Briony

Tyhmät kysymykset yrityksestä, osa 2

704 posts in this topic

ajattelin täällä pohtia asiaa
kyseessä omituinen kierto :o

 

menkat alko normaalisti, edellinen kierto oli 30 päivää ja sitä edellinen 38 päivää,...

edelliset menkat alko 20.11 ja bongasin ovislimat 7.12 ja seuraavana yönä tuli tyypilliset oviskivut (tikuttaa en muistanu tässä kierrossa)

oviksen merkit oli selvät MUTTA ovislimoja tuli vain tuon yhden päivän ja sit loppu ku seinään (pupuiltiin 5.12 ja 8.12)...

10.12 tuli haaleen ruskeeta valkovuotoa,

11 ja 12.12 tuli taas kirkasta limaa mutta seassa oli veriviiruja, sen jälkeen ei mitään

toissapäivänä jostain ihme syystä tein ovistestin (kp 24) joka oli odotetusti aika hailakka,

eilen kp 25 tein taas ovistestin joka oli aivan selkeä plussa (viivat oli aivan tasavahvat)

ja sama homma tänä aamuna kp 26 :o

ovislimamaista limaa tulee välillä mutta ei kokoajan

alavatsakipuja ollut muutaman päivän, vaihdellen puolta ja välillä aivan kohdunaluella...

pupuiltiin nyt kuitenkin eilen varuiksi (kp 25)...

 

Yleensä ollut aivan selvät millon ollu ovulaatio eikä muuten ole valkovuoteluita ollut.

mutta mitä tämä nyt on

ja kahtena päivänä ovistesti plussalla :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kirjottelin tuonne toiseenkiin osioon saman kysymyksen joka mietityttanyt jo pitkaan mutten loyda selkeaa vastausta tahan. Eli tarkoittaako rintojen kipeytyminen sita, etta ovis on jo varmasti takanapain, vai voiko se olla vasta tuloillaan, vaikka rinnat (omalla kohdallani toinen rinta) ovat jo kipeytyneet ? Rinnat kipeytyivat siis kunnolla eilen, jolloin kuukautisten alkamiseen pitaisi olla tasan 14 paivaa jos kierto pysyy samana. Mielestani ovulaatio olisi ollut kuitenkin jo pari paivaa aiemmin omien tuntemusteni perusteella. Eli kannattaako yritys jattaa sikseen talta kierrolta kun huomaa rintojen kipeytyneen ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla kyllä rinnat kipeyty joskus ennen, joskus jälkeen ja joskus ei ollenkaan niin en lähtisi siihen kyllä luottamaan ovista metsästäessä. Jos muut ovisoireet olivat selkeät, niin silloin uskoisin oviksen olleen. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miulla yleensä kipeytyy vasta jälkeen päin. Nyt en enää ees tikuta ku oppinu tuntemaa oviksen. Alavatsa menee niin kipeeks et vois kuvitella et sielt puhkee joku. Ei pysty tekemää mitää, ei seisomaa eikä istumaa. Ja jos autossa on ni voi sitä tuskan määrää ku tulee kuoppia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksista :) Lahinna epailin ovulaation olleen haluista ja venyvista limoista paatellen.  27.12 tuntui oikealla munasarjan kohdalla nipistelya, joka olisi hyvin voinut olla ovistuntemus, mutten ole aina naista nipistelyista niin varma koska niita saattaa esiintya monenakin eri paivana ennen kuukautisten alkua. Pitanee alkaa ensi kierrossa testailemaan ovistesteilla, koska en tosiaan osaa sanoa koska ovis todella on. Jokatoinen paiva seksiakin alkaa kaymaan toisinaan vahan pakkopullaksi, joten ehka ne testit helpottaisivat asiaa. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei! Mulla on todella tyhmä kysymys: 

 

Onko kellään ollut kokemusta plussakierrosta, että rinnat kipeytyy 4 päivää ovulaation jälkeen ja ovat kosketusarat, mutta aamuisin ei läheskään niin arat kuin sitten päivällä..? Siis voisko tää olla oire raskaudesta vai onko jotain muuta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Minä en muista milloin mulla alkoi tissien arkuus, joskus oviksen jälkeen. Mutta edelleen (nyt rv 6+0) se on pahempaa iltaisin. Varsinkin kun ottaa illlalla rintsikat pois, tuntuu siltä että pitäis melkein pitää kiinni tisseistä :D Mulla tulee tissit araksi yleensä aina ennen menkkoja, sit päivää ennen arkuus häviää ja seuraavana äivänä menkat alkaa. Nyt raskaana ollessa arkuus on ihan kokopäiväistä, mutta illasta ehkä herkempää. :)

 

..

muoks. Niin siis en tiiä oliko tästä nyt kauheesti apua, koska mulla on tuota tissien arkuutta joka kierrossa.

Edited by wii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sissis, mulla alkoi tissien arkuus muutama päivä ovulaatiosta. Aluksi sellaista pelkästään nänneissä tuntuvaa ja hiukan myöhemmin ulkosivut kipeytyivät. Siitä alkoi alun alkaen epäily tärpistä, kun muuten ei mitään arkuutta ole ollut. Nyt (rv 18+2) tissit on edelleen arat ja turvonneet. Etenki aamulla, kun nousee pystyyn, tissit tuntuu painavan 10kg/kpl. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksista Perho ja Wii! Mulla tosiaan nuorempana (silloin kun oli myös hyperprolaktinemia, joka nyttemmin "parantunut") niin oli kyllä ennen menkkoja joskus tissit kipeät, mutta silloin oli nimenomaan nännit arat, nyt on lähinnä tissit muuten kipeät mutta nännit ei niinkään arat.. Mielenkiintoista. Tänään dpo 8 eli ensi viikolla ajattelin testailla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään kp 20, dpo 7-9 (ihan varma kun oviksesta ole) ja pientä vaaleanpunaista tuhrua paperiin tulee pyyhkiessä.

Onkohan tämä nyt tätien tulon alkua, vai voisiko olla kiinnittymistuhrua? Ilmaantuisiko se tuhru tässä vaiheessa, ja vaaleanpunertavana?

Odottelin kyllä vasta ensi viikoksi tätejä kylään, jos tulevat. Menkkakipua ei kuitenkaan ole ja ne on aina sellaiset etten ilman särkylääkkeitä pärjää. Mutta jätin e-pillerit vasta joulukuun lopulla ja tämä nyt vasta yk1 meillä.

On silti kurja olo jos tämä on jokin ilmoitus tätien saapumisesta :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nasunen mulla tuli tän raskauden alussa juuri dpo6-7 välillä tuollaista kiinnittymisvuotoa. :) Seuraavana yönä nousi myös oudosti kuume 38 asteeseen ja oli tosi huono olo, parin päivän päästä dpo9 plussasinkin jo sitten :) Ja oviksen ajankohdasta olen siis varma, kun ultralla se varmistettiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyytikki, kiitos paljon vastauksestasi :)
Toivoisin niin että tuo olisi sitä kiinnittymisvuotoa, tai ei oikein vuoda, mutta pyyhkiessä huomaa hyvin sen vaaleanpunertavan värin.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä oon aina miettiny miten alkoholin juominen vaikuttaa raskauteen ennen plussaa? Onko siitä haittaa hirveästi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apuvaaa. Päähän on vyörynyt tuhansia sivuja tekstiä että millon pitää pupuilla ja mikä on dpo ja pitääkö sitä kärrinpyöriä tehdä jotta plussa ilmestyisi tikkuun ;) eli siis lyhykäisyydessään; kk jälkeen x-päivien jälkeen alkaa ovis josta parhaimmat mahikset? <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Riippuu kierron pituudesta, mutta ovis tulee yleensä n. 14 päivää ennen menkkoja. Klassisessa 28 päivän kierrossa parhaat päivät harrastaa seksiä olisi siis noin kp 10-14. Joka päivä ei tarvii, vaan jos ajoitus on kohdallaan, kertakin voi riittää (nimim. kokemusta on kahdestakin näin alkaneesta raskaudesta).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuosta sperman laadusta oli aikalailla kaks eri kerhoa et a) jopa 2x tunnissa lauenneena laatu olisi toisella kertaa parempi b ) jokatoinen päivä kp 10-14 kuten mainitsitte ... Noh, kumminpäin vaan niin silti kovin toivon että molemmat ollaan kondiksessa ja en vahingossa "nuku" oviksen ohi :o:D

Edited by Cherryrock

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tyhmä kysymys varmaan, mutta onkohan esim Otrivin nenäsuihkeesta haittaa yrityksen aikana? Heikentääkö jotenkin raskautumismahdollisuuta?

Flunssa kun iski kylään :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.apteekkituotteet.fi/Otrivin-Menthol-sailytysaineeton

 

tuolla ainakin lukee:

"Verisuonia supistavan vaikutuksensa vuoksi Otrivin Mentholia ei pidä käyttää raskauden aikana."

 

että jos se on tuota niin ei ainakaan sitä

 

minulla auttaa nenän tukkoisuuteen ihan tavallinen sipuli :D pilko sipulia pieneen pesupussiin tai ohueen sukkahousuun ja hengittele sitä. jo aukeaa röörit

 

Mä jätin varmuudeksi käyttämättä kun ei suositeltu raskaudenkaan aikana. Oon nyt kaksi yötä nukkunut ihan minimimäärällä ja kohta painun sänkyyn ja huomisen pyhitän nukkumiselle :D Nyt antaa nokkakin jo hieman myöden ettei tarvitse suun kautta vaan hengittää joka on ihan hirveää.

 

Pitää tuota sipulikikkaa kokeilla, olen siitä ennenkin kuullut mutten koskaan kokeillut :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now