Kahdenäippä

Monetko vaunut?

68 posts in this topic

Meillä on kolmet vaunut. Brion Happyt on lenkkeilyyn ja ulkona nukkumiseen. Autossa on tällä hetkellä sekä Brion Singin runko kaukaloa varten ja BJ:n CityMini3:set, käytetään noita nyt rinnakkain muutaman kuukauden. Singien koppa on mummilassa ja sitä on käytetty muutamasti siellä ja ratasosa on kaapin päällä säilössä, ei tule edes käyttöön, kun laitetaan vaunut kaukaloineen myyntiin heti, kun ostetaan tytölle turvaistuin. Vähän aluksi harmittelin Singien ostoa, mutta ne on olleet kyllä loppujen lopuksi niin hyvät, kun kuitenkin melkein päivittäin käydään autolla jossain, niin kaukalo on ollut niin helppo nostaa mukaan siihen runkoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä meillä on kahdet vaunut. Emmaljungan Duo Edget ja Scooter 2.0. Seuraavalle lapselle haaveilen vielä Emmaljungan Nitroja/Ozoja City kopalla ja sisarusrattaiksi Bugaboon Donkeyta. Saas nähdä hankinko kumpiakaan kun ylimääräistä tilaa ei pahemmin ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on kolmet tällä hetkellä. Brio Singit on sitä varten että yksi lapsi kulkee niissä eli esikoinen kävelee tai pyöräilee. Tai menen yksin jommankumman lapsen kanssa neuvolaan tms. Lähinnä niissä matkaa kuopus joka ei siis kävele vielä.

 

Emman vierekkäiset tuplat löytyy ja ne on sitä varten kun kummatkin lapset pitää saada kulkemaan rattailla. Esikoinen saa tietty kävelläkin mutta noiden kanssa ei oteta pyörää tai potkulautaa mukaan.

 

Ja uusimpana on Britaxin b-dualit jotka tulee nyt testiin olisiko kätevämmät tuplat kuin Emmat. Kun kuitenkin esikoinen tykkää jo enimmäkseen kävellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oran yhdistelmät, Easywalkerin tuplat ja Carenan matkikset. Tuplat lähinnä käytössä, yhdistelmät joskus pelkän vauvan kanssa kulkiessa ja matkikset vastaavasti pelkällä esikolla.

 

Tuplien jäädessä sitten joskus tarpeettomiksi meinaan ostaa tilalle yhdistelmiä keveämmät mutta matkiksia paremmat kuomurattaat. Nykyisillä yksiköillä pärjätään siihen asti, kun kunnon lämminsäilytystilat on vaan yksille rattaille.

Edited by Kärpänen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kahdet, yhdistelmät (Gesslein Vision) ja kevyemmät rattaat (BabyJogger City mini).

Nyt lapsi 10 kk ja tarkoitus olla kahdet käytössa 1,5 vuoden ikään asti eli ensi talven yli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neljät tällä hetkellä ja siinä yhdet-kahdet liikaa. Esikoiselle ostettiin aikoinaan Teutonia Prestiget. Ne on meidän perusvainut, koti- ja lenkkeilykäytössä. Luottovaunut, en luovu ennenkuin kuopuskaan ei niitä enää käytä. Tarkoittaa 2-3 vuoden kuluttua aikaisintaan.

 

Matkarattaina on loistavat Peg Perego Pliko3. Loistavat kärryt täytyy sanoa. Myös esikoiselle aikoinaan hankittu. Keskimmäisen kanssa mentiin samoilla vaunuilla.

 

Nyt kuopuksen synnyttyä hankin Phil&Teds Vibe2 vaunut. Niihiin myös Peanut koppa. Ei ole oikein toimineet meille. Keskimmäinen on himpun verran liian vanha (meidän tapauksessa) istumaan rattaissa.

 

Nyt löysin käytettynä Bugaboo Beet, joiden mukana tuli seisomalauta. Tämän johdosta olen nyt luopumassa P&T Vibeista ja tod.näk. myös Peg Peregoista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kahdet. Teutonia Prestiget ja Cameleon3 Denimit.

 

Matkarattaat ulkomaanreissuja varten pitäisi hommata, en viitsi noita Bugiksia lentokoneeseen ottaa ruumaan, pelkään että heittelevät ne rikki... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kahdet: Emmaljungan Nitro Cityt, joihin seisomalauta ja Babyjogger city minit. Yhdistelmät olleet esikoisen syntymästä saakka ja matkarattaat ostettiin esikoisen ollessa n. 1,5-vuotias. Ikäeroa lapsilla on n. 2 vuotta, mutta tuplille ei olisi ollut käyttöä, kun esikoinen kävelee jo niin mielellään ja on tuo seisomalauta.

 

Te, joilla on neljät-viidet kärryt, missä te säilytätte niitä kaikkia? Meillä ainakaan ei olisi tilaa noin monille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän tytöllä käytössä yhdistelmävaunut Tako Fast rider glamour ja matkarattaina Graco Miraget, kun on Gracon kaukalo ja telakkakin... Jos joskus tulee sisarus, niin katellaan sitten tuplia. Nuo kahdet riittävät hyvin, matkikset ovat aina jomman kumman auton takaronkassa ja yhdistelmät varastossa lenkkeilyä varten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä meillä on yhdistelmät ja matkarattaat. Joskus on ollut kolmetkin samaan aikaan. Edellä mainittujen lisäksi on ollut tuplat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on vain yhdet, Bugaboo Buffalot, niillä on tähän asti pärjätty varsin hyvin. Ostettiin niihin adapteri turvakaukalolle, mutta autoillaan niin harvoin et adaptereita on tainnut tarvita huimaavat kaksi kertaa! :girl_sigh: No ehkä kesällä tehdään jotain päiväretkiä niin et otetaan vaunujen runko mukaan. Pakko varmaan jossain vaiheessa kyllä hankkia jotkut matkarattaat koska kyllä tuo Buffaloiden runko vie aika paljon tilaa autossa, ja kesälomamatkalla olis varmaan kiva ottaa vaunut mukaan. Tai sitten vaan kuljetetaan vauvaa kantoliinassa/rintarepussa, kun ei oikein huvittaisi ostaa näin vähälle käytölle matkarattaita. Anoppilaan landelle appikset hankkivat vanhat Emmaljungat niin ei tartte sinne ottaa vaunuja mukaan, ja mun vanhemmille saadaan siskolta vaunuja lainaan. (Molemmat mummolat siis kaukana...)

 

Eli kovasti haluttais noilla yksillä pärjätä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alkuun oli vaunuina Hauck Viper trio set, mutta kun vauva ei enää malttanut olla makuuasennossa ja Hauckien ratasosan saikin vain "naama menosuuntaan", niin metsästin käytetyt Britaxin B-smartit. Niihin ollaan oltu tyytyväiset, vaikka talviolosuhteissa ei tosin ehdittykään testailla. Lisäksi matkarattaina Chicco London, palvelleet erinomaisesti. Mitä nyt tavarakori pienehkö. Ihannetilanteessa haluaisin pärjätä yksillä rattailla, mutta Britaxit liian klohmot reissussa ja Chiccojen pienet renkaat taas eivät oo mun makuuni päivittäisessä ajossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on Emmaljungan Duo Edge -yhdistelmät ja Emmaljungan Scooter -kuomurattaat. Vauva-aikaan oli matkiksina Gracon Miraget, jotka toimi ihan ok kaukalon kanssa, mutta laitettiin ne mummolakäyttöön kun 1,5-vuotias esikoinen ei mahtunut nukkumaan niissä (pää tuli selkänojassa yli). Silloin ostettiin Scooterit matkarattaiden virkaa toimittamaan. Nykyään 3,5-vuotias matkustaa lenkeillä yhdistelmissä ja pidemmillä kauppa- ja kaupunkireissuilla Scootereissa, kummassakin mahtuu nukkumaan vielä päivätorkut.

Seuraavan olisi tarkoitus syntyä ensi talvena ja tuplille ei tarvetta, seisomalauta hankitaan, jos tiedossa reissuja tms. Onneksi kaukalo menee Scootereihin kiinnitysnauhalla, joten ne toimivat sitten matkiksina myös vauvalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Easywalkerin duot eli tuplat on nyt ykkösrattaina ja päivittäisessä käytössä. Sitten on Teutonian timmyt yhden lapsen kanssa liikkumiseen.

Yhdistelminä Oran Taigat, ovat vaan jemmassa nyt kun tuplat vievät vaunupaikan ja ovat liian raskaat kantaa ylhäältä alas ja takaisin kun yhden muksun kanssa lähtee, näiden tilalle siis hankin nuo Timmyt.

Sitten vielä Carenan rimpulamatkikset. Eli neljät kärrit löytyy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on jokapäiväisessä käytössä Brio Kombit (tai joku vastaava yhdistelmä). Lisäksi mummolassa on Tako-merkkiset yhdistelmävaunut ja toisessa mummolassa ABC Design-vaunut.

Rattaina on Emmaljunga Scooterit, mutta niitä ei ole otettu käyttöön vielä...

Lisäksi on Chiccon matkarattaat.

 

Kaikki paitsi matkarattaat on saatu tai ostettu käytettynä. Jostain kumman syystä nuo matkarattaat on mun suosikit ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gessleinin yhdistelmät ja Britaxin b-mobile matkarattaat (ovat aina autossa), sekä nyt käytettynä saadut Britaxin b-dualit odottamassa kakkosen syntymää. Lisäksi molemmat isovanhemmat ovat hankkineet käytetyt rattaat kyläilyjä varten (joka on osoittautunut todella käteväksi pidempiäkin vierailuja varten).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now