Sign in to follow this  
Followers 0
Sparkles

Maxi Cosi Mico Infant Car Seat/ Quinny Buzz

15 posts in this topic

Tarkoituksena olis ostaa Quinny Buzz ja siihen Maxi Cosi Mico -

turvaistuin. Kuulin, että tuota

istuinta ei voi liittää amerikkalaisiin ostoskärryihin (niin kuin usein ruokakaupoissa näkee äitien tekevän). Onko totta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Quinnyn sivuilta näkee, että uusimpaan malliin Quinny Buzz 4 saa cup holderin.

 

Quinny USA

 

Minä olen lukenut että ei ole mitenkään suositeltavaa laittaa turvaistuinta siihen lapsi-istuimeen ostoskärryihin. Monet näin tekee mutta kuulemma kärryt voivat kipata helposti. Sitä suositellaan, että istuimen laittaa sitten ihan sinne isoon osastoon mihin tavaroitakin lappaa.

 

Baby Bargains-kirja ja foorumi on erinomainen tiedonlähde kaikissa tarvikkeissa.

 

Baby Bargains-foorumi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja lisään vielä, että käy kokeilemassa istuinta Babies-R-Us:issa. Siellä on varmaan ostoskärryjä ja kuulemma saa vielä kokeilla istuinta omaan autoon, että miten se sinne sopii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitti Io! Nyt ruokiksella ehdin soittaan kauppaan ja sanoivat, etta esim. Bugaboon cupholder kay Buzz 3:een. Babies R Us ei myy Quinnya (ainakaan taalla meilla), joten valitettavasti sinne (tai muualle jossa olis karryja) en paase testaan. Jostain luin myos, etta se rattaitten kuomu on Quinnyssa ja muissa samanlaisissa malleissa aika lyhyt eika suojaa hyvin auringolta. Kaupassa olivat samaa mielta, mutta sanoivat, etta heilla on myynnissa jatkokappaleita kuomuun - taytyykin kayda tsekkaamassa varsinkin kun CA:ssa asutaan!

 

Buzz 3 on nyt alessa melkein kaikkialla kun Buzz 4 on tulossa markkinoille, joten taytyy toimia akkia jos haluu hyvan diilin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saako ei USA mamma vastata tähän :P Mä oon menaan sellanen vaunu friikki että kun oltiin USA:ssa ja Kanadassa, niin ryntäsin ekana vaunu liikkeisiin :rolleyes:

 

Sen verran tosta kaukalosta että ei se euroopan mallikaan sovi ostoskärryihin. Maxi-Cosissa ei ole pohjassa niitä lovia jotka on esim Gracossa. Gracossahan se kiinnitys rattaisiin tulee niiden lovien avulla ja Maxi-Cosi tulee ihan erillisten adapterien avulla. Me ollaan liikuttu kaupassa ihan silleen että on Buzzien runko mukana ja laitettu kaukalo siihen ja toinen sitten työntää ostoskärryjä. Ei olla koskaan uskallettu virittää sitä kaukaloa siihen päälle vaikka sitä näkee paljon täälläkin. Ei se tartte kun jonkun vahingossa vähän tönäsemään ja koko homma hajoo käsiin. Ja jos kaukalon laittaa sinne ostosten paikalle ei ostokset mahdu kyytiin :lol: .

 

Olisin kanssa hommannut Cupholderin meidän Buzzeihin, mutta sillon niitä ei vielä saanut (nyt pitäisi olla uutuutena markkinoilla) Kokeiltiin sitä Bugaboon mallia ja se sopi hyvin. En sitte vaan raaskinut ostaa kun oli jotain 30 CAD:ia. Nytte pitäs olla uutuutena myös travelbag, se olis meillekkin tarpeellinen.

 

Kuomusta, se on tosiaan aika pieni, mutta me ollaan oltu tyytyväisiä siihen sen suojaavuuteen auringossa. Ollaan paljon reissattu näillä vaunuilla aurinkoisissakin paikoissa. Jos ihan vauvaiästä aikoo näitä pelkästään käyttää (meillä on myös ihan perus vaunut) niin suosittelen kyllä sitä koppaa. Se suojaa vauvaa ihan eritavalla ja on turvallinen. Meidän kummityöllä on se Dreami koppa ja ovat olleet siihen tosi tyytyväisiä. Sitä on helppo käyttää varavuotena helpon liikuteltavuuden kannalta. Heillä vauva nukkuu päivällä siinä, jos nukkuu alakerrassa. Mutta tosta kuomusta. Meillä on tosiaan taapero joka ei todellakaan tykkää olla kuomun alla missään vaunuissa, ja se taitaa päteä kaikkiin lapsiin :rolleyes: Buzzin kuomu antaa kuitenkin hyvän näkyvyyden sivuille ja on ikään kuin "lippa" lapsen päällä, joten se on saanut olla. Toki kun lapsi on nukkunut niin päällä on ollut aurinkosuoja.

 

Toivottavasti tästä oli jotein hyötyä vaikka en olekkaan USA mamma ;)

 

Niin ja sen verran vakuuttavat kärryt nämä ovat että meidän molemmat kummitytöt ovat saaneet alleen samanlaiset :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

On kyllä vaikea valita mitä haluaa. Tuo uusi Buzz 4 on alkanut kiinnostamaan minua kovasti. Vaikea on vain valita kun sitä ei vielä missään kaupassa ole. Netistä kyllä löytyy. Ja haluaisin kokeilla Mountain Buggyakin ennen valintaani. Täällä Missourissa on yksi kauppa jossa myydään Mountain Buggya ja se on noin 4 tunnin ajomatkan päässä. Mieluummin sitä sitten ajaisi Chicagoon missä on kaikki muutkin ihanat kaupat kuten Ikea ja Land of Nod Outlet. Olen miestä yrittänyt saada käymään katsomassa kärrejä kun hän käy usein Seattlessa työmatkalla mutta eihän herraa yksin saa lähtemään vauvakauppoihin.

 

Buzz 4 kuulemma sopisi ihan vastasyntyneelle, eikä olisi tarvista ostaa koppaa. Ainoa huono puoli on se, että siihen sopii vain yksi turvaistuin kun esim. Mountain Buggyyn saa melkein kaikki turvaistuimet adapterin kanssa. Kun mieluiten valitsisi turvaistuimen sen perusteella mikä parhaiten autoon sopisi. Joten kai täytyy ensinnäkin käydä kokeilemassa mikä turvaistuin ostetaan ja sitten joutuu valitsemaan mitkä kärryt niihin sopii. Kun minun turvaistuin vaihtoehtoni olisivat mielellään joko Chicco KeyFit tai Graco SafeSeat.

 

Kaupassa käynnit sitten vauvan kanssa olen nyt alustavasti suunnitellut, että jos vauva viihtyy Ergossa tai jossain vastaavassa niin laitan vauvan siihen ja työnnän kärrejä normaalisti. En tiedä miten isojen limpsalaatikoiden ja vesien nostaminen sujuu kun vauva on rinnuksissa kiinni mutta sen näkee sitten. Mutta tosiaankin helppohan se on nyt suunnitella, saa nähdä mitä todellisuus on vauvan kanssa eläessä. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iso kiitos Monalisalle - oli tosi hyva kuulla kokemuksia! Noilla tiedoilla oletkin kuin kuka tahansa USA-mamma. :D Kylla me taidetaan toi Buzz 3 ostaa nyt kun niita saa alesta, vaikka yhdelta aidilta kuulin, etta Buzz 4 olis tukevampi kun siina on ne etupyorat leveammalla (nahtiin ne ostarilla, mutta mies ei tykannyt niista pyorista <_< ). Mut taytyy viela testata kuinka tukeva toi 3:n oikein on ennen kun sen ostaa.

 

Se matkapussikin varmaan hankitaan - ainakin jos kesalla mennaan Suomeen rattaitten kanssa (taytyy vaan toivoo, ettei lentoyhtio riko niita!). Ja taytyy myontaa, etta Quinnyyn ihastuin juuri sen dreami-kopan takia!

 

Io - sa oot onnellinen kun siella on Land of Nod outlet. Taalla ei oo edes niitten liikkeita. Ruokaostoksien tekoon taytyy kylla kayttaa hieman mielikuvitusta - noi sun vinkit oli hyvia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tietääkö kukaan saako sitä XL-istuinta ostaa erikseen Quinny 3:een? Entä sopiikohan Qunny 3:n dreami koppa Quinny 4:een? Ja tuleeko Quinny 3 rattaissa automaattisesti kuomu mukana vai ei? (kauppa ei ole vielä auki, niin en pääse soittamaan). Vertailin USAn ja Euroopan värejä ja noi uudet USAn värit on mielestäni huonommat kun Euroopan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

XL- seat tulee molempien mallien mukana vakiona ( ainakin täällä, en näe syytä miksi ei tulisi sielläkin), vai miksi haluat sen erikseen ostaa?

 

Dreami koppa sopii yhtälailla molempiin. Kuulin että niitä pyöriä voisi ostaa jopa erikseen ja vaihdella siis 3 -4 ja 4-3. Että sen puolesta nämä kaksi mallia ei tosistaan muuten eroa. Kaikki samat osat ja jutut sopii yhtälailla.

 

Kuomu tulee vakiona mukana. Se ei vaan kuvissa aina esiinny. Sen saa helposti irti ja sen korkeutta on helppo säädellä, mikä on kätevää kun lapsi kasvaa.

 

Usan sivuilla näyttää olevan vielä 2008 värit esillä, että siksi eroavat euroopan 2009 väreistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me keskustelimme miehen kanssa eilen kärreistä ja mitä luultavammin ostamme Mountain Buggyn. Quinny Buzz on ihana ja kauniit värit mutta me emme olleet tyytyväisiä, että siihen saa vain yhden turvaistuimen.

 

Sparkles, voikun meillä olisikin Land of Nod Outlet lähellä. Nyt meiltä kestää neljä tuntia Chicagoon, mikä ei todellakaan ole paha matka mutta todella harvoin tulee lähdettyä. Kyllä ajattelin kysästä josko voitaisiin siellä kävästä ennenkuin autossa istuminen alkaa puuduttamaan.

 

Sitten kun vauva on isompi ajattelin kyllä ostaa Quinny Zapp:it sitten ihan ostarirattaiksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taa viesti menee nyt ihan OT, mutta menkoon...

 

Mun kriteeri autonistuimen ostossa oli myos, etta sen pitaa olla tarpeeksi pieni, etta mahtuu myos lentokoneeseen. Jostain netista aikoinaan loysin oikein talukon eri valmistajien turvaistuimista ja niiden sopivuudesta lentokoneisiin. Ja nyt 8,5 kk lapsen aitina voin sanoa, etta kannattaa myos kiinnittaa huomiota turvaistuimen keveyteen, on nimittain aika lasti kantaa yli 7kg lapsi ja pirun painava istuin edes kotiovelta autoon. ;) Ja meilla on siis ihan perus Gracon kevyt istuin!

 

Ja kauppareissuille jos tarvitsette kantoliinaa, niin suomalaiset on paljon kalliimpia, kuin esim. www.mobywrap.com/ Olen saanut mun kantoliinasta enemman ihasteluja kuin ikina olisin osannut kuvitellakaan, taalla Ohiossa kun ei kauheasti vastaavia nay. Ja Sofia rakastaa meidan kantoliinaa, joten kaikki on tyytyvaisia. Ihan vauvana tytto oli tyytyvainen siella kantoliinan sisalla niin monta tuntia putkeen, etta valilla piti ihan herattaa se syomaan. :lol:

 

Ja kauppareissuista: ma yritan survoa sinne alaritilalle mahdollisimman paljon tavaraa, ja kevyempia juttuja voi sitten kasata vauvaraukan palle, hih. Sofiasta on hausta napertaa pastapurkkia tai leikkia rapisevian pakkausmateriaalien kanssa aidin tehdessa ruokaostoksia!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin luulis... mut mitä sinne menee sisään? Näyttää niin lyhkäseltä et meneekö tonne tosiaan koko istuinosa? ei nimittäin ole kovin tilaasäästävät rattaat istuisosan kanssa... Travel systeminä kyllä oli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0