

 

Noiden lisäksi tuli mieleen Chandalinan yllä mainitsema Aaron sekä lisäksi

Arnold

Erik

Hugo

Vilhelm (varmaan löytyy jo lähipiiristä Wilhelm muotoisena :D )

Lucas

Daniel

 

Noihin A:lla alkaviin en ehkä itse yhdistäisi toiseksi nimeksi Alexia, mutta muut sopis :)

 

Ja noista ehdottamistasi toisista nimistähän voisi jonkun laittaa eteen esim. Marcus Alex Benjamin tai Alex Marcus Benjamin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hanuli: Noel, Anton, Aspen, Ivar, Samuel, Johan

 

Juliavivia: Niilo, Niila

 

JuuLialle pitää vielä lisätä Veikka ja Veli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isot kiitokset ehdotuksista! Saitte kaikki tosihyvin kiinni siitä, minkälaisista nimistä me tykätään :)Onda, kyllä, Wilhelm löytyy ihan lähisuvusta, kuten arvasitkin :D Ja varsinkin Hugo ja Lucas ovat meistä kivoja nimiä, mutta mietityttää, kun ne kuitenkin lausutaan niin eri tavalla suomeksi ja ruotsiksi... Mutta haittaako se loppujen lopuksi?

 

Ja Onna, kaikki sun listalta toimisi myös, ja itse asiassa Samuel ja Anton löytyvät jo isoveljien nimirimpsuista. Eli kuuluvat meillä kyllä ihan kymmenen kärkeen vaikkei nyt voi käyttää niitä, hauska, että ehdotit juuri niitä :D

 

Minä olen aina tykännyt Oliver-nimestä, mutta se on ehkä ollut nyt viime vuosina liiankin suosittu... Onko sitten luokalla viisi Oliveria?

 

Robin on mieheni suurin suosikki etunimeksi, mutta mua hämää ensinnäkin se, että onko yhdistelmä K ja Robin huono, kun ovat niin samantyyppisiä...? Ja haittaako taas sekään? Eihän niitä aikuisina juuri koskaan yhdistetä toisiinsa kuitenkaan :D Toiseksi hämää myös se, että Räikkösen poika on Robin (ja teinitähti Robin löytyy myös :girl_sigh: ), tuleekohan siitä uusi muotinimi? Ja haittaako taas sekään, kun oikein miettii :)

 

Lisää ehdotuksia saa vielä laittaa, jos tulee mieleen :)

Edited by Hanuli

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Suomessa on kuntia suunnilleen yhtä monta kuin viime vuonna syntyneitä Olivereita (reilu 300). :D Robinin mäkin veikkaan nousevan suositummaksi, mutta nyt just niitä on tuon saman 300+ tällä vuosikymmenellä syntyneitä. Aika tuuri saa siis olla, jotta on 5 luokallaan, antakaa just se nimi mistä tykkäätte! :give_heart: Musta Robin ja Kevin ei oo yhtään liian samanlaisia, hyvin kävisi sarjaan ja tavallaan jopa yhdistää aiempia, kun tulee Walterin ärräkin mukaan. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyviä pointteja, Onna! Eli ei anneta ainakaan sen häiritä, kuinka suosittuja ovat/tulevat mahdollisesti olemaan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anna Rosa, olisihan tuokin kansainvälinen vaihtoehto :) Mutta Robin on siinä tapauksessa jotenkin kivempi, siinä on sellasta särmää mitä Robertista puuttuu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Niin, tää toinen nimirimpsu tulee Aarni-nimen rinnalle harkintaan. Annetaan se nimi, mikä pojalle sopii parhaiten. On vaan tilanteena niin turhauttava, koska tekemisissä ollaan viikottain ja miehet myös työnsä puolesta tapaavat toisiaan usein. Ja koska heidän lapsensa LA on ennen meitä, myös ristiäiset tulevat olemaan aiemmin, ja tilannehan kääntyy sitten niin päin, että jos päädymme nimeen Aarni me annamme pojallemme sen nimen, jonka he ovat mahdollisesti jo omalleen antaneet. Ärsyttää, pakko myöntää et ärsyttää hitosti.

 

Kiitos ehdotuksista! Vielä ei mikään yhdistelmistä ollut "se" yhdistelmä, onneksi on varalla sit tuo Iivari Eliel jos kolmatta nimeä ei vaan yksinkertaisesti keksitä. Nyt vaan odotellaan elokuulle ja Pikkuhurmurin syntymään. :girl_sigh:

Kaarlo. KAARLO!! :wub:

Taas mä olen täällä vinkumassa apua :grin: mut nyt se tuli, nimi joka on hyvin lähelle yhtä ihana kuin Aarni. Kaarlo. :girl_in_love:

 

Nyt puuttuu vaan ne toiset nimet!

Lempparirimpsut tähän mennessä siis:

Leo Elis Benjamin

Aarni Alvar Elia

Iivari Eliel

 

ja uutena tulokkaana

 

Kaarlo... öh. :grin:

 

APUA!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä mä yhdistäisin kanssa noihin samoihin edellisiin pohdintoihin:

 

Kaarlo Alvar Elia

Kaarlo Elis Benjamin / Kaarlo Leo Benjamin

 

Ja samat mitkä Tilliäinen oli laittanut eli

Kaarlo Iivari

Kaarlo Eliel

 

Omaan korvaan Kaarlo Alvar Elia sointui parhaiten :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ehdotuksia mikä sopisi toiseksi nimeksi Akulle mietin kummankin vanhempia mutta Aulis on vähän siinä ja siinä sopiiko...ainaki mun mielestä :D. Toinen vaihtoehto olisi Tapio. Ei onneksi vielä ole ajankohtaista mutta olen joskus miettinyt minkä niminen poika ja tyttö olisi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tilliäinen, Onda, Mimsi :wub:

 

Kiitos, suurkiitos nimiehdotuksista! Uskoisin nimen olevan nyt selvillä, nyt vaan odotetaan että poika tulee maailmaan, että nähdään minkä nimiseltä hän näyttää :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitkien pohdintojen jälkeen pojan nimeksi on valikoitumassa Viljami. Tosi vaikea miettiä toista nimeä tuollaiselle kolmitavuiselle etunimelle. Saiskohan täältä apuja? :)

Muuten ei rajoituksia, mutta sukunimessä vahvasti R, joten se on pannassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nappinen, onko ehdotonta että Viljami on ensimmäinen nimi? Jos olisi vasta toisena nimenä, niin homma olisi varmasti huomattavasti helpompaa :) Mun mielestä tuollaisten pitkien etunimien kanssa sopii myös tosi hyvin se, että on kolme nimeä - ekana se pitkä, toisena lyhyempi ja kolmantena taas pidempi. 

 

Mä tällee tosi ajankohtaisia asioita tulin pohtimaan. Mutta kun pojan nimiä on niin vaikeaa keksiä! Nyt tilannetta vaikeuttaa entisestään se, että pitäisi rimmata esikoisen nimeen. Esikoinen on Eemi. Tykkään tosi paljon nimistä, kuten Milo, Nooa, Miio, Eeli, Onni, Oiva, Iivo. Niila, Niilo... Unto on yks tämänhetkinen lemppari, mutta tuntuu että se on sitten liian erilainen esikoisen nimeen verrattuna. Ja oikeastaan noissa kaikissa mainitsemissani on joku "vika" (mies ei hyväksy, tutuilla on, yms...), mutta siinä suuntaviivaa minkälaisista tykkää. Joku "särmikkäämpikin" saisi olla, tykkään esimerkiksi hirveästi nimestä Aarni, mutta kun sukunimi on niin "miehekäs", niin mikään tuollainen ei oikein sovi. Aargh, ehdottakaa jotain kivaa! Lyhyt ei tarvii myöskään välttämättä olla, esim. Iivari on yks mun lemppari myös :)

Edited by iinnn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nappiselle Viljamin perään: Anton, Benjamin, Johannes, Eliel, Aleksanteri (no siinä on r...)

 

Selvästi tulee mieleen lähinnä konsonanttipäätteisiä nimiä. :D Vaikeita nuo pitkät etunimet kyllä. Tai sit joku kolmen nimen setti, jos ottaa lyhyet nimet niin ei tuu mahdottoman pitkä yhdistelmä, tyyliin Viljami Eetu Olavi.

 

Iinnn: Into, Aati, Aate, Toivo, Miio, Nuutti, Oula, Altti, Tuukka, Aari

 

Mustakin Unto kyllä sopii hyvin! :)

Edited by Onna

Share this post


Link to post
Share on other sites

nappinen: Oisin ite kans iinnn ja Onnan linjoilla, et jos ottais jonkun lyhyen sinne väliin? Tai sit joku hyvin "eriäänteinen" nimi toiseksi, kuten Viljami Johannes tai Viljami Mikael. :)

 

iinnn: Mulle tuli itelle ekana mieleen Miika sekä Jaako ja sit myös Uki. Ja tuo Onnan ehdottamat Oula ja Altti on kanssa kyl ihanat ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos kommenteista! Hauskaa että ainoat, mitkä itselle on tullut mieleen on Viljami Johannes ja Viljami Anton ja ne molemmat mainittiin täällä :)

Ehdotuksia toki otetaan vielä lämmöllä vastaan. Ollaan ajateltu kahta nimeä, mutta ainahan se mieli voi muuttua.

 

Iinnn: Eemi ja Unto sopii tosi hyvin yhteen. Entäpä Jooa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ois nappiselle vielä muutama! ;)

 

Matias, Nikolas, Nikolai, Elias, Julius, Justus, E(e)mil, Kaspian

 

Mua itseäni viehättää äänteellisesti erityisesti Viljami Matias ja Viljami Nikolas. :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt jelppiä! Auttakaa ihanat keksimään toinen nimi Nuutti-Nikolaille.. Tuntuu, ettei mikään sovi! Mielellään vain yksi toinen nimi, jotta koko nimestä ei tule ihan liian pitkä.. Kolme nimeäkin käy jos tulee hyvä ehdotus :)

 

Sukunimi melko yleinen ja erittäin Suomalainen luontonimi.

Edited by Teddy-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now