Jenny-Maria

Mitä tenavasi on tuhonnut?

61 posts in this topic

Kun on 5 lasta niin kysymys olisi helpompi että mitä ne ei ole vielä tuhonnut...tosin tuntuu että vanhin tyttö 13v on edelleen pahin...mutta on silmälaseja,puhelimia,tietokone,ja erinäisiä teknisiä laitteita 9v pojan leikkimässä korjaajaa...muutamia astioita(vahingossa) tosin yllättävän pieni määrä.mamman meikit on tytöt tuhonnut useaan otteeseen prinsessa leikeissä,onneks en paljon meikkaa,ni ei paljon niitä olekkaan.pienimmäinen 10kk nyt tuntuu leikkivän koiraa ja pureskelee kaiken.esim mun puhelin on täynnä pieniä hampaiden aiheuttamia naarmuja.mutta se on vaan materiaa,ja ikinä en sen perään ole niin ollut.Kylässä eivät vielä ikinä ole mitään saaneet tuhottua(nyt pitää koputtaa puuta)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei nyt tuhonnut, mutta on saanut jännittäviä juttuja aikaan. Meillä poika "teki töitä" isin tietokoneella. Koneessa oli näyttö pois päältä, mutta muuten se oli käynnissä. Ei siis tiedetä mitä tuo jätkä oli tehnyt ja miten se oli siinä onnistunut, mutta oli jotenkin saanut muutettua isin koneen asetuksia. Biosissa asti. Sitä tuli kyllä naurettua, että onneksi ei saanut sen isompaa tuhoa aikaan. :grin: Ei ole päässyt toistamiseen koneen ääreen sen ollessa päällä.

Edited by athella

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolmas lapsi menossa ja ainut, mitä nuo ovat saaneet rikki on yksi dvd-levy. Se meni kahtia. Ja kakkonen varsinkin on kuitenkin vilkas ja supernopea, joten ilmeisesti meillä on vain tuuria :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hauskaa lueskella näitä kirjoituksia :) Täytyy varmaan kehitellä hyvät suojamuurit tärkeiden huonekalujen ja tavaroiden suojaksi, kun oma lapsi joskus syntyy ja lähtee liikkeelle :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uimahallissa lapsi penkillä istuessaan lorotti jonkun kenkään pukkarissa.Jätin lapun mutta eipä ihmisestä mitään kuulunut..oli vielä talvi ja kyseessä jonkun toppasaapas!

Kotona tuhotut kirjat ja cd-levyt harmittaa..just poika nakersi palan ihka uuden muumi sokeripurkin korkkikannesta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on ollut kaksi kertaa kallis vesivahinko, monta tietokonetta, vielä useampi kännykkä, yksi monitoimilaite, yksi kolo telkkarissa ja kolme tablettia tuhoutuneet lasten ansiosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näitä on hauska lukea! Tavallaan odotan, että pääsisin itsekin joskus kommentoimaan tänne omien lasten kokemuksia. Ainakin tietää, että ei ole yksin, jos omaisuus on tuhottuna :D

Näistä tuli mieleeni, kun vanhempamme olivat ulkona ja pikkuveljeni halusi pyyhkiä pölyjä. Hän sitten alkoi pyyhkiä keittiön pöydällä seisten kattolampun kupua ja lamppu tippui siihen pöydälle ja hajosi. Minä menin hieman (veljeäni vähemmän) paniikkiin ja aprikoin, että menenkö kertomaan heti vanhemmille siitä, että veli tiputti lampun pöydälle vai odottelemmeko sisällä kunnes vanhemmat tulevat ja huomaavat, että "yritämme salailla" rikkinäistä lamppua. Paljon sitä lapsi ehtii miettiä pienessä ajassa, mutta lopulta menin kertomaan. Veli tietysti ihan kauhuissaan, että ei saa kertoa, kun vanhemmat saavat tietää ja suuttuvat :D Ihme kyllä, eivät suuttuneet ja muistellaan tilannetta edelleen nauraen. En tarkkaan muista, minkä ikäisiä olimme, mutta veljeni oli 3-4 -vuotias ja minä 7-8 -vuotias.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now