Sign in to follow this  
Followers 0
Kumisaapas

phil&teds

2 posts in this topic

Saakohan myös phil&tedseille aloittaa oman ketjun? Tuplaratas-keskustelussa on jo asiaa näistäkin, mutta olisi mukavaa lukea kokemuksia ja kommentteja juuri kyseisistä menopeleistä oman otsikon alta.

 

Meillä on haussa tuplarattaat, joilla on helpo liikkua kaupungissa, kaupoissa ja julkisissa liikennevälineissä. Kokonsa puolesta phil&teds täyttää nämä kriteerit. Myös ulkonäkö miellyttää silmää.

 

Ainoa mikä tällä hetkellä mietityttää on vauvan osasto, joka näyttää olevan tosi alhaalla. Kuinka kätevä se on käytössä? Entä mahtuvatko rattaat hyvin bussiin vai tukkivatko käytävän?

 

Mistä olette hankkineet omat phil&tedsinne? Suosituksia edullisista ja luotettavista nettikaupoista olisi kiva kuulla, kuten myös kaikenlaisia kokemuksia ja kommentteja näistä menopeleistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

me tilattiin omamme saksasta pingpongista. hintaa tuli reilu 500euroa ja mukana sadesuoja ja vauvan kantokassi. kantokassia ei tosin tilattu vaan se tuli vahingossa kaupan päälle. toimitus oli nopea ja tuli just niin kun oli luvattukin. suosittelen.

 

vauvan tila on tosiaan aika pieni mutta käsittääkseni riittävä. ihanat vaunut kerta kaikkiaan...mutta meillä ei niille nyt sitten vaan ollut käyttöä :(:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0