Guest Diablo

Uudistunut Mutsy-mallisto

197 posts in this topic

saahan urbaneihin ne pienet etupyörät? ja sinne alle voi taitella peittoa/pienen tyynyn, jotta vauva menee maakaavampaan asentoon

 

http://trademe.tmcdn.co.nz/photoserver/tq/362349932.jpgtuossa on pienet renkaat edessä

 

http://babychollo.es/3221-3475-thickbox/mutsy-seat-duo.jpgja tuossa aika havainnolistava kuva vauvan asennosta

 

ja tuosta videosta näkee musta hyvin.

 

alkoi muuten kiinnostaa tää setti just :D meille tulee 4v4kk ikäeroa, ja 4v on aika pieni, ja ainakin vielä saattaa nukkua päiväunet. asutaan parin kilsan päässä keskustasta, ja liikutaan ilman autoa-noissa saisi sitten levähtää jos voimat loppuu, uskon että käyttöä tulisi heinä-lokakuu tms. meillä on nyt phil&teds viben runko, kankaille kävi vahinko ja ne on roskissa. ekana ajattelin että ostan niihin peanutin ja sisaristuimen, mutta jotenkin mutsyt nyt houkuttaisi enempi. hmm..

Edited by mungopapu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta Mungopapu. :tender:

 

Jos sulla on jo entuudestaan olemassa rider runko niin, ehkäpä duoseat voi olla kiva hankinta teillekin. Etuistuin on tilava ja siihen kyllä mahtuu isompikin lapsi. Kannattaa kuitenkin huomioida, että se ei ole säädettävissä millään lailla, ei siis saa makuuasentoon tms. Lisäks kun tää on jo poistunut malli, mä mietin noiden soveltuvuutta esim. sade/viimakeleihin - eli pitäis jostain saada sadesuoja joka suojaa riittävästi myös sitä etuistuinta, joka muuten on kyllä tosi avoin. Meillä on erikseen toiset tuplat (B dualit) hiukan siivompaan menoon ja mietin sopisko niiden sadesuoja myös näihin mutsyihin (siis duoseatiin).

 

Edelleen kuuluttelen, jos jollakulla olisi vielä tietoa tuon kakkosistuimen footmuffiin alkuperäisestä kokoonpanosta. Eli kuuluuko siihen oikeasti joku kolmiotyyny, vai olenko käsittänyt väärin jostain nettikeskustelusta? Koitin asiaa jo aika lailla googletella enkä löytänyt kuvaa sellaisesta. Mun mielestä se pyllyalaspäin asento olis kyllä sopinut ihan hyvin meidän esikoiselle. Mutta jos tyyny kuuluisi olla, voisin ihan hyvin käydä ostamassa kolmionmuotoisen vaahtomuovin palasen ja verhoilla sen, kun tässä kuitenkin on vielä aikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä ostin myös käytetyn tuplaistuimen muutama viikko sitten ja siinä oli se footmuffi mukana. Itse kysyin myyjältä että onko pussi tosiaan vain semmoinen jossa on ohkanen patja sisällä eikä muuta. Jostain olin itsekin lukenut lisäpatjasta tms. Myyjä vakuutti että ei siihen muuta kuulu joten tyydyin vastaukseen, totuutta en kyllä tiedä. :) Duoset ei ole ollut meillä vielä käytössä mutta toivon sen olevan fiksu ratkaisu meille kun ikäeroa pienimpien välille tulee vajaat 1 v. 3 kk.

 

Ja saako urban riderin runkoon ihan oikeasti vaihdettua pienet pyörät eteen vai onko tuo videon runko se uudempi (jonka nimeä en muista)? Olisi jotenkin hassua että samoissa kärryissä olisi sekä nivelakseli että kääntyvät etureturenkaat. Ja sadesuojaa kaipaan minäkin duosettiin, vinkatkaa jos sopiva jostain löytyy..

Edited by Piitukka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saa vaihdettua, silloin se runko lukitaan ettei se taivu :) ne pyörät on pienet, emt pärjääkö maastossa yhtään. Tuttavaperheellä oli ne ostettuna.

Meillä ei luultavasti ole käyttöä enää talvella, ja ehkä voidaan välttää 4vn päikkäriaikaa liikkuessa. Joten ei haittaa ettei voi säätää :)

Tuo videon runko on tosiaan 4rider, ei urbanien runko.

meillä isommilla on ollut vibet sekä b-dualit 2011 tienoilla, mutta haluaisin nyt jotain uutta :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. Koskaan en ollut törmännyt noihin pikkupyöriin. :) No meillä ei ole niille kyllä käyttöä kun Mutsyt ovat lenkkikärryt ja kaupungilla mennään ainakin toistaiseksi pienemmillä. Saa kattoo sitten kun tarttee taas tuplia myös ostoksilla. Harmi että noihin urban ridereihin saa niin huonosti mistään enää varaosia ja lisävarusteita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vitsi noi pikkupyörät on hassut. :) Kiitos vinkeistä mungopapu! :) Koppa me tarvitaan syksyllä ainakin mutta niitä löytyy hyvin kyllä käytettynäkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne varmaan on jees, jos tarvii tuplia kaupungilla.

Meillä on vauvalle camit, mutta tosiaan tarvitaan jonkinlainen systeemi millä liikkua kesä+syksy. Puistot jne on pyöräilymatkan päässä, mutta kaupungilla pyörimiseen+huvipuisto+korkeasaarireissuille tarvii saada molemmat minit kyytiin vielä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piitukka, vaikuttaa siltä että meillä on ollut hyvinkin samankaltainen tuo ostotilanne, ihan sama keskustelu ainakin käyty. Tosin minun tapauksessa duoseat tuli jo kolmanteen kotiin, eli myyjä ei myöskään voinut olla varma oliko setti kokonainen. Mä epäilen että tuo ajatus kolmiotyynystä tulee tosiaan jostain nettikeskustelusta ja on väärä - mua ainakin hiukan jo epäilyttää istuimen turvallisuus jos vauvan kohottaa siitä istuimen rungosta ylöspäin - silloinhan vauvaa ei tue sivusuunnassa muu kuin se pehmeä lämpöpussi.

 

Aiemmista keskusteluista olen lukenut, että ainakin joku olisi käyttänyt duoseatissa kahta tavallista sadesuojaa. Mä aluksi ajattelin, että kirkas yhtenäinen sadesuoja olisi kiva kun se suojaisi myös kasvoja ja hyvinhän tuo B dualin sadesuoja noihin meni. Mutta sitä ei saa riittävän etäälle lapsen kasvoista kun lippa on niin lyhyt + ilmareiät osuvat kuomujen kohdalle, niin pelottaa ajatella kuinka ilma sitten vaihtuisi siellä alla => en siis uskalla käyttää. Eli varmaan meilläkin mennään kahdella tavallisella sadesuojalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mutta eihän s istuin mene ihan täysin makuulle, ehkä siinä on jokin pienenpieni pehmustetyyny ollut että vauva makaa vaakasuorassa. koska eihän missään kuppimallisessakaan penkissä suositella että pidettäisiin heti vastasyntyneestä. eikös siitä duoseatin pussin läpi tule valjaat joita käyttää ja kuomukin estää tippumasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyselin eilen lastenturvassa tuosta duoseatin sadesuojasta. Heillä ei kuulemma ole koskaan ollutkaan sitä myynnissä. Myyjä sanoi että istuimeen on myyty muita peräkkäin istuvien sadesuojia, ilmeisesti lähinnä pikkupiiaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihana, jos joku kaipailee vielä Mutsyn Urban Ridereita. =) Yllätyin kun huomasin keskustelut, että malli on poistunut aikalailla tuolloin kun kerkesimme omamme 2012 hankkimaan. =) Eli jos joku kaipailee niin meiltä löytyy hyväkuntoinen Urban Rider runko nahkaisella kahvanpehmusteella, navy vauvakoppa & ratasistuin ja vaalea sisarusistuin supparilla. =) Juuri tekemässä myynti-ilmoja. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään uusia kokemuksia Mutsy Evoista? Ovat olleet markkinoilla jo pitkään, mutta käyttäjäkokemuksia ei tunnu löytyvän. Kulkevatko hiekoituksella ja lumessa, mahtuuko lapsi ratasistuimeen hyvin leveydessä ja korkeudessa, onko kuomu liian niukka, onko ostoskori helposti täynnä pikkukiviä, onko pitkälle työntäjälle tarpeeksi tilaa kävellä potkimatta vaunuja (erityisesti vaunukopan ja työntäjää päin asetetun ratasistuimen kanssa)? Kokonaisuus vaikuttaa näppärältä, mutta onko liiankin lyhyt/matala paketti? Plussia ja miinuksia kaivataan. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samaa tulin kyseleen, Evo kokemuksia talvivauvalle:

 

 

Onko kokemuksia Mutsyn Evo rattaista vaunukopalla, meneekö talvivauvalle? Lähinnä mietin etupyöriä ja "ajettavuutta" sekä onko vaunukoppa tarpeeksi suojaisa ja iso (mahtuu vauva ja lämmikettä). Onko näissä muuten "kuppi-istuin"?

 

 

 

Itselläni on vertailukohtana Emmaljungan Super Nitrot, niissä kun on Citykopassa mielestäni tilaa ja suojaa, sekä isohkot lääntyvät etupyörät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Käyttäjäkokemukset edelleen toiveissa täälläkin. Uskon ja aavistelen, että menevät mainiosti talvivauvalle. Koppa ainakin vaikuttaa ihan normaalin suojaisalta ja kokoiselta vaikka ratasistuimen kuomu onkin niukemman oloinen. Ajattelin myös itse, että ekana talvenaan vauva on vielä niin kevyt, että vaunut kulkevat lumessa ihan hyvin. Ja ne eturenkaat eivät kuitenkaan ole ihan niin pikkuiset eivätkä lähekkäin kuin joissain muissa, samantyyppisissä vaunuissa. 4ridereillä ja Transportereillakin näkyy moni ajelleen lumessa, ja voihan Evoissa olla vielä mietitty painopisteet ja muut vielä paremmin, vaikea sanoa... Ratasistuin on käsittääkseni suora eikä kuppimainen, ja menee ainakin ihan täysmakuulle, mutta olisi toki hienoa kuulla jonkun näitä oikeasti käyttäneen kommenttia tästäkin. :D

 

Minulla näiden kanssa kisaavat Easywalker Moseyt, jossa kääntyvät etupyörät ovat ihan yhtä suuret kuin takapyörätkin. Ovat tyylikkään näköiset, aavistuksen Evoja kevyemmät+kapeammat+korkeammat, ja teleskooppiaisalliset (luulen tykkääväni mutten tiedä). Evot vaan on niin superkivan näköiset nahkasomisteineen, ja sen alakori vaikuttaa myös paljon Easywalkerien koria kätevämmältä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multa löytyikin lähipiiristä ystävä joka osti vuosi sitten kesävauvalle Mutsyn Evo rattaat. Oli ollut hyvin tyytyväinen, ja oli toimiva talvellakin (heillä ei ole autoa eli käyttävät paljon julkisia).

 

Muualta luin että renkaat voivat olla liukkaat, niissä ei ole paljon "pintaa" (kuviointia tms) ja lumi saattaa pakkaantua eturenkaiden väliin.

Edited by Peppar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä vielä Evo kuvassa, itse olen tykästynyt nahkasomisteiseen malliin.

 

mutsy-3-1-set-maxi-cosi-deep-navy-sparkl

 

Näihin menee adaptereilla ainakin Maxi cosin kaukalo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo voi että nuo on nätit! Tällä hetkellä babyplus.nl verkkokaupassa koko tuollaisen setin, siis mukana myös macicosin Citi-kaukalo, saa nimen omaan noilla nahkasomisteisilla urban nomad-rungoilla hintaan 619€. :o Postikuluja tulee parikymppiä.

 

Minä menin heräteostamaan jo halvalla muualta Brion kaukalon jalustoineen, joten päädyn muka sen takia tilaamaan tuolta kuitenkin ne haluamani Easywalkerit (haluamani värillä setin saa hieman tuota mutsy-settiä halvemmalla). Ehkä vähän meinaa kaivella, kun nuo Evot on monin tavoin vaan niin ihanat, mutta olen niin surkea päättämään ikinä mitään, että ehkä oli ihan jees antaa "kohtalon" rajata valinnanmahdollisuuksia. :D Mutta voi itku nuo on upeat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now