Sign in to follow this  
Followers 0
nuupis

Vaatteita tuttujen vauvoilta

102 posts in this topic

Vain parit sukat olen uutena ja normaalihintaisina ostanut, kaikki muu on alemyynneistä ostettuja, lahjaksi saatuja tai käytettyjä lainaan tai omaksi saatuja. Äitiyspaketin vaatteet ei valitettavasti oikein sovi neitokaiselle. Mua ei yhtään häiritse, että suurin osa vaatteista on käytettyjä ja osa niistä pitää palauttaa omistajilleen. Kuten Onda tuossa edellä sanoi, niin esim. bodyissa ja yöpuvuissa käytetyt on jo valmiiksi niin ihanan pehmeitä, siinä ei pari nyppyä haittaa :)

 

Ystäväni, jolla on pari kuukautta vanhempi tyttö, oli saanut kaveriltaan useita pussillisia käytettyjä vaatteita, jotka kävin penkomassa läpi sen jälkeen, kun hän oli heille jäävät valinnut niistä (eli ns. kermat päältä). Niistä tuli meille varmaan kolme isoa ostoskassillista ihan kelpovaatteita, ei aikanaan mökillä, hiekkalaatikolla tai vastaleikatulla nurmikolla nuohotessa tarvitse miettiä vaatteiden pilalle menemistä :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ei olla saatu ainakaan tässä raskausvaiheessa vielä mitään vaatteita tai tarvikkeita käytettyinä. Eikä kukaan ole myöskään tarjonnut myyvänsä mitään tarpeettomaksi jäänyttä. Lähipiirissä on kyllä lapsia, mutta en tiedä onko heillä tarkoitus säästää niitä vai ovatko jo pistäneet eteenpäin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0