Sign in to follow this  
Followers 0
Graintad

Tapahtumia ja tapaamisia

3 posts in this topic

Mun piti tulla kertomaan Adoptioperheet Ryn kiinnostaako adoptio luennosta tänne, mutta en oikein tiennyt mihin ketjuu mä sitä laittaisin, joten päätin perustaa uuden ketjun...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin jos laittaisikin jotain tänne...

 

MEISTÄKÖ ADOPTIOPERHE?

-infotilaisuus kansainvälisestä adoptiosta

 

Tule kuulemaan faktatietoa kansainvälisestä adoptiosta ja Interpedian kohdemaista. Tilaisuudessa pohdimme myös, mitä kansainvälinen adoptio oikeastaan tarkoittaa, mitä se edellyttää ja mitä se tuo tullessaan.

 

Meistäkö adoptioperhe? -tilaisuus järjestetään Helsingissä, Interpedian toimistolla (Asemamiehenkatu 4 B) perjantaina 26.9.2008 klo 13–15.30. Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti kansainvälistä adoptiota harkitseville. Myös hakijat, jotka ovat jo aloittaneet adoptioneuvonnan, ovat lämpimästi tervetulleita.

 

Ilmoittautumiset Interpedian adoptiosihteeri Wilma Pomellille, adoptio(at)interpedia.fi,

puh. (09) 2727 060 .

 

Tervetuloa Kiinan tapakulttuuria käsittelevälle luennolle!

 

Adoptioperheet ry järjestää 30.9. klo 18 yhteistyössä Suomessa asuvien kiinalaisten yhdistyksen kanssa luennon Kiinan tapakulttuurista ja juhlista. Tilaisuus pidetään toimistollamme osoitteessa Mikonkatu 25, 00100 Helsinki. Luento-osuuden jälkeen kuulijoilla on mahdollisuus esittää luennoitsijalle kysymyksiä. Luennoitsijan palkkion kattamiseksi perimme osallistujilta 5 euron suuruisen osallistumismaksun

 

Kiinnostaako adoptio -luentosarja jatkuu 7.10.2008 klo 18 Adoptioperheet ry:n toimiston monitoimitilassa osoitteessa Mikonkatu 25 Helsinki. Aiheena on adoptioneuvonta. Tilaisuudessa alustaa Pelastakaa Lapset ry:n Etelä-Suomen aluetoimiston johtava osiaalityöntekijä Kristiina Mattinen, joka kertoo mm. adoptioneuvonnan tarkoituksesta, adoptioneuvontaa antavien sosiaalityöntekijöiden koulutuksesta, neuvonnassa kohdattavista haasteista jne.

 

Tervetuloa!

 

Järjestäjänä Adoptioperheet ry

 

Adoptioperheet ry:n Helsingissä aloittama Kiinnostaako adoptio -luento-keskustelusarja laajenee Tampereelle. Toiminnanjohtaja Seija Poikonen antaa perustietoa adoptoimisesta 29.9. klo 18 - 19.30 Simpukka-yhdistyksen toimiston neuvotteluhuoneessa Åkerlundinkatu 3 (4. krs), 33100 Tampere. (Käynti toimistoon Åkerlundinkadun puolelta lastauslaiturin kautta.)

 

Ilmoittautumiset 19.9. mennessä [email protected] tai 09-8603 8603 . Tilaisuus on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat adoptoida tai joita adoptio kiinnostaa henkilökohtaisista syistä tai yleisellä tasolla.

 

Seuraavat osat ovat 3.11. Adoption etiikka/Anja Ojuva ja 8.1.09 Rasismi adoptioperheessä/Sanna Mäkipää. Ohjelma on alustava. Lisätiedot tapahtumakalenteristamme.

 

Tervetuloa!

 

Järjestäjät Lapsettomien yhdistys Simpukka ry. ja Adoptioperheet ry

 

Mä meen varmaan tonne Helsingin kiinnostaako adoptio luento, tai siis meen jos mun äiti pääsee tulemaan sinne, oli nimittäin sen verran kiinnostunut... Ja tulee sielä varmaan mullekin ihan kivaa tietoa...

Edited by Graintad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adoptioperheiden infotilaisuudet vuonna 2008

 

6.10.2008 Kansainvälinen adoptioprosessi tutuksi Tampere

 

10.10.2008 Kiina kohdemaana-tilaisuus Helsinki

 

17.10.2008 Thaimaa kohdemaana-tilaisuus Helsinki

 

21.11.2008 Kansainvälinen adoptioprosessi tutuksi Kuopio

 

21.11.2008 Kansainvälinen adoptioprosessi tutuksi Helsinki

 

25.11.2008 Venäjä kohdemaana-tilaisuus Helsinki

 

1.12.2008 Filippiinit kohdemaana-tilaisuus Helsinki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0