Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Siivous

Vaatteita ja tarvikkeita myyntiin

8 posts in this topic

Vauvasta on tulossa taapero ja vanhasta tavarasta pitäisi päästä eroon. Kirpparit ja nettimyyntipaikat huuto.netiä lukuunottamatta ovat tuntemattomia.

 

Suosittelisitteko hyviä kirpputoreja Helsingissä ja nettimyyntipaikkoja? Hyvällä tarkoitan sellaisia, joissa tavara menee kaupaksi! Toki hintakin ratkaisee, mutta ainakin huuto.netissä vaikuttaisi olevan paljon enemmän myyjiä kuin ostajia...

 

Kannattaako viedä kirppikselle vai myydä netissä?

 

Kiittäen Minna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä vauva.infossa on oma kirppariostastonsa tuolla vähän alempana :) Siellä kyllä ainakin tuntuu liikkuvan vaatteet, jos ovat järkevissä hinnoissa.

 

Vekarakirppis Helsingin Kumpulassa on suosittu paikka, pöydän hinnasta en osaa sanoa ja sitten on Valtterin kirppis Vallilassa. Vekarakirppikselle tavarat jätetään myyntiin, Valtterissa myydään itse, pöydän voi ottaa lauantaiksi, sunnuntaiksi tai molemmiksi päiviksi. Kumpanakin päivänä väkeä riittää ja käsittääkseni vaattekin menevät kaupaksi, jos ovat hyvin hinnoiteltuja ja esillä niin, että ne on pöydillä hyvin esillä (koon mukaan laatikoissa tms, jotta niiden läpikäynti on siinä ryysiksessä helppoa ostajalle)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen myynyt paljon Fb:n erinäisillä kirppiksillä, menee aika hyvin hyvä tavara kaupaksi. :)

Samoin!

Noilla merkkivaatekirppiksilla vaan ärsyttää kun jengi selvästi ja räikeästi trokailee. Hinnat on aika hurjat toisinaan. Enkä epäilisi yhtään, etteikö siellä olisi myös varastettua tavaraa myynnissä... Älyttömät kasat siellä on uusia vaatteita myynnissä. No ei ole multa pois ja hyvin on omienkin käytettyjen tavaroiden kauppa käynyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jatketaanpa tähän vaikka oma näkökulma olisikin ostajan: olisiko jollain vinkkejä hyvistä FB:n vauvatarvikekirppiksistä tai yleisiä kokemuksia noiden kirppisten toimivuudesta, noita tuntuu olevan lannistavan paljon... :) Ja ilmeisesti myös omia ryhmiä eri tyyppisille tarvikkeille kantovälineistä kestovaippoihin eli jonkin verran vaivannäköä ja useampia ryhmiä taitaa vaatia tarvikkeiden etsiskely tuota kautta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isommat kamppeet: sitterit, leikkikmatot, hoitoalustat, rattaat yms. kampe menee kaupaksi myös Torilla. Otat vaan kunnon kuvat ja varmasti pääsee eroon kamppeista. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

fabossa voi joskus tehdä löytöjä ja sinne on helppo laittaa myyntiin. hinnat on kyllä kalliit ja välillä tavara jumittaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0