Sign in to follow this  
Followers 0
Guest vieras

Keskustelua tuttipulloista

15 posts in this topic

Hei! En löytänyt aiheesta ketjua. Minkälaisia kokemuksia teillä on erilaisista pulloista? Itse en osaa vielä kokemuksesta sanoa, mutta meille on tulossa Philips Avent-starttipaketti. Onko jollain jo kokemusta Aventin tuttipulloista? Eli tämä paketti kyseessä:

11045421.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kauniita kuoseja Mami92! :) Miten teidän vauva reagoi Aventin mainostamaan koliikin ehkäisyyn pullojen suhteen? Oliko teillä koliikkia tai huomasitko siis pullojen ja koliikin yhteyttä jotenkin?

Edited by Niu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuullostaa hyvältä. :) Miten sitä voikin näin innostua jostain tuttipulloista...? :girl_crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on ollut käytössä Aventin, Ainun, MaMin, Nubyn ja Tigexin pulloja. Aika paljon erilaisia, siis. :grin: Kun vauva oli 2-3 kuukauden iässä, siirryttiin käyttämään pelkästään Aventin pulloja, eikä varmaankaan vaihdeta enää. Mulla sattuu olemaan rintapumpussakin sellainen liitoskappale, jolla saan pumpattua suoraan Aventin pulloon. :)

 

Aventin pulloista ainakin tuntee ja kuulee konkreettisesti, kun se ylimääräinen ilma puskee sieltä kaulan alta pois. Koska meillä koliikki johtui paljon muustakin kuin pelkistä mahavaivoista, niin siihen tuttipulloista ei ollut paljoa apua. Voihan sitä ajatella, että niitä mahakipuja olisi voinut olla enemmänkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä liputan noiden Aventin pullojen puolesta. Esikoisella kokeiltiin kaikenlaisia, mutta noi oli parhaat, tukevia ja kierteet on sillai hyvät että pulloa ei oikein saa yrittämälläkään vuotamaan. Koliikkia ei ollut, mutta ilmavaivoja kyllä, joihin en noista tuteista huomannut kyllä vaikutusta. Nyt esikoisella 1,5 v on samat pullot käytössä nokkamukiosilla ja kohta saa kakkonen niistä ekat pullokokeilut. :-)

 

Muoks: esikoinen oli siis osittaisimetyksellä ja päivittäin pullot käytössä.

Edited by J A W

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on Ainun peruspullot, mutta ostettiin niihin NUKin tutit, kun niissä on se Ais System venttili tutissa. Toimii niin, että sitä kautta tulee korvausilmaa. Tuteista tulee paljon hitaammin kuin Ainun järkyttävän isoista rei'istä. Tosin oten onnistunut syöttämään myös keskosia Ainulla, että ei niissä niin paljon ole vikaa. Mutta NUK on tosi hyvä!! Ja sama Air System on sitten niissä isoissakin NUK tuteissa ja nokkamukeissa.

 

Kysymys: Onko Aventin pullot jonkun muun pullon kanssa saman kokoisia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli hätävarapulloiksi ennen tytön syntymää ostettu pari Ainun peruspulloa niillä mukana olevilla tuteilla. Sitten pian ostin Aventin rintapumpun ja siinä tuli mukana pullo. Avent voitti Ainun ihan 100-0 noin pienen vauvan kohdalla. Ainusta tyttö veti henkeen ihan koko ajan, Aventin ykköskoosta vain harvoin. Tyttö enimmäkseen rintaruokittu, välillä sai pumpattua maitoa, niin varmaan tuo ongelma korostui, kun ei ehtinyt kunnolla oppimaan pullosta juontinopeutta vaan imi kuin rinnasta. Meillä olikin Aventin ykkös- ja kakkoskoon tutit käytössä ihan pullomaidon loppuun asti, eli yli puolivuotiaaksi. Ainun pullot pääsivät oikeastaan vasta n. puolivuotiaana käyttöön vesipulloina.

 

 

Meillä käytettiin esikoisella noita aventin pulloja aluksi ja olivat musta todella hyviä. Kun tyttö kasvoi eli oli suunilleen 8kuukautta niin siirryttiin ainun pulloihin, koska tyttö sai itse pidettyä pullosta paremmin kiinni.

 

Vinkki: Aventin pulloihin saa hankittua erilliset kahvat. ;) Me hankittiin kahvat ja nokkaosa tytön alkaessa nokkamukiin tutustumisen, ja nuo nokkikset olivat käytössä reissupulloina vielä tänä kesänä tytön ollessa puolitoistavuotias. Tykkäsin siis pulloista tuostakin syystä, kun eivät tosiaan lähes täysimetetyllä lapsella ehtineet kulua maitoaikana, mutta ei tarvinnut hylätä pulloista luopuessa vaan liitettiin nokka, ensin venttilillä ja sitten ilman. Täydet pisteet multa siis Aventille! :) Tosin kokemusta ei tosiaan ole kuin Aventista ja Ainusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Muuten hyvä, mutta meillä ainakaan poika ei saa kahvoilla syötyä nyt 4,5kk vanhana, mutta Ainun pullosta juo ihan hyvin itsekin iltamaitonsa ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Totta, ei ehkä ihan pienillä toimi. :) Meillä otettiin käyttöön vasta puolen vuoden aikaan, eikä silloinkaan itse heti osannut niistä pitää kiinni. Ei kyllä osannut pullostakaan, kun ei ollut harjoitellut sitäkään. Kokeiluun kyllä suosittelen silti, jos Aventin pulloja jo valmiina löytyy. :) Ei maksa kovin montaa euroa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
^Linkki vielä kahvoihin. Kuvaa en osaa tuolta napata. :girl_sigh: Suosittelen, jos teillä jo noita pulloja muutenkin on. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän lapsi ei tajunnut niiden kahvojen ideaa ikinä , mutta oppi kyllä pitämään kiinni Aventin pullosta ihan ilmankin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noita kahvoja on valmiina sellaisissa ns taaperolle tarkoitetuissa pulloissa, joissa hörpytysnokka. Ovat ihan superkäteviä! Myös Nukilla on kahvallinen malli, johon saa sen hörppyjutun.

 

Mäkin innostuin pulloista aikoinaan ja niitä löytyikin varmaan 20 erilaista :) Huvittavaa on se, että lapsi oli täysimetyksellä ja pulloa ei oikeastaan edes huolinut. Onneksi moneen malliin sai hörppynokan, eli olivat käytössä sitten 1 v. eteenpäin.

 

Pääasia, että saa shoppailla, olkoonkin sitten tuttipulloja :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meilläkin on ollut pääasiallisesti käytössä MAMin koliikkituttipullot ja ollaan kyllä tykästytty niihin. Vauva saa pullosta hyvän imuotteen eikä ilmaakaan mene masuun häiritsemään. :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0