Sign in to follow this  
Followers 0
Syksy11

Hoitopöytä kosteaan tilaan..

8 posts in this topic

Oon koettanut metsästää hoitopöytää (saa olla myös hoitopöytä & amme jaloilla tyyppinen ratkaisu) joka menis pieneen tilaan - ja vielä kosteaan sellaiseen.. eli tuonne meidän pesuhuoneeseen. Materiaalina olisi siis pakko olla jotain vedenkestävää ihan kokonaisuudessaan, sillä ainoa paikka johon tälläinen (pieni) hoitopöytä mahtuisi on niin, että aina kun käy suihkussa se kastuisi ainakin osittain (lähinnä jalat) mutta pitäisi myös kestää mahdollisia pisara-roiskeita sekä sitä, että pesuhuone on toisinaan melko kosteahko (kiitos laadukkaan NOT ilmanvaihdon)

 

Ensin tietty katsoin Ikeasta ja käytiin katsomassa sitä Spoling-pöytää, mutta sepä on sellainen vispilä, että oksat pois! Heiluu ylös ja alas, molemmille sivuille sekä eteen ja taakse siihen malliin, että mitään elävää en ko sitkuttimelle asettaisi... Oltiin ihan kauhuisamme kun nähtiin toi, no, eipä tartte miettiä että miks kaikki huutiksessa myytävät ko pöydät on aina "erinomaisessa kunnossa, vähän käytetty" :grin:

 

Nyt sitten mietin, että onko kellään ihan omakohtaisia kokemuksia tälläisistä hoitopöydistä, jotka tuohon tilaan käy, mutta jotka ovat turvallisia ja mielellään jopa käteviä ;)

 

esim siis kommentteja näistä: http://www.pikkuhurmuri.fi/tuotteet.php?sid=4 Brevi Aqua / Atlantis / Flipper tai muun merkkisistä ? Eihän nuo nyt tosiaan silmää hivele ;) mutta muita vaihto-ehtoja meillä ei taida olla tilanpuutteen vuoksi...

 

Ja pahoittelut jos täälläinen aihe on jo, hoitopöydistä on keskustelua toki, mutta en huomannut näistä "kostean tilan" pöydistä tai tietenkin, puusilmäisyyskin on mahdollinen vaihto-ehto mun kohdalla :girl_crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

meillä oli kylppärissä/pesuhuoneessa lapsilla elfan hoitopöytä, jota ei kyllä valitettavasti enää uutena saa. eli siinä on elfa-korisysteemi (oisko ollut 60cm leveä) alla ja sit se hoitopöytätaso päällä. sitä korisysteemiä voi sitten käyttää myöhemmin sellaisenaankin. oli ihan loistava ratkaisu.

 

eli jos jostain satut bongaamaan käytettynä, niin ehdottomasti suosittelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli Basson taittuva hoitopöytä + amme ihan aluksi. http://www.pikkupiia.fi/tuote/30/70/basson-taittuva-hoitopoyta-amme

Ei mikään sisustuselementti todellakaan, mutta ajoi asiansa. Yllättävän tukeva se oli ja sai kätevästi pyörillä siirreltyä. Pystyi kastelemaan vaikka kokonaan. Eli olisi varmaan aika pitkälti juuri sellainen kuin mitä etsit. Mua vaan ahdisti kun se oli niin ruma! (miksi kaikkeen pitää tunkea jotain ällöjä pastellivärejä? olis ollut vaan valkoinen)

 

Myöhemmin siirryttiin käyttämään Ikean puhallettavaa hoitopehmustetta ja ammeeksi tuli Flexibath. Nuo kun sai kuitenkin vielä pienempään tilaan ja kaappiin piiloon, pois silmistä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pappa porasi meillä hoitotason kiinni elfaan :P Se tosin oli puinen, mutta löytyi muutamalla kympillä naapurista. Onko hoitopöydän pakko olla kylppärissä, jos siellä olisi esim vaan amme+jalat? Jos teillä on pinnasänky, senkin päälle saa niitä hoitotasoja. Mullakin oli sellainen 25v sitten :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä (ja samoin myös parilla tutulla) on ollut kylppärissä vain pehmeä hoitoalusta pyykkikoneen päällä ja hyvin on toiminut. Vauva ainakin tykkäsi myös käynnissä hurisevasta koneesta. Jos täysi linkous oli päällä niin nostettiin hoitoalusta lattialle. Ei tosin onnistu jos koneen päällä on tornina kuivausrumpu. Amme on ollut säilytyksessä saunan lauteilla tai niiden alla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ammeitakin on kokoontaittavia, flexi bath taisi olla merkki. jos on oikeasti tosi vähän tilaa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on 7,5kk ikäisillä kaksosillamme just tuo Ikean Spolig-hoitopöytä kylppärissä ja se on erinomainen! Paljon tukeavampi kuin muut kokeilemani taittuvat hoitopöydät (ja uskokaa pois, kaksosten kanssa on tullut aika monta vaippaa vaihdettua, aika monessa paikassa ;) ) ja taso on just hyvällä tavalla pussittava niin ettei kääntyilevä ja sätkyilevä vauva ole välittömässä putoamisvaarassa - "litteältä" tasolta vauva kiepsahtaa lattialle paljon helpommin. Lisäplussan annan isoista säilytystaskuista. Pöytä tukevoituu kun siinä on vähän taakkaa koreissa ja taskuissa.

 

Oman kokemukseni pohjalta siis voin lämpimästi suositella tätä

 

Jos muuten kylppäriinne voi porata seinään kunnon reikiä niin muistaakseni Briolla on sellainen seinälle taittuva metallinen hoitotaso, samanlainen kuin monissa yleisissä vessoissa on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0