Sign in to follow this  
Followers 0
Mamalicious

Infektiokierre

30 posts in this topic

Mä en ymmärrä miten te Tiitiäinen saitte arjen järjestymään noiden osastojaksojen aikana :girl_sigh: Mä just yhtenä yönä tässä kuuntelin vauvan hengitystä ja mielessäni tein logistisia järjestelyjä aamua ajatellen kun tiesin että lääkäriin on lähdettävä. Itku tuli pelkästään jo siitä ajatuksetsa, kuinka hemmetin hankalaa se elämä osastojakson aikana on.

 

Itseasiassa en ymmärrä enää mäkään. Ja ei sitä oikein saatukaan. Mun äiti oli valtavan iso apu pojan hoitamisessa kun tytön kanssa piti lähteä sairaalaan vaikka keskellä yötä. Jonkun kerran poika on tullut sitten ambulanssilla mummilasta perässä sairaalaan kun oma astmansa on pahentunut flunsssan aikana. Oli se ihan hirveää aikaa. Siiinäkin mielessä, ettei lopulta enää uskaltanut sopia eikä suunnitella yhtään mitään. Kun pahimmillaan oltiin kolmatta kertaa samassa kuussa osastolla, ei sitä jotenkin uskonut enää todeksikaan että kierre joskus katkeaisi. Ja hyvin monesti osastolla itki sekä kipeä lapsi että äiti.

 

Voimia lähetän edelleen, niitä tarvitaan! Onneksi ollaan menossa kesään päin ja pahimmat pöpökaudet pitäisi olla takanapäin.

 

P.S. Korvatulehdushan tytöltä löytyi taas molemmista korvista ja toinen putki tukossa... Keuhkot kuulostivat kuitenkin onneksi siisteiltä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä oon ihan varma että oon joskus aloittanut ihan oman ketjunkin noista kelan tuista sairastavalle lapsiperheelle, vaan eipä näy nyt selailemalla missään. Koska Mama sullakin on alle kouluikäisiä lapsia kotihoidossa (mm. sairastavan lapsen kaksossisar) niin saat osastopäiviltä päivärahaa, en nyt taas muista millä nimellä se menee. Mutta sekin täytyy muistaa itse hakea eikä voi hakea kuin 4kk jälkikäteen, kun vammaistuen voi hakea puoli vuotta jälkikäteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0