Anni30

Julkkisten raskaus/vauvauutiset!

687 posts in this topic

Mä oon pistänyt sen stressilihomisen piikkiin, kun on pitänyt Kreikkaa puida palaveriviinereiden voimin. Samaan sarjaan mätsäävät silmäpussitkin kun on. Tosin, tietyssä vaiheessa raskauspyöristyminen muistuttaa monilla stressilihomispyöristymistä ja ne pussitkin saa pahoinvoinnista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä Jutan pyöristyminen ei ole vauvasta johtuvaa. Ollaan miehen kanssa uutisista kyllä katottu, että on rouva tainnut hieman saada lihaa luiden päälle, mutta taitaa johtua eurokriisistä ja sen hoitamisesta. Toisaalta, äitiysloma voisi tuoda kaivatun hengähdystauon euron pelastamisoperaatiolta...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pikku_kolikko, juurikin kuten Nauris laittoi edellä. Että jos sulta kysytään että onko sulla lapsia ja sanot että ei vaikka olisikin niin onhan se lapsensa kieltämistä, lapsenolemassaolon kieltämistä tai kieltämistä, että on sinun. Tietysti jos asia on niin kuten joku sanoi, että onkin syntynyt jo heinäkuussa niin sittenhän Tarja Turunen oli vain ovela vastauksessaan. Tai vastasi vain suoraan siihen mitä kysyttiin eikä korjannut "että en enää kun se synty jo... " :) Tämä muuttaisi siis kokonaan tilanteen. En tiennyt tätä vielä omaa tekstiäni laittaessani. Luulin että kun nyt uutisoitiin niin olisi syntynyt vasta nyt. Mutta kuten edellä jo laitoin niin kunnioitan kuitenkin jokaisen päätöstä siitä mitä perheestään julkisuuteen kertoo. Itse en varmaan paljoa julkisuuteen perheestäni kertoisi, mutta jos joku kysyisi minulta suoraan onko minulla lapsia ja jos on niin montako, niin en minä niitä lähtisi kiistämäänkään. Jos en halauaisi kertoa niin jättäisin vain vastaamatta tai sanoisin, että en kommentoi. Mutta en sanoisi koskaan, että niitä ei ole olemassa jos todellisuudessa kuitenkin olisi. Mielumminkin esittäisin sinulle vastakysymyksen, että miten se ei olisi kieltämistä? Kun ei se ole myöntämistäkään...

Edited by Cor

Share this post


Link to post
Share on other sites

William ja Catherine odottavat vauvaa, luin äskettäin jostain sivuilta että ihan on kuningashuoneen vahvistama tieto! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, on vahvistettu.

 

Prinssi William ja herttuatar Catherine: Vauva tulossa!

 

 

Julkaistu: 3.12.2012 18:16

 

 

Jo pitkään odotetut vauvauutiset Britannian hovista ovat nyt tosia.

Englannin kuningashuoneesta vahvistetaan, että prinssi William ja herttuatar Catherine odottavat ensimmäistä lastaan.

 

Daily mail -lehden mukaan Catherine vietiin tänään sairaalaan aamupahoinvoinnin vuoksi ja hänen odotetaan pysyvän sairaalassa muutaman päivän.

 

Verkkosivuillaan pariskunta kertoo olevansa uutisesta innoissaan.

 

Pariskunta vihittiin viime vuonna.

 

 

IS - STT

Edited by a_paradise_79

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cor, ajattelin siis, että tälläisessä tilanteessa on eri asia kieltää raskaus, jos kysyjä on (juoru)lehden toimittaja. Juurikin oman perheen yksityisyyden suojan takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toi pisti kans silmään tuo Prinssi Williamin ja Catherinen uutiset!

 

Siis todella ihanaa että saavat lapsen mutta itsekkin vaikeasta raskauspahoinvoinnista kärsineenä ei kyllä käy yhtään kateeksi kun tuossa tilanteessa joutuu olemaan median keskipisteessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo oli kyllä eilisen paras uutinen. :lipsrsealed: Kuinkakohan pitkällä raskaus on? Olisivatkohan julkistaneet uutista vielä, ellei Catherine olisi joutunut sairaalaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totahan on lehdissä epäilty, ettei raskaus olisi kuin vasta 3. kuulla, ettei olisi edes se 'maaginen' 12viikkoa täynnä. Ja että olisivat odotelleet joulun tienoille ennen julkistamista, mikäli ei olisi joutunut nyt sairaalaan. Halusivat kuitenkin itse kertoa uutisen, kuin että päivän päästä olisi lehdet täynnä spekulointia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarja Turunen paljasti tyttärensä nimen!

 

Heikki & Mikko Show'ssa vieraillut Tarja Turunen paljasti tyttärensä nimen.

 

Tarja Turunen kertoi viime viikolla olevansa tätä nykyä äiti. Laulaja latasi itsestään Facebookiin kuvan vauva sylissä ja vahvisti myöhemmin lapsen olevan hänen omansa.

 

Turunen kertoi Heikki & Mikko Show'ssa tyttärensä saaneen nimen Naomi Eerika Alexia.

 

Turunen tekee parhaillaan joulukiertuetta, jolla neljä kuukautta vanha tytär kulkee luonnollisesti mukana.

 

– Tytär kulkee mukana totta kai. Saksan konsertit olivat ensimmäiset konsertit. Keikkabussissa nukuttiin, ja tyttö veti kymmenen tunnin yöunia. Bussin hyrinä oli ihan parasta, Turunen kertoi ohjelmassa ja sanoi pitävänsä kotonakin televisiota kovalla tyttären nukkuessa.

 

– Täällä Suomessa on kyllä todella hiljaista, meidän pitää kehitellä jotain hälinää, hän hymyili, kun Heikki tiedusteli onnistuuko hiljaisuudessa nukkuminen lainkaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö tuosta Parisista ole joskus ennenkin ollut noita pömppömahaisia kuvia mutta ei ollut silloinkaan raskaana? Taitaa vaan olla herkästi turvottava vatsa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valkoisen talon villikolle kevätvauva

 

1558205-max555x555.jpg

Jenna Bush ja aviomies Henry Hager saavat perheenlisäystä.

 

 

Valkoisen talon kasvatti, Yhdysvaltain entisen presidentin George W. Bushin Jenna-tytär odottaa ensimmäistä lastaan.

 

31-vuotias Jenna on ollut naimisissa Henry Hagerin kanssa nelisen vuotta. Jenna ja hänen kaksossiskonsa Barbara tunnettiin Valkoisen talon vuosina villikkotyttöinä, jotka kärähtivät muun muassa alaikäisenä juomisesta.

 

Kyseessä on Bushin ensimmäinen lapsenlapsi. Ex-presidentti on sanonut olevansa innoissaan tulokkaasta.

 

Jenna Bush vahvisti vauvahuhut keskiviikkona Today -aamutelevisiossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drew Barrymore avautuu perhe-elämästä

 

1307291-max555x555.jpg

 

Näyttelijä Drew Barrymore puhuu esikoisestaan ensimmäistä kertaa julkisuudessa.

 

Hollywood-näyttelijä Drew Barrymorea ei ole paljonkaan julkisuudessa näkynyt synnytyksen jälkeen. Hän sai syyskuun loppupuolella esikoisensa miehensä Will Kopelmanin kanssa.

 

37-vuotias Barrymore astui ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen julkisuuteen uudessa People-lehdessä, jossa hän poseeraa yhdessä 9-viikkoisen Olive-tyttärensä kanssa. Hänellä on ollut perhe-elämän alun suhteen kovat odotukset.

 

– Halusin täydellisen kodin lapselleni, hän kertoo People-lehdelle.

 

– Drew kertoo yhden suurimmista peloista olleen, kuinka hän saa pidettyä jonkun elossa. Vahva perhekulttuuri on näyttelijälle tärkeä, ja hän on miehensä kanssa vaalinut sitä myös kotioloissa.

 

Barrymore paljastaa tuoreiden vanhempien lempijutuiksi Oliven lempikappaleen laulamisen Laulavat sadepisarat -klassikkoelokuvasta.

 

– Will tulee yhtenäisestä perheestä, ja hän tarjoaa yhtenäisen perheen. Se tekee minut tunteelliseksi, sillä se on kuin ihme, hän pohtii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Mahtava kommentti joltain: "She's a little too old to be having children!"

 

En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viitaten Paris Hilton -spekulaatioon: hänellä taitaa olla myös hiukan notko selkä, jolloin vatsa näyttää herkemmin pömpöltä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko tuo vauvamasu, Jennifer Aniston?

Huhumylly käy kiivaana: odottavatko Jennifer Aniston ja Justin Theroux perheenlisäystä?

 

 

Hiljattain näyttelijä Justin Therouxin kanssa kihlautunut Jennifer Aniston on ollut jo pitkään vauvahuhujen kohteena. Vauvauutisia on odotettu kuumeisesti ja Jenniferin vatsanseutua on seurattu tiiviisti.

Nyt tarkkasilmäisimmät väittävät Jenniferin vatsan viimein pyöristyneen. Lauantaina hänet nähtiin kylpylässä Beverly Hillsissä ja tiukka paita paljasti pienen vatsakummun.

Marraskuussa Jennifer kuvattiin kampaamonsa edustalla vatsaansa pidellen. Mahtoiko näyttelijätähti piilotella jo tuolloin kasvavaa vatsaansa paparazzeilta?

Jennifer on aiemmin ottanut lapsista utelun ja vauvahuhut huumorilla. Hän esiintyi syksyllä pilavideossa, missä hän oli pukeunut valtavaan tekomahaan ja väitti odottavansa kolmosia sekä olevansa ennestäänkin kahden lapsen äiti.

 

jennifer_2juttu1812in_vi.jpg

jennifer_juttu1812in_vi.jpg

 

Lähde: http://www.iltalehti.fi/viihde/2012121816465761_vi.shtml

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Sinänsä ihan tuttu asento, päällä on joku kivan löysästi laskeutuva paita, mutta sitten tulee tuulahdus jostain (tai kävelee vähän vauhdilla ja tajuaa että paita liimaantuu pallovatsaan kiinni ja täytyy napata paidasta, jotta se ei paljastaisi kaikkea... Mutta en kyllä ihan niiden linkin tiukan paidan kuvienkaan perusteella varmaksi olettaisi ettei ole muuten vain hitusen turvotusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vauvauutisia: Jessica Simpson odottaa jälleen

1288527011692.jpg
Clint Brewer / Splash News
Julkaistu: 26.12.2012 14:15
 

Raskauskiloista kärsinyt laulaja Jessica Simpson ei odottanut tulevansa raskaaksi näin nopeasti esikoisen syntymän jälkeen.

Laulaja Jessica Simpson ilmoitti myöhään eilen illalla Suomen aikaan saavansa perheenlisäystä. Laulaja lisäsi sosiaaliseen mediaan Twitter-tililleen kuvan tyttärestään Maxwellistä ja kuvaotsikoksi "Isosisko".

32-vuotias laulaja on kihloissa Eric Johnsonin kanssa. Pariskunnan tytär on vasta vajaa kahdeksan kuukauden ikäinen.

US Weekly paljasti jo marraskuun lopussa pariskunnan odottavan toista lastaan. Ystäväpiiriin kuuluva henkilö kertoi lehdelle, ettei uusi raskaus ollut suunniteltu. Silti he ovat onnellisia perheenlisäyksestä.

(Ilta-Sanomat)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laulajatähti Shakira on synnyttänyt terveen pojan.

shakira1_2812SAL_503_vi.jpg
Shakira twiittasi suloisen masukuvan aikaisemmin tänä vuonna. (KUVAKAAPPAUS/TWITTER)

 

Onnellinen isä, jalkapalloilija Gerard Pique, ilmoitti asiasta Twitterissä. Pique twiittasi seuraavaa:

- Poikamme on syntynyt! Olemme todella onnellisia! Kiitos kaikista viesteistä!

Poika on Piquen ja Shakiran ensimmäinen lapsi. Pariskunta kertoi raskaudesta syyskuun puolivälissä. Pojan nimeä ei ole vielä päätetty.

 

IL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko tuosta muuta vahvistusta kuin Piquen twiitti? Tänään on día de los santos inocentes (espanjalaisten aprillipäivä). Ehkei Geri tällaisella asialla puijaisi, mutta pienellä suolahyppysellä ehkä voi varautua uutiseen, jos siitä ei ole tuota twiittiä kummempaa vahvistusta. Ja viimeisin twiitti Piquelta vahvistaa, että aprillia, aprillia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wayne Rooneyn vaimo esitteli kasvavan raskausvatsansa

 

Jalkapalloilija Wayne Rooneyn vaimo, Coleen Rooney, esitteli raskausvatsansa bikinikuvissa.

 

Jalkapalloilija Wayne Rooney ja hänen vaimonsa Coleen Rooney odottavan perheenlisäystä. Coleen esitteli kasvavan raskausvatsalla lomaillessaan Barbadoksella.

 

1566793-max555x555.jpg

 

Coleen on raportoinut raskautensa etenemisestä Twitterissään, jossa tuleva äiti paljasti pienokaisen sukupuolen.

 

– Päätimme selvittää lapsen sukupuolen, ja hän on poika. Olemme todella innoissamme, Coleen kirjoitti.

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now