Sign in to follow this  
Followers 0
MrsDificil

LS

30 posts in this topic

Juuri tällä hetkellä vietän aikaani Lohjalla. Näin 4 päivän kokemuksella en voi kuin kehua Lohjan synnytysosaston henkilökuntaa. Apua saa aina pyytämällä, mutta sitä ei tuputeta. Imetykseen kannustetaan ja kätilö tarvittaessa seisoo vieressä vaikka koko imetyksen ajan. Vaikka kätilöillä on selkeästi ollut kiireitä, ei se näy heidän käytöksessään. Toki aina ei tiedä kuka ovesta tulee, mutta enpä ole vielä tylyä kätilöä tavannut.

 

Meillä pojan voinnin vuoksi kaikki ei ole mennyt putkeen ja tässäkin synnytysosaston pienuus on positiivinen asia. Lastenlääkärin huone,kanslia jne. ovat kaikki vierekkäin ja lapsen voinnin huononemiseen puututtiin todella herkästi ja ripeästi. Äitiä helpotti tieto, että vauva ei missään vaiheessa ollut muutamaa askelta kauempana.

 

Synnytyksen aikana toiveita kuunneltiin hyvin, minun tapauksessani kätilö jatkuvasti kyseli kivunlievityksen tarpeesta,kertoili vaihtoehdoista ja oli selkeästi lukenut huolella toiveeni/ajatukseni synnytyksen kulusta (tämä lomake pyydettiin siis sairaalan taholta täyttämään etukäteen).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihana kuulla Iridessa.

 

Itsellä lapsettomuushoidot vielä toistaiseksi tehdään lohjalla. Toivon, että plussan tullessa ehtisin vielä lohjalla synnyttääkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nukkelapsi: Sydämestäni minäkin toivon, ettei Lohjaa lakkauteta. Me viihdyimme täällä lopulta 7 päivää ja pakko sanoa, että olen valintaani edelleen tyytyväinen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaksi synnytystä nyt takana Lohjan sairaalassa ja ei mitään huonoa sanottavaa! Edellisessä synnytyksessä eli nyt kesäkuun lopulla synnytyssalit ja -osastot oli kyllä niin ruuhkaantuneita kun Porvoon sairaala oli kesäsulussa ja lisäksi pääkaupungin seudun sairaaloissakin oli jotain hässäkkää niin paljon kuulemma tuli Lohjalle sitten synnyttäijä. Kätilöt olivat todella kiireisiä, mutta apua sai aina kun sitä tarvitsi ja kaikkien kanssa tuli hyvin juttuun. Ihana sairaala ja henkilökunta! <3

Edited by LiljaLi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0