Eleanoora

Monipuolisia lomakohteita vauvan kanssa?

5 posts in this topic

Ajattelin kysellä löytyykö keltäkään täältä suosituksia Kanariansaarten Bahia Felizin kaltaisesta lomakohteesta (mutta siis joka se ei olisi).

 

Missä muualla olisi mukavaa lomakylää, kuten Bahiassa? Ja semmoista jonka lähellä olisi ostoskeskus kuten kys. paikassa? Tai jotakin muuta paikkaa.. Kun ei sinäänsä tekisi mieli mennä minnekään aivan melun keskipisteeseen, mutta toisaalta ei haluaisi eristäytyä niinkään pois, että lähimmät kaupat olisivat pieniä feikkivaate-kauppoja.

 

Mitkä ovat mukavia kohteita reissata 0kk-2v lapsien kanssa? Onko mitään erityisiä hotellisuosituksia?

 

Onko kellään kokemusta eksoottisimmista paikoista vauvan kanssa? Vai olisiko järkevämpi reissata pidemmälle (esim. kenia) vasta +2v lapsen kanssa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mua kiinnostaa myös kokemukset eksoottisista lomakohteista ja omatoimimatkoista lapsen (alle 1v) kanssa. Haaveena kun olisi lähteä esim. Afrikkaan tai Aasiaan syksyllä 9-10kk vanhan pojan kanssa. Jään siis myös kytikselle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

... Tähän voisin vielä liittää, kuinkakohan hölmöä olisi lähteä 9-10kk kanssa kiertelemään autolla Eurooppaa? :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Jos lapsi on autossa viihtyvää sorttia niin tuo olisi aika ideali ajankohta lähteä. Me esim. oltiin kaupunkilomilla joissa pojan olisi pitänyt istua paikallaan rattaissa sekä silloin kun poika oli 10 kk ja silloin kun se oli 12 kk ja kun poika oli oppinut tuossa välissä kävelemään niin eihän se olisi hetkeäkään istunut aloillaan. Tuollainen kymmenkuinen (varsinkin kun me oltiin autossakin siirrytty kaukalosta Kiddyn palkki-istuimeen) oli ihan liekeissä siitä että sai pällistellä ympärilleen rattaista tai auton istuimesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now