Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Milli

Pupujussikoiden tuotteiden laatu

4 posts in this topic

Onko muilla ollut ongelmia laadun kanssa? Pesin Kelan äitiyspaketin laidoille tarkoitutun reunapehmusteen koneessa, oli käyttämätön ja puhdas, mutta halusin pestä ennen vauvan syntymistä. Pesuohjeessa neuvottiin pesemään joko käsin tai 30 asteessa. Laitoin koneeseen 30 asteeseen, seuraavana päivänä vaakatasossa kuivaamisen jälkeen huomasin pehmusteen reunassa olevien punaisten kanttinauhojen värjänneen tuotteen pilalle.

 

Otin yhteyttä jo ajat sitten valmistuttajaan (nyt jo 4 yhteydenottoa) Pupujussikoihin, vastaukseksi en ole saanut mitään muuta kuin yhdellä kertaa kysymyksen "mistä tuote on ostettu?" vaikka lähetin kuvia pilalle menneestä tuotteestakin heille liitteenä. Kuitenkin vastuu tuotteen virheellisyydestä on loppujen lopuksi valmistajalla/ valmistuttajalla. Ihmetyttää miten suomalaisella pienellä yrityksellä on varaa nuin huonoon asiakaspalveluun. Mitään korvaavan tuoteen tarjoamista tai pyyntöä lähettää tuote heille takaisin ei ole ehdotettu, Onko muilla vastaavia kokemuksia Pupujussikoiden huonosta asiakaspalvelusta/ tuotteiden laadullisista virheistä? Mietinkin mihin otan seuraavaksi yhteyttä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

josko ensin olisit yhteydessä tuotteen myyneeseen liikkeeseen, se on ensisijainen paikka. vasta sen jälkeen valmistaja.

 

laatuun tms. en ota kantaa, ei ole niin paljoa kokemuksia k.o. tuotteista, kun eivät omaa silmää miellytä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  1. Sain tuotteen lahjaksi jo edesmenneeltä äidiltäni, tuote oli ensimmäistä kertaa pesussa ja heti meni pilalle (siis käyttöönottopesun tein koska pelkään kankaissa olevan myrkkyjä), en tiedä tarkkaan mistä hän tuotteen osti, mutta ei nuita jälleenmyyjiä kauheasti ole. Mainitsin asiasta myös valmistajalle, mutta asia ei heitä näyttänyt kiinnostavan. Kuitenkin loppujen lopuksi jälleenmyyjänä toimiva liike ottaa yhteyttä valmituttajaan. Mutta tosiaan aika huonoa palvelua kyseiseltä yritykseltä sain. On minulla heiltä myös pinnasänkyyn reunapehmuste, pesin senkin jo ennen äitiyspakkauksen pehmustetta ja se kesti ohjeiden mukaisen 30 asteen pesun pesukoneessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aaa... ok, no sitten. ja jep, tiedän yrityksen 'äidin' ja voin kuvitella, että palvelu on omanlaistaan. ;)

 

toivottavasti saat selvyyden asiaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0