Hilda

Yksityiset klinikat

156 posts in this topic

Täällä ei olekaan mitään tuoreita kokemuksia klinikoista.

 

Mutta kirjataan tänne kokemuksia Helsingistä:  me käytiin kääntymässä Fertinovassa, joka ei kuitenkaan vakuuttanut ja vaihdettiinkin pian Dextraan, johon ollaan oltu suht tyytyväisiä. Sinne on tainnut virrata potilaita vähän yli kapasiteettien ja vaikka kätilöraukat tekevät parhaansa, vaikuttavat kyllä kuormittuneilta eikä esim. puhelimella meinaa päästä läpi. Aikoja on kyllä saanut ihan hyvin ja klinikka on uusi ja hieno.

Itse käynyt vain dextrassa, mutta tosiaan pari kertaa tullut 45min jonotettua puhelimessa että pääsee läpi. Muuten mennyt ok mutta lasta ei vielä kuulu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me aloitettiin tutkimukset ja kevyemmät hoidot Helsingin Felicitaksessa. Olimme todella tyytyväisiä hoitoon, vaikka tuo onkin kalliimpi paikka kuin muut. Aikoja sai aina hyvin meidän "omalle lääkärille" ja myös (henkinen) hoito keskenmenon jälkeen oli laadukasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä olen tykännyt Dextrasta. Ollaan käyty Marika Mikolalla joka on oikein asiallinen ja jämpti tyyppi. Ei ehkä mitkään tunteellisin ja yliempaattisin (mekään ei olla), mutta mukava ja asiallinen ja jaksaa vastailla kaikkiin kysymyksiin mitä mieleen tulee. Myös Sanna Uotilalla ollaan käyty pari kertaa kun Marika ei ole ollut paikalla ja hoidot ovat olleet vaiheessa. Sanna tuntuu olevan vähän herkempi ja käsittelee asiakkaista no, varovaisemmin. Molemmista olen tykännyt kyllä ja varmaan riippuu ihan kemioista miten homma sujuu. Onneksi yksityisella voi aina vaihtaa lääkäriä jos kemiat ei kohtaa.

Ja tosiaan välillä tuntuu että Dextraan voi olla vaikeuksia päästä puhelimella läpi, mutta useimmiten ne soittavat takaisin jos linjat ovat tukossa, en ole jaksanut jäädä roikkumaan linjoille turhan takia. Ja aikaisin aamulla pääse helpommin läpi. Aikoja sai todella hyvin ja nopeasti siitä plussaa myös Dextralle.

Käytännön ihminen arvosti myös ilmaisia parkkipaikkoja klinikan ulkopuolella, kehyskunnasta kun käytiin hoidoissa.

Ainakin Dextra mainosti että halutessaa pakastetut alkiot siirretään ilmaiseksi heille (Helsingin sisälllä, muualta siirto maksaa), jos siis haluaa jatkaa muualla meneillään olevia hoitoja heillä. Olettaisin että muutkin paikat tarjoavat vastaavaa palvelua.

Edited by _Jojo_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mäkin voisin kertoa oman kokemukseni Dextrasta @_Jojo_n innoittamana! Itse hain tietoa mm täältä yksityisistä klinikoista ennen hoitoon hakeutumista ja toivottavasti tästä olisi jollekin apua!

Olen ollut todella tyytyväinen Dextraan. Valitsimme lääkäriksi Eero Varilan pitkän kokemuksen vuoksi ja oli todella hyvä valinta. Hän todella osaa hommansa ja mietti tarkoin harkitusti lääkityksen, joka tuntui meillä menevän ihan nappiin. Myös selittää asiat hyvin ja on todella ystävällinen potilaille. Punktion ja siirron mulle teki Sanna Uotila, enkä olisi häneenkään tyytyväisempi voinut olla. Todella taitava ja helläkätinen, selvisin punktiosta lähes vuodoitta ja kipua ei enää ollut kotiinpäästessä ollenkaan. Sanna on myös aivan ihana potilaitaan kohden. Kummatkin Sanna ja Eero vastailivat huoliimme ja kysymyksiimme ihanasti ja ottivat kaikki munkin hölmöt hysteerisetkin huolet huomioon. Hoitajat ja biologit ovat myös aivan huippuluokkaa ja älyttömän mukavia! Klinikalle oli kiva mennä vaikka lapsettomuus niin vaikea asia onkin. Olen myös käsittänyt, että laboratorio Dextrassa on huippuluokkaa, joka sekin vaikuttaa varmasti tuloksiin. Meillä onnistui ensimmäinen tuoresiirto ja 3 saatiin vielä pakkaseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, tosiaan minustakin sinne Dextran klinikalle on joka kerta tosi mukava ja helppo mennä. Eli ollaan oltu todella todella tyytyväisiä Dextraan. Hinta-arviot toimenpiteistä ovat pitäneet todella hyvin paikkansa ja kaikki on sujunut todella sulavasti. 

Edited by _Jojo_

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now