Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Äiti

Edullisia vauvatarvikkeita?

6 posts in this topic

Vinkkejä edullisiin vauvatarvikkeisiin voisi kerätä tänne.

Edited by pampam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ollaan tilattu tosi paljon Amazon.de ja Amazon.co.uk -sivustoilta, mm. juurikin tuo FP rainforest leikkimatto, turvakaukalo, Elle Tens, rintapumppu, tutteja, lasisia tuttipulloja. Ihan älyttömät summat säästää vaikka ottaa huomioon postikulutkin! Kannattaa vertailla ja tilata rohkeasti, amazon on turvallinen ostopaikka ja palautukset toimii kuulemani mukaan moitteettomasti (itsellä ei ole ollut mitään syytä palauttaa mitään). Maksaa voi electronilla tai luottokortilla, en tiedä voisko paypalilla myös. Niin ja ei tule mitään tullimaksuja, koska ollaan EU:n sisäpuolella.

 

Ebay.co.uk:sta löytyy myös tosi edullisesti ihan käyttämätöntä vauvatavaraa ja vaatetta.

Edited by forgetmenot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tilasin mobilen ja puuhamaton Amazon.de tuli kotiovelle asti. Kokonaishinta oli edullisempi kuin olisin ostanut suomesta. Meinasin tilata samalla itkuhälyttimen, mutta silloin postikulut olisi noussut jo 30 euroon asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä suosittelen myös amazon.co.uk:ta ja eBay.co.uk:ta. Olen tilannut noiden kautta lähes kaikki vauvan tarvikkeet, ja huomattavan edullisesti verrattuna Suomen hintoihin. Amazonin kautta on vielä usein ilmaiset postikulut.

 

Sähköllä toimivien vempaimien ulkomailta tilaamista kannattaa harkita, kun esim. Briteissä myytäviin täytyy Suomessa laittaa yleensä adapteri väliin.

Edited by Arby

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amazon.co.uk toimii hienosti, ja kun ottaa vielä tosiaan näkyviin vaan noi Free Super Saver Delivery-tuotteet, niin postikulutkin kuuluu jo hintaan. On edullista ja ainakin itselle kaikki on tullut nopeasti ja vieläpä kotiovelle asti. Turvakaukaloita tai istuimia tuolta ei toimitettu Suomeen, joten tilasin sen saksan amazonista. Sieltäkin tavara tuli nopeasti. Hinnat on tosiaan edullisia suuressa osassa tavaroita, esim. rattaista maksoimme n. 250 e kun Suomessa olisi maksanut hiukan reilu 400.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0