Sign in to follow this  
Followers 0
Cor

Teemasynttärit!

9 posts in this topic

Eli kerätäänkö tänne eri teemavaihtoehtoja! Jos joku bongaa jonkun kivan teeman netistä niin kipinkapin tänne vinkkaamaan. Kivoista kuvista voi saada kivoja ideoita ja inspiksen omien kutsujen järkkäilyyn.

 

Olen miettinyt esikon 3 vee synttäriteemaksi merirosvoa tai angry birds aihetta :) helppoja toteuttaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä halutaan ehdottomasti angry birds synttärit. Aattelin tilata netistä kakkukuvan kakun päälle kun olen ite niin huono piirtämään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli esikoisella 4v synttäreillä merirosvo teema.Jokainen lapsi sai tullessaan silmälapun sekä merirosvo hatun.Netistä löysin aarrekarttapohjan johon jokaiselle piirrettiin oma kartta ja sieltä löytyi jokaiselle oma pieni aarrepussi jossa oli merirosvo aiheisia juttuja.Lisäksi tulostelin merirosvo aiheisia värityskuvia ja niitä lapset saivat sitten väritellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä 1v-synttäreillä oli viidakkoteema:

 

Viidakkoeläinkarkkeja, banaanikarkkeja sekä sipsit ja popparit leijonakulhoissa

 

DSCN8740.jpg

 

Koristelua (jostain nettikaupasta &itsetehtyjä)

 

DSCN8741.jpgDSCN8742.jpgDSCN8747.jpg

 

Ja kaverin tekemät synttärikakut (pojan isällä oli myös 30v-juhlat) :D

 

DSC_0051.jpg

 

Ja 3v-syndeillä oli futisteema, sai pukeutua peliasuihin ja tässä näkyy vähän muuta teemaan liittyvää

318741_205022859565263_317430534_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli nuoremman neidin 1v synttäreillä ankka-teema: Oli ankka-kakku, ankka (tipu) muffineja ja ankkakeksejä. Jos olisin jaksanut nähdä enemmän vaivaa olisi helpolla voinut tehdä ankan muotoisia kutsukortteja ja jotain koristeita.

 

11281153.jpg

 

 

11281139.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan huippuja! Erityisesti silmää hiveli Mischan ankkajuhlat :) Tosi kiva nähdä toisten toteutuksia :) ihan eri katsella kuvia jonkun omin kätösin tehdyistäl kakuista ja koristeista kuin sellaisia juhlapalveluiden toteutuksia (jenkkilä) tai kaupasta valmiina kaikki ostettuna- toteutuksia. Toisaalta toi Suvin sekotus kaupasta ja ominkätösin vois olla meille toimiva konsepti. Niin ja siis onhan ne jenkkien hienot teemajuhlat tosi hienoa katsottavaa, mutta iskee nopeasti itselle masis kun ei pysty itse lähellekään samaan ;)

Edited by Cor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä nostelisin tätä vähän ylemmäs, kun kyselisin teiltä muilta lukijoilta kivoja ehdotuksia teemasynttäreille. Teemana meille tulee 3v. neidin synttäreille satumetsä ja siihen kaikkee mahollista liittyvää. Mitä teille tulis mieleen, miten vois rakentaa kivan kokonaisuuden? Vieraat on vauvasta - n. 7vuotiaaseen asti, mutta pääasiassa 2-3 vuotiaita tyttöjä ja poikia.

 

Ite oon vasta leikeistä keksinyt onginnan ja discon. Mitä muuta sitä vois ton ikäsille järjestää? tietysti jos ois jotain teemaan sopivaa?

Ajattelin rakentaa meille tänne ihanan satumetsä tunnelman. Ehkä jotain piknik vilttiä myös pöydän alle tms.? Eli saa ehdotella, jos tulee jotain kivaa mieleen.

Kutsuun laitetaan, et jokainen saa halutessaan pukeutua miksikä vain satuhahmoksi. Meiän neiti haluaa olla prinsessa ja kakku onkin prinsessan linnakakku jätski tötterö torneineen. Lisäksi erilaisia jäde annoksia aattelin tehä kermavaahdoin ja strösselein. vesimeloonin puolikkaaseen koktail tikuilla pikku syötäviä ( nakkeja, juustoja, lihapullia, kurkkua yms.) Syötäviä tulee paljon muutakin..

 

mutta ainakin ohjelma- leikkeihin ja somistuksiin tahtoisin apua. :) Niin ja nää synttärit on kuukauden päästä, eli aika pian pitäisi olla suunnitelmat selvillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pojan tulevilla 2-v. synttäreillä on Mikki Hiiri teema. Poika rakastaa Mikkiä. Tilasin Mikki-vuoan, jolla teen kakun + sellaisen kakkukuvan, jos jostain syystä tuo kakkuvuoka-Mikki epäonnistuu. Kutsut tulee samaa teemaa, kuten myös lautaset ja mukit. Ja sitten jotain muuta koristetta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0