Alyssa

Oireet oviksesta lähtien ja lopputulos?

311 posts in this topic

MieliKettu, joo eipä noissa mun oireissa ole vielä paljon jännäiltävää... katsotaan miten tämä kierto nyt sitten etenee :). Mutta näitä on ollut tosi kiva kirjata ja lukea muiden oireita päivä päivältä!

 

Mikähän pilvilinnalla tänään on tilanne?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pääsin vihdoin uuteen kiertoon! Kirjasin omaani myös päätelmiä omista oireista ja kierrosta. Jään seuraamaan jännitykselä teitä muita ja toivottavasti palaan tänne taas <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä on dpo 10 menossa ja testejä ei tietystikkään jemmassa missään että vois jo hätäillä. Yk 9 ja niin kovasti toivois kolmatta, jos vaikka nyt tärppäis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

YK 2

Nyt menossa KP 18. Tässä kierrossa tikutin ovulaatiota David liuskatesteillä. Testasin ensimmäisen liuskan kp 5 seuraavana päivänä, kun vuoto oli loppunut testiksi. Siihen tuli ihan pieni haamu. Testaskin kp9, kp11, kp13 ja kp14 jälkeen aamulla ja illalla. Kp15 testin viiva alkoi tummumaan ja kp 17 testi oli aamulla ja iltapäivällä selkeästi tummempi, lähes kontrolliviivan vahvuinen. Nyt aamulla testi lähti vaalenemaan, joten ovulaatiohuippu on ollut testien mukaan eilen.

Tässä kuvakin kehityksestä:

http://aijaa.com/vDay9l

Tämä kierto on normaalista poikkeava, koska se vaikuttaa normaalilta. yleensä ei koskaan näin aikaisin tule ovulaatiota, koska tämä tarkoittaisi, että on normaaliin aikaan ovulaatio ja kierrosta tulee suhteellisen normaali. Uskomatonta!

dpo -1: Testiin piirtyy vahvempi viiva ja toiveet herää. Väsyttää tosi paljon ja vatsaa nippailee oikeelta puolelta selkeästi.

dpo 0: Ovistesti on aivan selkeän punainen ja tulee hyvin toiveikas olo. Leukaan ilmestyy molemmille puolille tosi isot hormonifinnit. Oikealle puolelle sattuu todella paljon ja illemmalla tulee kouristuksia. Tuntuu että lorahtelee housuihin. Tissit ovat todella kipeät.

dpo 1: Rinnat vielä kipeät ja alavatsaan sattuu useasti. Tuntuu painetta. Ovulaatiotesti haaleni aamusta ja iltapäivällä oli enää häive vain ja se vahvistaa, että kp 17 tapahtui ovulaatio.

dpo 2: Kovin on tunteikas olo. Itkettää vähän kokoajan. Rintoja aristaa hiukan ja luulen oviksen jälkeisten hormonien edelleen vaikuttavan. vatsaan on edelleen sattunut pitkin päivää nippaillen. Muuten ei mitään "oireita".

dpo 3: Tänään oli ihan käsittämätön NÄLKÄ! Sen säveltämänä tuli päänsärky. Mä olin syönyt kuiteskin jo kolme ateriaa ja en tuu koskaan nälkäkiukkuiseksi. Vatsaa on nipistellyt koko päivän ja pieniä sukkapuikkopistoksia. Rintojakin aristelee vähän ja hormonifinnejä edelleen. Väsyttää hiukkasen. Ilmavaivoja.

dpo 4: Alavatsassa muutamia ihan tosi kovia nippailuja ja muitakin kipuja. Suolistoonkin sattunut jonkun verran. Taas ihan hirveä nälkä tulee, jos ei syö oikeesto sitä 5x päivässä säännöllisesti. Rintakipu on hiukan laantunut ja hormonifinnit, kertonee ovishormonien väistymisestä. Hiukan mielialaherkkyyttä havaittavissa.

dpo 5: Eilen iski joku hulluus ja toive siitä, että bileet ois biletyetty taas joksikin aikaa ja päädyin baariin, joka meinasi et tänään ollut hyvin huonovointinen olo ihan muista syistä. Alavatsaan on nippaillut... Muuta ei pysty sanomaan!

dpo 6: Taas tänään vasemmalla puolella nippaillut tasaisin väliajoin alavatsassa. Rinnat alkaneet taas kipeytyä. Pissalla ravaan, mutta se voi johtua liikunnastakin. Hiukan taas ollut nälkä vähän kokoajan. Vähän turvottaa. Kuvittelin aamulla jotain pahaa oloa, kun ei meinannut mansikkapuuro oikein upota alas.

dpo 7: Jos tässä kierrossa on tärpännyt, niin kiinnittyminen tapahtui varmasti viime yönä... Heräilinkin siihen kamalaan alaselkä ja vatsakipuun. vasen puoli oli todella kipeä. Aamulla normaalilämpöön verrattuna kehonlämpö oli 0,8 astetta koholla ja kurkkuun hiukan sattuu. Nenä on hiukan vuotanut ja on kovasti kylmä. Valkkaria on tullut enemmän. Rintoihin ei satu. Olen hiukan rähjähdysaltis :(

dpo 8: Tänään ollut lämmöt koholla, kurkkua kutittaa, nenä hiukan vuotaa ja on kuiteskin kuiva ja väsyttää. Nälkä tulee edelleen kovana. Alavatsaan välillä repäilee. Mielialavaihtelut aika kovia. Olin idiootti ja tein testin... Ei siinä oikeesti oo mitään, paitsi mun kuvitelmissa varjo. Hormonifinnit tekivät paluun. Rinnat vasta iltasella vähän kipeät.

dpo 9: Rintoihin sattuu jännästi syvältä ja sivusta, hormofinnit kukkii, väsyttää, flunssaoireet pikkuisen jatkuu. Tuntunut päänsärkyä ja hiukan pahaaoloa päivänmittaan. Ruokahaluttomuutta.

dpo 10: Negatesti aamulla. Masikseenhan se laittoi pikkiriikkisen, vaikka tiesikin ettei viel varmasti näy. Tänää on tuntunut menkkajomotuksia alamahassa ja alaselässä ja oon jo alkanut odottaa enemmän kuukautisia kuin plussaa... Vatsaa pingottaa, rintoja ei enää satu paljo yhtää. Hormonifinnejä jälleen. Flunssaoireita edelleen, mutta ehkä se oli vaan flunssa. Väsyttää ihan käsittämättömän paljon ja nälättää usein. Mieliala hiukan apea ja kiukkuinen.

dpo 11: Aamulla taas nega. Toki taas näin itse jotain varjoja ja masennun, koska se on mun päässä. Rintakipu tulee jostain tosi syvältä. Makasin tänään 2 peiton alla villasukat jalassa ja väsytti ja paleli ihan hulluna. Vatsaa pingottaa ja tulee menkkamaisia jomotteluita. Muuten ei mitään. muoks. illalla tehty erilainen r-testi parin tunnin pidätyksillä ja haamu! http://aijaa.com/UrGxhE

 

dpo 12-13: Nyt olen tehnyt 7 positiivista raskaustetsiä, joten tämän myötä voidaan olla varmoja plussasta http://aijaa.com/NFxkeD. Kovia- repäisykipuja alavatsassa alkoi olal eilen, rinnat kipeytyi, hormonifinnit, lämmöt koholla ja flunssaa, väsyttää, nälättää, suussa maistuu pahalle ja pissa haisee pahalle... Voisko sitä enempää raskaana olla...

Edited by MieliKettu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse kaipaisin kovasti tänne muitakin dpo päivän mietiskelijöitä, joten tulkaa rohkeesti mukaan muutkin <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kp 15/28 Dpo 1: Terolut kuuri alkaa. Oikealle puolelle vihloo. Pistävä kipu. Valkovuoto ei enää kirkasta, vaan maitomaista.

 

Kp 16/28 Dpo 2: Olo oireeton. Iho kuivaa, toisin kuin ed. Tero-kierrossa, silloin naama kiilsi kuin voipaketti ja otsa täynnä märkäfinnejä....

 

Kp 19/28 Dpo 5: Ei suurempia oireita, ehkä pientä viiltelyä alamahalla.

 

Kp 20/28 Dpo 6: Väsyttää...Hauks. Pissittää koko ajan. Nenä tukossa.

 

Kp 21/28 Dpo 7: Aamusta menkkajomotusta alamahalla. Flunssainen olo. Paleltaa. Repäisykipuja nopeissa liikkeissä.

 

Kp 22/28 Dpo 8: Suht oireetonta oloa. Paleltaa. Lie pakkasen syytä. Repäisykipuja.

 

Kp 26/28 Dpo 12: PALELTAA!! Koko ajan. Pienen pientä menkkajomottelua alamahalla.

 

Kp 27/28 Dpo 13: Hmmm....ei mitään. Tai ehkä repäisytuntemuksia. Limakalvot hellät ja arat. Illalla menkkajomottelua.

 

Kp 28/28 Dpo 14: Yöllä edelleen jomottelua. Olo sellainen, että kohta lorahtaa housuun :/ MUOKS. Plaaaah...vessassa havaittu vaaleanruskeaa valkkaria kolme tippaa...

 

Kp 29/28 Dpo 15: Vielä en luovuta....Sen enempää vuotoa ei ole vielä näkynyt. Yö ihan "kuiva", samoin tämä aamu. Itkuherkkyyttä ja mielialanvaihteluita. Hiottaa/Paleltaa.

 

Kp 30/28 Dpo 16: Ei tätyä vieläkään. Hiivatulehdus?! Kipeitä repäisyjä.

 

Kp 31/28 Dpo 17: Olo seesteinen ja rauhallinen. Aamuyöstä alamahaa jomotteli. Muoks. Rinnat turvoksissa ja nännipihat tummuneet. Suussa raudan maku.

Edited by Marie1976

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi kuumeilija ja tarkoitus olisi tässä kierrossa seurata tuntemuksia tarkemmin. Aloitin greippimehun toissapäivänä ja ostin ensimmäistä kertaa ovistestejä. Testasin eilen kokeilumielessä kp 6 ja pc testillä sain haalean viivan. Edelliset kolme kiertoa ovat olleet 27-29, joten jos kp 11 tai kp 12 aloittelis tikuttelut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marie

 

Voit muokata oireet aina tuohon edelliseen postaukseesi, niin ei joka päivä tartte tehdä uutta :) taitaa lukee etusivun ohjeissakin. 

 

Sulla alkaakin olla aika megajännät paikat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marie, mulla lukee tuolla oman tekstin alla haalealla raportoi ja muokkaa, sitten monilainaus ja lainaa. Puhelimella tuo muokkaus ei varmaankaan onnistu, mutta jos menet täysversioon niin siellä pitäisi näkyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, nyt näen tuon muokkaa vaihtoehdon tuossa ed. postauksessa, jonka laitoin tietokoneelta...nuo aiemmat laitettu tabletista, niin niitä ei voi muokata :girl_mad:

 

Muoks. Tämän viestin jälkeen myös muihin tuli tuo muokkaus-mahdollisuus..! Kiitos ja Anteex ;)

Edited by Marie1976

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä kuvittelin niissä muutamassa ei-plussa kieroissa vaikka mitä oireita oviksen ja menkkojen välillä. Siinä kierrossa, kun tärppäs, en kokenut enkä edes kuvitellut yhtään mitään oireita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marie Ei haittaa! Mä vaan käyn kyttäämässä, niin kivempaa että näkee kaikki samasta!

 

Koska aiot testata? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

MieliKettu: Lupasin itselleni, että sitten vasta, kun menkat myöhässä 6 päivää :girl_crazy: Saa nähdä malttaako odottaa. Ehkä viikonloppuna...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa pitkästä aikaa! Mulla on menossa nyt dpo 5 ja toiveet meinaa olla korkealla tämän kierron suhteen kun makkarihommia tehtiin aiempaa ahkerammin oviksen aikoihin, mutta yritän nyt olla kyttäämättä (ja keksimättä?) sen kummempia oireita kun ne ei ole ennenkään tarkoittaneet mitään. Onneksi työelämä pitää tällä hetkellä sen verran kiireisenä ettei 24/7 ehdikään kuumeilla.

 

Jännät paikat nyt ainakin MieliKetulla ja Mariella, toivottavasti tulee molemmille plussat tästä kierrosta! Plussatuulia muillekin! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No muokin jännää sun puolesta :) Ootko tehnyt uutta testiä? Mulla menossa dpo10 ja aamulla testattu nega. Ei sais heittää pyyhettä kehään olleskaan vielä, mutta mieli kulkee mudassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En oo testannu vielä ollenkaan :-D yritän malttaa mieleni vielä päivän pari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

++++Raskaana ollaan++++ Tikkuun piirtyi kaksi tasavahvaa viivaa. Olo pölmistynyt ja onnellinen. <3 <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihania uutisia Marie! Todella paljon onnea teidän koko perheelle! Ihana tulla lukemaan plussauutisia :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marie ONNEEAAA!

 

Myös mulla aamulla kolmeen eri merkkiseen testiin piirtyi haamu. Mä yleensä uskon haamujakin, mutta odotellaan nyt vielä sinne 4+0 päivään asti. Päästää samaan raskausketjuun  :girl_in_love:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now