Nasty

Seksi odotusaikana

122 posts in this topic

Meillä on satunnaisen epäsäännöllisesti. Nautin kyllä kun vauhtiin pääsee mutta saamattomuutta ja kuivuuttakin ilmassa.

Meillä liukkarina toimii parhaiten Ceridal lipolotion, en voi kuin suositella sitä. Äitiyspakkauksessa tullutta ei mun mielestä voi ees likkariksi kutsua kun kuvuu heti. Suosittelen siis apteekin kautta poikkeamaan, on toimivaa myös masun rasvaukseen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika hiljaista, tai no hiiren hiljaista on ollut täällä pitkään. Mulla jotenkin harkkasupistusten ilmaantuminen/kevyt menkkajomotus pisti tosi varovaiseksi enkä ole uskaltanut vaikka supistukset ovat kovasti hellittäneet...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alussa ei seksiä lainkaan miehen toiveesta (hää pohti tökkiikö sikiötä päähän vai ei), sitten kun mietinnöistä on päästy yli niin pari kertaa viikossa. Orgasmit on parempia kuin ikinä koskaan, kuivuudesta ei tietoakaan ja halujakin löytyy enemmän kuin mieheltä..

Nyt on ollut hiljaisempaa säännöllisten supistusten takia, mutta haluja olisi sitäkin enemmän.

Edited by laura!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä alkuraskaudessa pahoinvoinnista johtuen täysin hiljaista noin rv15 asti. Sen jälkeen onkin omat halut olleet aika kovat! :D Jostain rv24 asti supistelee orgasmin yhteydessä muttei kivuliaasti.

 

Jossain vaiheessa keskiraskaudessa (ja osin edelleenkin, rv 36) halut oli niin kovat, ettei mies pysynyt mukana enkä aina malttanut odottaa sitä kotiinkaan, niinpä harrastin itsetyydytystä joskus jopa dildon kera jotta saa aidomman tuntuman. ;)

 

Nyt juuri eilen mies sanoi, että "alkaa olla vaikea suhtautua suhun sillälailla" tarkoittaen siis tätä mahaa, josta näkyy kädet ja jalat ihon läpi! girl_sigh.gif Pakko ehkä ymmärtää. Nyt onkin mennyt jo ehkä pari viikkoa ilman. Mutta ens viikosta alkaen aion kyllä vängätä taas seksiä jotta saadaan synnytys käyntiin. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tuo touhuilu on aikalailla "kausiluontoista". Mulle toisinaan saattaa tulla jopa pitkiäkin aikoja, että pakko saada ihan kokoajan eikä sille mahda muuta kuin rynkyttää vaan menemään. Näin oli myös suunnilleen kuukauden verran ennen kuin huomattiin, että meitä tulee yksi lisää :)

 

Alkuraskaudessa sitten ekaan neuvolaan ja vähän sen jälkeen ei oikein ollut sen ihmeempiä, sitten kuitenkin taas innostus palasi, mutta olisikohan ollut viikkojen 15-20 välissä kun touhut vähentyneet ja innokkuuskin laskenut aika olemattomiin. Eilen tosin oli taas säpinää aikoihin, mutta muuten on aika hiljasta.

 

Saattaa hommaan vaikuttaa se, että olen aika väsynyt kun hemoglobiinit laskeneet, stressiä ollut uuden kodin suhteen, tosin nyt se vihdoin saatiin joten torstaina tarttis vain muuttaa, ja jostain syystä en varsinkaan silloin halua touhuta ollenkaan kun tiedän, että vauva on masussa hereillä (silloin kun siis potkii mitä tuppaa tekemään melkeinpä kellon ympäri).

 

Hempeilyä tosin kaipaan entistä enemmän kuin koskaan elämässäni. En pahemmin ole ollut hempeilijätyyppinen ja sellaiset romanttiset ja siirappiset miehet kuvottaa edelleenkin, mutta siltikin melkeinpä joka ilta tai jopa päivälläkin kaipaan haleja ja pusuja ihan tolkuttomasti. Eipä tosin ukollakaan halut ihan täysillä ole, joten ei ole mitään argumenttiakaan tullut tästä aiheesta meidän kesken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vahan on tuntunut vakisin vaannetylta meilla. Menee viikkoja valissa ja sitten yhdessa mietitaan, etta jaas .. pitasko sita. Itseani ei toisaalta haittaisi vaikka ilmankin porskuttaisi, mutta kai sita valilla taytyy muitakin ajatella. :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla kadonnut kaikki halu, ei tee mieli yhtään, ajatuskin kammoksuttaa.. Jotain muuta ollaan hommailtu, ettei miehellä ihan paikat räjähdä girl_sigh.gif Eiköhän ja toivottavasti halut palaa ennalleen kunhan vauva sieltä putkahtaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mies tekee järkyttävän pitkiä työpäiviä, minä flunssaisena, ja kamala helle. Kun päästään sänkyyn kummatkin nukahtaa alle minuutissa. Toisinaan tuntuu ettei mies oikein uskalla koskea, jos pian menen jotenkin rikki.. keskenmeno kummittelee jotenkin, vaikka raskaus on nyt puolessa välissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yllättäen minua ei vaan huvita tällä hetkellä (yleensä minä olen se joka on aina valmis). Kuvotuksen, turvotuksen ja järjettömän väsyn kanssa eläminen vie hyvin halut.

 

Ja alitajuisesti kyllä haluan käydä ensin neuvolalääkärin ronkittavana, että tiedän, että tuolla alhaalla on kaikki ok. Eikä se koko raskauden jatkuva seksikieltokaan kamala asia olisi: palkinto on hyvä ja kun ollaan miehen kanssa oltu kaukosuhteessa niin on tottunut siihen, ettei kivaa pidetäkään ihan niin usein kuin normiparisuhteissa. ;)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

On mukava kuulla, etten ole ainut jota ei niin hirveästi huvittaisi. Alkuraskaudessa väsytti ja oli huono olo - seksi kyllä auttoi kuvotukseen, mutta kun ei olisi kiinnostanut. Ekan kolmen kuukauden aikana taidettiin kerran päästä vauhtiin. Nyt toisen kolmanneksen aikana ollaan ehkä kerran viikossa keskimäärin puuhailtu. Mua vähän ahistaa, kun just vasta oon päässy sinuiks itteni kanssa, niin yhtäkkiä on maha tiellä ja rinnat on erimalliset ja -tuntuiset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli vakiintunut ennen raskautta, että kerran kuussa on sellainen viikko (ovulointi) kun harrastetaan seksiä melkein joka päivä. Sitten muuten saattoi olla että kerran viikossa tai kahdessa. Nyt kun raskaus on ollut, niin aluksi 5 viikkoon ei yhdyntää, mutta kyllä sitä puuhailtiin muulla tavalla. Nyt on taas alkanut päässä vauhtiin, että kerran viikossa vähintään, ja kun mäkin pystyn jo ennakoimaan nää mun huonot olot jne. Ja ette muuten usko kuinka MINÄ näen melkein joka yö unta seksistä! Ihan mahdotonta :D Sitten härnätä miestä, vaikka toisen pitäisi töihin lähteä :girl_haha:

 

Mutta on se erilaista, kuin ennen raskautta. Se tuntuu erille, ja en sano että olisi parempaan suuntaan. Mutta toivon että se tästä tasaantuu ja tottuu. Liukkaria meillä on enemmän nyt ollut käytössä kuin ennen, ja se on oikein kiva, auttanut paljon :girl_smile: Ja nyt ei ole sitä painetta tehdä vauvaa, ihan sama asennoille jne. Nyt siitä voi vaan nauttia ilman takakummituksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä odotan nyt kolmatta lasta ja muistelen, että kahdessa aikaisemmassa raskaudessa halut on olleet aika vähissä ja on lähinnä pysytty siinä "normaalissa" tahdissa, eli parisen kertaa viikossa.... Ja molemmissa raskauksissa tais olla alussa muutaman viikon tauko.

 

No nyt sit halut on sellaiset ollut jo alusta saakka, että huhhelihei! :girl_crazy: Ja oisko ollut rv 5 tai 6 kun jo "uskallettiin" puuhailla, eli mitään pidempiä taukoja ei ollut alkuunkaan... Jotenkin koen itseni paljon naisellisemmaksi nyt ja onhan tää ihanan vapauttavaa, kun ei tarvii miettiä ehkäisyjä eikä muuta! :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä näen ihan hullun usein seksiunia! Ennen en nähnyt juuri ollenkaan, nykyisin vähintään kerran viikossa ja toisinaan useamminkin!

Mulla olisi haluja, mut miehellä ei. Mut toisaalta taas touhuaminen tän masun kanssa ei oo enää niin helppoa. Viime kerrasta on aikaa paljolti yli kuukausi.. Yksi yö heräsin siihen kun unissani laskin käteni miehen jalkoväliin. No, eikös tää siirtänyt sen heti pois, eikä edes herännyt silti itse!

 

Toisaalta tunnen itseni norsuksi, enkä edes uskalla tehdä aloitetta miehelle. Se kun ei itse tee alotteita mun suuntaan ollenkaan. Pelkään että saan taas vaan kieltävän vastauksen ja sitten tulee itku kun norsuolo vain vahvistuu. Siinä sitten kärsin ja näen tuhmia unia. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

meille hellät hetket taisivat loppua siihen, kun rv23 nyt, ja viime kerralla verta tuli aika reippaasti. Veri oli tosin ihan kirkasta, ja vuoto loppui melko nopeaa, eli johtui vain kuivuudesta. Siltikin tämä taisi säikäyttää kummatkin, että voi olla että loppuvuosi on rauhallisempaa vaikka mitään duracell-pupuja ei ollakkaan.. :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odotan kolmatta lasta ja muistan että kahden ensimmäisen kohdalla kärsin tosi paljon puutteesta kun mies oli töissä eri paikkakunnalla. Haluja olisi ollut puuhailla vaikka joka päivä.. Nyt olenkin ihmeissäni ja vähän pettynytkin kun ei itseä haluta! Rv 8 ja kerran on ollut yhteistä toimintaa. Pahoinvointia on kyllä enemmän, ja alkuvuotinen km on painanut mieltä, liekö se osasyynä, vai ovatko raskaudet tämänkin suhteen sitten erilaisia. Ei ole mieskään ollut erityisen aktiivinen, että aika rauhassa on saanut nukkumaan laittaa. Pelkään että tämä jää päälle, suunnittelen jo että kun viikonloppuna on pikku reissu, niin hotellihuoneessa täytyy kyllä pakottaa itsensä skarppaamaan ja äksöniä kehiin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ollaan oikeastaan aktivoiduttu uudelleen tässä loppuraskaudessa, ihme kyllä. :grin: On vaan löytynyt niin hyvä asento, että kummastakin tuntuu tooosi hyvältä. :girl_wink: Alkuraskaudessa harrastettiin aika normaalisti, 1-2 krt viikossa, keskiraskaudessa n. 0-1 kertaa viikossa, nyt kerran viikossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alkuraskaudesta pahoinvointi rajoitti touhuja melkoisesti ja sen jälkeen hävisi ikävä kyllä halutkin hyvin pitkälti. Vähän parempi kausi oli tokan kolmanneksen alkupuolella, mutta se ei kestänyt kovin pitkään. On kuitenkin aina silloin tällöin oltu läheisemmässä kontaktissa, ihan jo siksi, ettei kokonaan unohdu.

 

Loppupuolella minulta on hävinnyt fyysinen tuntuma seksiin melkein kokonaan. Ei vain tunnu sillä lailla kivalta kuin ennen. Varsinainen yhdyntä siis, saan kyllä muutamilla konsteilla orgasmin ihan entiseen tapaan, mutta kyllähän se tunnelmaa latistaa, että paneminen on vähän yhtä tyhjän kanssa. On kuitenkin opittu elämään senkin kanssa, kun ei tässä ole enää montaa viikkoa jäljelläkään.

 

Viimeksi toissapäivänä lauantaina eli tasan viikolla 38 ollaan oltu aktiivisia, joten ei tässä kai pitäisi valittaa. Kaipaan kyllä entisenlaisia haluja ja tuntemuksia jo kovasti takaisin, joten täytyy toivoa, että imetys ei pidä niitä poissa.

Edited by Maustekahvi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on seksi tyystin kadonnut. Ei haluta ei. Ja minä kun olin ennen se aktiivisemp osapuoli :skilletgirl:

Onneksi on ymmärtäväinen mies :lipsrsealed:

 

Seksiunia näen kyllä paljon, ja vielä sellaisia omituisia: on kuin katsoisi pornoleffaa unissaan. 2 tai useampi (!) minulle vierasta ihmistä harrastaa seksiä minun unissani, ei koskaan tuttuja, enkä ikinä ole mukana :girl_haha:

Tirkistelijän vikaa? :grin:

 

Elena: tuollaiset vinkit pitää jakaa muiden kanssa! :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä miehellä tekee kovasti mieli, mutta itsellä halut vähentyneet totaalisesti :( Tulee ehkä noin pari kertaa kuussa heiluteltua peittoa. Alkuraskaudessa olin todella väsynyt ja nyt vaivana kuivuus ja liian herkät limakalvot.. Toivottavasti piristyisi raskauden jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä taas mun halut on ihan mahdottomat, hyvä ku mies pysyy perässä :D miehen vireystilasta riippuen heiluu peitto melkein päivittäin, joskus harvoin saattaa olla pari päivää välissä ettei mitään tehdä. Mulla itseasiassa tuntuu nyt seksi vieläkin paremmalta kuin aikaisemmin ja menossa on rv 19 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä ei seksiä ole juuri ollenkaan. Se sattuu minua niin paljon, ettei kumpikaan nauti siitä. Edes liukkarista ei ole apua. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikalailla samoissa mennään aktiivisuuden suhteen, kuin ennen raskauttakin. Vuotoherkkyys ja alavatsakivut ovat vähän hidastaneet tahtia tässä viikkojen myötä, mutta muuten halut ovat molemmilla pysyneet aika samoissa ja niiden mukaan on sitten touhuttu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now